Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
Autorizák Mazdy byl největší humor, kdy po menší nehodě bylo potřeba nechat vyměnit a nalakovat nějaký díly karoserie. Oni tu svojí červenou netrefili. Ale jakože brutálně ne, je to vidět za šera, na sluníčku, ve stínu... Možná i po tmě pohmatem bych ten rozdíl našel 

I ty Pajku?
Za mě to vypadá odjetě a není to ani 500. KDyby se za tyhle prachy dala koupit hezká W221, tak bych o tom i uvažoval, ale ty jsou všechny dle mého min 400k+. A to už mi smysl nedává

Za mě to vypadá odjetě a není to ani 500. KDyby se za tyhle prachy dala koupit hezká W221, tak bych o tom i uvažoval, ale ty jsou všechny dle mého min 400k+. A to už mi smysl nedává

fakt krásnej meďáček, ale taky mi to přijde za zenitem, nezdá se to, ale je to 16 let starý. S touhle pořizovací cenou je potřeba počítat, že do roka to bude chtít kilo pade, protože jinak je tohle auto fakt levný oproti ostatním. Taky mi moc nedává smysl benzín s kompresorem.
Nevíte, zda všechny w221 s komfortama vzadu jsou čtyřmístné?
Nezdá se vám, že má ta béžová dva různý odstíny vevnitř?
Jinak nemůžu si pomoct, ale když to srovnám s A8 D3 FL tak prostě ten interiér je u audiny útulnej pokojíček, kdežto u w221 mi to přijde takový strohý jak kdyby to bylo auto na práci
U w221 neni v iteriéru nic co je fakt wow. K tomu ta nudná barva na budíkách...
Jinak nemůžu si pomoct, ale když to srovnám s A8 D3 FL tak prostě ten interiér je u audiny útulnej pokojíček, kdežto u w221 mi to přijde takový strohý jak kdyby to bylo auto na práci

Já ani ne, jen jsem na to narazil a přišlo mi to zajímavý.kabyr01 píše:I ty Pajku?![]()
kurevtor píše:fakt krásnej meďáček, ale taky mi to přijde za zenitem, nezdá se to, ale je to 16 let starý. S touhle pořizovací cenou je potřeba počítat, že do roka to bude chtít kilo pade, protože jinak je tohle auto fakt levný oproti ostatním. Taky mi moc nedává smysl benzín s kompresorem.
Jinak nemůžu si pomoct, ale když to srovnám s A8 D3 FL tak prostě ten interiér je u audiny útulnej pokojíček, kdežto u w221 mi to přijde takový strohý jak kdyby to bylo auto na práciU w221 neni v iteriéru nic co je fakt wow. K tomu ta nudná barva na budíkách...
Vypadá to tak, že když má komforty, tak je asi jenom 4-místné

A8 D3 Fl už je taky staré, to je klasický Audi design, před pár lety jsem jí taky chvilku měl a ještě to šlo, ale dneska už mi to přijde ultra ultra starý

mně D3 FL nějak nevadí zvenčí, naopak už je to tim stářim takový nenápadný... ale prostě mít to v garáži, nějak z toho nebudu vyplesklej... ale kdyby mi tu stálo esko tak z toho budu docela rozjařenej aspoň dva dny si myslim. Kór mít amg packet. Ale s dýzláčkem jedině
Na druhou stranu, z pozice pasažéra pod vlivem co si sedí vzadu bych možná raději seděl v audině. Nevim no, možná bych měl míň filozofovatět

Naopak, je potřeba 10 let filozofovat, pak 6x změnit názor z ano na ne a zpět a pak nic nekoupit, protože už je to starý
Budu muset prubnout nějaký hoppygo, tam jsem myslím viděl w222 na pujčení a w221 se tam nabízejí v hojném počtu...
A btw taky bych to vzal v naftě, s těma S-kama se člověku stejně nebude chtít nějak chvátat a po nějaké lehké sw úpravě to bude mít 300k, což je podle mě dostatečné, amg paket must have bez debat

Budu muset prubnout nějaký hoppygo, tam jsem myslím viděl w222 na pujčení a w221 se tam nabízejí v hojném počtu...
A btw taky bych to vzal v naftě, s těma S-kama se člověku stejně nebude chtít nějak chvátat a po nějaké lehké sw úpravě to bude mít 300k, což je podle mě dostatečné, amg paket must have bez debat

Ludia zaujimalo by ma aky mate nazor na Citroen C6?
boli ste sa v nom previest niekedy??? da sa to povazovat za konkurenta ?

za konkurenta?
Kámo, čemu? Sedmičce?
Nikdy jsem v tom nejel, ale na bmw si tohle fakt nešáhne. Tohle je možná tak konkurence passatu, superbu a fordu mondeo
Ale pořád bych radši superba než francouze s takhle hnusnou přístrojovkou
Pokud vymejšlíš filozofopíčoviny a řešíš pohodlí a prostor a podvozek na vzduchu tak prostě vem A6 a nazdar ne?

Pokud vymejšlíš filozofopíčoviny a řešíš pohodlí a prostor a podvozek na vzduchu tak prostě vem A6 a nazdar ne?

Tak prostor u A6 těžko, nevím jak jiné generace, ale C6 je vevnitř fakt malá.
aha a jak často s A6 C6 jezdíš?
C6 je prej malá vevnitř kámo neblázni.... napiš sem nějaký auto, který je vevnitř prostornější než A6 C6

C6 je prej malá vevnitř kámo neblázni.... napiš sem nějaký auto, který je vevnitř prostornější než A6 C6

kurevtore myslím že mícháš poslední příspěvky:
Audi a6 (o gen C6 nic neřekli)
Citroen C6
Audi a6 (o gen C6 nic neřekli)
Citroen C6
myslim, že nemícham a že klabos mluvil o C6 audině.... jsme se od C6 citróna dostali k C6 audi
Ale třeba se pletu 

Měl jsem na mysli A6 C6 (novější vyzkoušenou nemám). Jeli jsme s kombíkem na dovču před rokem nebo dvouma, a ten prostor byl zklamání. Dva větší lidi jeden dopředu a jeden za něj už je problém. Pokud beru stejně starý pekáče, tak třeba W211 mi přijde interiérem větší, na delší cestu určitě lepší.
S E60 mám najeto jen pár tisíc a nikdy jsem jí ale nevlastnil a vzadu jsem nejel nikdy, tak to neporovnávám.
Jako je to blbý, ale abych nepsal jako příklad vetšího auta třeba E66
tak třeba superb je v interiéru taky o dost větší než ta C6. A to jak první, tak druhá generace..
Sorry jako
S E60 mám najeto jen pár tisíc a nikdy jsem jí ale nevlastnil a vzadu jsem nejel nikdy, tak to neporovnávám.
Jako je to blbý, ale abych nepsal jako příklad vetšího auta třeba E66

Sorry jako

Ja som chcel citroena c6 este pred sedmickou kedysi. Nesiel som v tom nikdy ale prej vtom jazdi francouzky prezident. Vsetci vzdy ospevovali ten podvozok ze je super.
Tak se nejdřív svez a pak přestaň vymejslet hovadiny. 

Tak ano mozno prehanam konkurent sedmicky to asi nebude ale passat to zase taky neni 

Nadzi: hele neni to tak dávno co francouzskej prezident jezdil rodinnym Vel Satis. Francouzi jsou stále docela pysni v tomhle a jezdit autama od souseda, se kterym tolikrat valcili proste nejde. Cili meritko "jezdil tim fr. prezident" je trochu o nicem. On proste pojede z pricnipu necim francouzskym, i kdyz to bude sestkrat horsi nez co muze mit od Nemcu. Stejne tak cesky prezident ma jezdit Superbem. Jasne, kdyz si jede vozralej z hradu do Lan tak at ho tam vezmou jakoby potaji tou sedmickou bez famfar, v poradku a at ma pohodli a bezpeci, ale kdyz nekam jede reprezentovat tak ma jet Superbem a tecka.
Co se ty otazky citron c6 vs passat - myslim, ze to je relevantni srovnani. Ta C6 neni zadna limuzina nebo tak neco, ani si na to nehraje, ma to normalni slaby motory a vybavy v hadru.
Co se ty otazky citron c6 vs passat - myslim, ze to je relevantni srovnani. Ta C6 neni zadna limuzina nebo tak neco, ani si na to nehraje, ma to normalni slaby motory a vybavy v hadru.
- Don
C6 je normalni limuzina stredni vyssi tridy stejne jako 5er. Ma vetsi motory nez bezne citrony 3i V6, 2,7hdi V6. Zakladni motor je nejsilnejsi pro bezne citrony 2,2hdi