Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
soukupadam

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#1781 Příspěvek od soukupadam »

od někoho kdo vozí auta na díly, ty jich maj mraky origo za 200.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1782 Příspěvek od matiz »

Travison píše:Fakt jo? Dik za radu, ale 1500 za nej fakt davat nebudu.
A presne toto vede k tomu ze je zmrdi vyloupnou kdyz jsou pekne a pak prodavaji na bazosi. Kolik ja uz videl domrdanych kapot... Jenze kdyz je poptavka po tech origo v luxusnim stavu za 200 tak proc par brambor neoskubat, ze jo... To same s dilama, neni tyden aby nejaky zfetovany psonek neletel s kradenym autem. Kdyz je ta poptavka, proc ji neuspokojit, ze.
soukupadam

#1783 Příspěvek od soukupadam »

Tak kdybych věděl, že to ten člověk krade, tak si to od něj nevezmu.
Ale když vidim, že vozí x aut na díly, tak nevidim důvod proč si znak nekoupit z nějaký starý vrány.
kurevtor

#1784 Příspěvek od kurevtor »

matiz píše:
A presne toto vede k tomu ze je zmrdi vyloupnou kdyz jsou pekne a pak prodavaji na bazosi. Kolik ja uz videl domrdanych kapot... Jenze kdyz je poptavka po tech origo v luxusnim stavu za 200 tak proc par brambor neoskubat, ze jo... To same s dilama, neni tyden aby nejaky zfetovany psonek neletel s kradenym autem. Kdyz je ta poptavka, proc ji neuspokojit, ze.
mne prijde prirozene, ze se nekomu nechce platit 1500, kdyz to muze koupit jinde za 200 vojety. Odkud to pochazi ho nemusi zajimat. To pak zakazme jakykoli neorigo servisovani. Ty jsi nikdy neresil nic dilem z druhe ruky, vse kupujes nove origo jo? :D Je to jako rict, ze vsichni co nakupujou z bazose podporujou zlodeje :D

nebo si to myslel tak, ze si to ted Travison pujde jako sam vyloupnout jo? :D
Filozof

#1785 Příspěvek od Filozof »

Bazoš je toho plnej a je fakt že člověk občas narazí i na originál. Mě se poštěstilo za 250kč koupit originál ale mám ho doma a dal jsem čínu.

To by na autě dlouho nevydrželo nejsem blázen. To mám u modelů vystavené jako talisman. :lol:
kurevtor

#1786 Příspěvek od kurevtor »

jejky ty jsi magurek Filozofe.

kamosce takhle ukradli z VW Polo volant... tak si ho koupila zpatky z bazose no, a mozna ze i dokonce ten svuj... :lol:
Filozof

#1787 Příspěvek od Filozof »

hmm já ho dostal v originál obalu z BMW. Takže tak.

Ano na bazoši je vše od kradených po běžně koupených či z číny překoupených ...to je největší množství. ;)

Magůrek jsi ty Kurevtore. Zkus se postavit nohama na zem. Bazos neznamená že je vše kradené... :roll:
kurevtor

#1788 Příspěvek od kurevtor »

no prave ty hlavo skopova, prave ze neni.... :D ja reagoval na tohle
matiz píše:A presne toto vede k tomu ze je zmrdi vyloupnou kdyz jsou pekne a pak prodavaji na bazosi.
Kde to prave tak jakoze vypada, ze co bazos to corka.... ale ja si to nemyslim... i kdyz teda Matize jakoby chapu....
fishmaker Moderátor
Moderátor

#1789 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

Pánové zkuste si tyhle oslovení nechat na sraz k pivu...a tady se chovejte trochu slušnějc ;)
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1790 Příspěvek od matiz »

kurevtor píše:
matiz píše:
mne prijde prirozene, ze se nekomu nechce platit 1500, kdyz to muze koupit jinde za 200 vojety. Odkud to pochazi ho nemusi zajimat. To pak zakazme jakykoli neorigo servisovani. Ty jsi nikdy neresil nic dilem z druhe ruky, vse kupujes nove origo jo? :D Je to jako rict, ze vsichni co nakupujou z bazose podporujou zlodeje :D

nebo si to myslel tak, ze si to ted Travison pujde jako sam vyloupnout jo? :D
Myslel jsem to tak ze by nejakych patnact stovek majitele sedmy nemelo zrujnovat a mohl by si doprat i novy. A kdyz chce skoro novy za dve kila, jiste se najde nekdo kdo mu ho proda. Cim vic bude tech potrebnych, tim vic se budou z tech kapot vyloupavat. Protoze novejsi auta ktere je maji jeste hezke se i po havarkach opravuji a vozi se sem akorat vyzite stare plecky. A z tech uz zase nejsou prodejne.

Jeste ze ten nas bozacky uplakanek ma ten znak i s obalem, to se nam hned ulevilo.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1791 Příspěvek od matiz »

Z dneska... Kola byly hezke, zrepasovane ve stavu novych. Nekomu udelaji velkou radost.

Obrázek
Obrázek
horan

#1792 Příspěvek od horan »

Kurvaaaa a já ty svoje o víkendu dovezl z lakovny a dál na auto. Teď budu vypadat jako čorkař když mě někdo potká. Ještě že mám foto z renovace.
To byly přímo tvoje? Si měl dvě jiné sady ne? Každopádně škoda ať byly kohokoliv. :(
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1793 Příspěvek od matiz »

Myslim si ze by si to nikdo nedovolil ani myslet a to bez jakekoliv ironie. Jen jsem chcel poukazat na to odkud se vetsinou takove dily berou. Neni to moje, postihlo to nekoho jineho.
Filozof

#1794 Příspěvek od Filozof »

hmmm pěkný v Brně byl gang z polska a kradlo se ve velkém .... loni jsem tomu sám nevěřil ale je to tak. Nechápu proč si lidi na kola za 20k a víc nedají pojištováky.

https://www.blesk.cz/clanek/regiony-brn ... lionu.html

Kdyby BMW nebylo nenažrané a prodávalo na staré auta ty emblemy z 3-4kila byl by klid. A každej si koupí originál.

Bohužel jsme ve stavu kdy před 15lety mělo BMW jen pár lidí co na to mají a pak pár fandů co si šetřilo na starší auta. Dnes to má kdejakej ukrajinec a taky to tak vypadá kradou se dost stěrače s čidlem viz 5er kamaráda i otce.
Zrcátka, kola, prostě vše co jde rychle dát z auta pryč. :(

Ještě je alternativa mít něco speciálního znak či cokoliv co by odradilo zloděje a každej si na bazoši alu kola poznal.
petr3141

#1795 Příspěvek od petr3141 »

Dotaz ohledně skivaku - nikde jsem nedohledal, jak dlouhé lyže se do něj vejdou. Jedny sjezdovky mám cca 195, vejdou se? Jak daleko budou od loketky?
A kolik párů lyží se do té díry vejde? Budu často vozit 2x sjezdovky bez vázání, 1x s vázáním, 1x bežky. Nerad bych kvůli tomu řešil rakev. A kombíka taky nechci :) Díky
ph132008

#1796 Příspěvek od ph132008 »

Do E83 (předpokládám, že rozměr skivaku bude podobný), dám, sice jen taktak, ale dám, troje lyže včetně vázaní. Samozřejmě musejí být rozměry lyží takové, aby nevycházela vázání do jednoho místa. Takže si myslím, že tvoje sestava by se mohla vejít. S délkou ti neporadím, ta bude asi jiná...
vlastnemec

#1797 Příspěvek od vlastnemec »

Tuhle sestavu tam dáš, akorát ty běžky patkama napřed. Kdybych vozil lyže často sedmou a dál jak 20km tak bych za sebe volil rakev. Sere mě jak to všechno nahážu do kufru od sněhu a to jedině do x5 do sedmy bych to asi nedal už vůbec, asi jsem jinej.
Filozof

#1798 Příspěvek od Filozof »

je tam nepromokavej vak a ty lyže tam vlezou ale pokud to tedy neometeš a bude tam hodně sněhu pak to roztaje a vyliješ si vodu akorát do kufru. :lol:

Takže smetáček nezbytností jako slušný člověk ometeš a pak teprve dáváš do skivaku.
petr3141

#1799 Příspěvek od petr3141 »

OK, díky. Mlhavě si pamatuju, že někdo někde psal, že ve skivaku vozí hodně dlouhý lyže (na SG nebo DH, tzn. přes 2m), ale ruku do ohně bych za to nedal. To už musí být skoro na loketce ne?
Dával bych lyže ještě do normálního obalu, jako to dělám teď, pak je vody okolo minimálně.
Pro mě je to takový rituál před odjezdem, smetáček, ručník (pokud je nad nulou), něco málo k jídlu, strečing atd. :) Ale chápu lidi co sundaj lyžáky a za pár minut jsou pryč, na to je rakev super. Asi bych o ní naopak přemýšlel kdybych to měl blízko, nebavilo by mě skládat věci do auta na pár minut jízdy a pak hned zase vykládat.
soukupadam

#1800 Příspěvek od soukupadam »

Čau, jakou značku vodní pumpy na N62?

A hadice chlazení?

Díky
Odpovědět