Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Projekt na dlouhe predzimni vecery.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Projekt na dlouhe predzimni vecery.

#181 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Krásná práce.... :thumbsup:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#182 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

super :cool2: :bigups:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#183 Příspěvek od matiz »

UZ pomalu, hooodne pomalu ale prece zacinam videt to svetlo na konci tunelu...

Obrázek
JohnyB

#184 Příspěvek od JohnyB »

krasa ❤️
kabyr01

#185 Příspěvek od kabyr01 »

Vopatrně, ať si to nezakřikneš :D Ale vypadá to hodně dobře ;)
Vrablik Člen Klubu
Člen Klubu

#186 Příspěvek od Vrablik Člen Klubu »

super práce :cool2:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvek od matiz »

Ja v tom mam celkem jasno, brzo uz jdu do prace a nesmim se pretezovat. Delam vse proto abych ty zada moc nezatizil. Jakmile mam dost, tak koncim a jdu na chvilku lehnout... Jinak to nepokracuje moc rychle, da se rict za jsem na tom cely den delal a nijak to neni videt. Ale mam uz tak nejak na hrubo nastavene mezery, uz to zacina pripominat auto. A takovy zapad slunka je na tom aute celkem v poradku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jako musim rict ze to je takova mala satisfakce za celou tu drinu, protoze to fakt neni raz dva. Ale jako jo, libi se mi to... Zitra snad svetla a zatmelit narazniky at uz je na nich plnic. A ted uz to prcam, zaviram a pro dnesek koncim...

Obrázek Obrázek
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#188 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

To je fakt hezký zrcadlo. :thumbsup:
JohnyB

#189 Příspěvek od JohnyB »

vis co by me zajimalo? Kolik v tom mas / budes mit cistyho casu a za kolik bys tohle nekomu udelal, kdyby to chtel
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#190 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

2 kilečka bych to tak viděl.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od matiz »

Ten cas nevim, za tu dobu jsem se v tom uplne ztratil, nedokazu rict, ale je na tom prace fakt dost... Je to delsi proces protoze to je stare auto a tech dilu je tam moc. Dve kilecka mozna tak nekde v praglu :mrgreen: :mrgreen: Ale takhle velke auto a slusnym materialem by okolo stovecky za lak asi bylo kdybych to mel nekomu delat.
.
Naposledy upravil(a) matiz dne sob 29.07.2023 07:52, celkem upraveno 1 x.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#192 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Já to spočítal tak nějak se vším, né jen lak. Předpokládám, že používáš kvalitnější materiály/barvy. Vyleštit takto auto taky není zadarmo. Beztak naneseš nějakej křemík nebo keramiku. Plus ty hodiny…
matiz
Kontaktovat uživatele:

#193 Příspěvek od matiz »

Kremik... Mozna. Nekdy -))) Musim rict ze se mne do tech plastu ale fakt nechce. Moc nechybelo a byl jsem zase bez sporaku. Jedu pro babu at se netaha s nakupem a buzerat mlady v polu mi na kruhaci nedal prednost na drzo mi to tam pustil. Kdyby jel nekdo za mnou tak ho mam v kufru. zmrdi zasrani, cumel jak debil, pritom moc dobre vedel ze to za tim prvnim autem nestihne. Dlazdic byl svaty clovek. Jet v nejakem vraku tak ma poleno na tri kousky. Uz mne to nebavi s debilama.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#194 Příspěvek od matiz »

Mam jednu malinkou novinu a reknu vam ji at se muzete pochcat smichy, protoze si myslim ze se mnozi neudrzite... Jedna liftova 730d po oprave ujela 2000km a konec, nebudu to prodluzovat, motor na sracku. No a mne nenapadlo nic lepsiho nez to koupit. Nejdriv s tim ze se udela motor a pujde do sveta ale ted mam dilema jestli si nenechat 740d yachtline do kostela a do rachoty fejsovou 730d carbonschwarz se merinovou skorici. Vybavene jsou tak nejak podobne, obe maji vse dulezite. Jelikoz s ni jezdila pani a asi se s tim nesrala ma par sramu z boju a jeden stredni zasah na dvere a zadni blatnik, o fous vetsi jak se povedl mne kdyz jsem se otacel a stala mi v ceste ta posrana zidka... Ted kdyz uz je tyden doma vim ze jsem to nemel delat :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: , mel jsem ji nechat lezet a ani se na ni nepodivat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale neco se delat musi, jedna pujde pryc, jen si rikam ze nez dva yachtaljny ze bych si mohl nechat do kolbenky tu skorici. Coz neni uplne velky problem ale dilema to je, protoze champagne vnitrek je hezci pro mne, ale fejs je takovy peknejsi zvenku. Oba jsou to stare vraky a i kdyz mam sem tam zkrat ze bych koupil efko, tak vzdycky prijde neco co mne z toho zase vyleci. Tyden jsem zvazoval jak to vyresit a asi to udelam nasledovne. Az dodelam tu krasavici, tak uvidime jestli by se vubec nasel nekdo kdo by ji koupil. Pokud jo, bude nasledovat podobne kolecko s karbonem protoze je tam dost kosmetiky. No a pokud to bude neprodejne pujde z domu karbonak a necham si tu co jsem se s ni tolik sral -))) Az dodelam komplet predek tak je postavim vedle sebe a udeam nejakou pamatecni fotku...
JohnyB

#195 Příspěvek od JohnyB »

Jsem rad, ze nejsem sam, kdo je starej spekulant :D Dej si jen pozor, at se do obou aut casove strasne nevysypes, jedno z nich neprodavas za par a nejses nasranej...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#196 Příspěvek od matiz »

Ja bych to asi rekl jinak, spekulanti delaji to ze levne koupi, nic nepridaji a draze prodaji, aniz by na to sahli. Ja jsem do traktoru vlozil fakt dost pridane hodnoty a kazde to auto ma neco do sebe ze by mi nevadilo vyrazne mit kterekoliv. U pedface naprosto jasne dominuje champagne, maritime, nachtblau, naprosto paradni neserouci se motor, nema dpf, je pohodlnejsi, takova vic sedma a ted je to fakt krasne auto. Poface je ale libivejsi zvenku, o tom zadna, skorice uz tak prdacka neni, ma uz dpf filtr takze vetsi srani s tim, zase ma masaze, je bez sibru coz mi vyhovuje protoze mensi hluk a stejne je napikacu to okno, ma termalni dvojskla coz predface nema a kdyz absolvuje stejne lakovaci kolecko jako traktor bude to taky moc hezke auto. Nikam nespecham, ono hodnotu to nijak netrati. A pokud o traktor nebude zajem tak to je naprosto jasne, udela se motor do face a co bude nutne a poputuje pryc.

A jelikoz je treba fakt neco delat protoze za tyden jdu uz do kolbenky tak jsem si dneska strihnul naraznik... Jen do plnice, asi to i caknu doma, nikdo to nepozna ze to neni z boxu, mam to uz dost vychytane. Padlo na nej 750ml plnice protoze nechci zadne prekvapeni a fujtajbly, takze naraznik oholit na kost a pekne odznova. Casove sebevrazda protoze obrousit zverstva co na tom za ty roky byly trva, je tam mooooc rucniho brouseni protoze se tam bruskou nedostanu. Trapim se s tim fakt moc protoze je to pro mne, ze jo -))) Jinak nanest ten plnic a lehka priprava pred nanesenim jako posledni ocista, odmasteni atd a tri hodiny pryc... Za tri hodky v kolbence mam nalakovany od piky uplne cely box fungl novych dilu... Produktivita silne kulha... To je dan za to ze to mam takove male a dvema velkyma naraznikama bych se tam nevymotal... Jinak material na ten naraznik je asi za 1200kc za nakup bez dane, bez energii, jen priprava do stavu aby se na nej dala nanest barva a lak. Barva s lakem dvojka jak nic. Zadna prdel to neni. Na tech fotkach to neni videt, ale povrch je naprosto prdacky, hladoucky, sametovy, moc rad delam takove fajne veci. Zitra pokud se moc neozeru protoze jdu na narozky to mrsknu do baze a laku.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#197 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Skořice = goldbraun nebo rustbraun?

Mimochodem nechceš mi nastříkat auto? 3x nárazník, prahy, zadní blatník.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#198 Příspěvek od matiz »

Gold brown. Kodove oznaceni hnědka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kdyz je tam zadni blatnik tak musim v praci nebo u kamose v boxu, to doma nedam takze nejdriv v pulce srpna. Driv ne. Posli fotky jak to vypada. A zadni blatnik velmi durazne doporucuju az k A sloupku protoze rozstrik je casem videt. Pokud je to neco co ma i vypadat, automaticky k tomu je treba pocitat zastrik do dalsiho dilu, do hrany to pujde videt, to neni nikdy dobre pokud neni absolutne vychytana barva takze + zadni dvere.

Nafot to co nejlip a posli na tomas.tichy@bmwcoding.cz

Budu ale az zitra, pokud se necham ozrat tak asi tak za tyden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don

#199 Příspěvek od Don »

kde jsem to jen minuly tyden cetl, ze si konecne borec koupil Fko a je to takova mrdka, ze si nadaval hodne jadrnym zpusobem a ze chce nasi benglovu past zpet
matiz
Kontaktovat uživatele:

#200 Příspěvek od matiz »

No jo, no -)))) Ja jsem jel F01 vratit kolegovi, po padesati kilometrech jsem musel do lekarny a tabletky na zada, nez jsem k nemu tu stovecku dojel myslel jsem ze porodim... Jebat efka -))

Aby to nebylo jen ruzove nadherne a super tak mam nalakovany naraznik. Svitilo slunko, naprosto bezvetri, rikam vytahnu hpo ven at se smazi... No a zniceho nic fouklo a mily naraznik se projel po betonu. Mrdam to, jdu se ozrat. Ne ze bych to nespravil, spravim, kurwa ale to si nezaslouzim... Dojebany je vic nez bych chtel a to se jenom prekulil jak ho podfouklo. Normalne si du dat panaka... Dva, a kurwa velke. A to jeste musim dat dneska kapotu a dva blatniky, se poseru...
Odpovědět