Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW servis JaraX - Olomoucko
Re: BMW servis JaraX - Olomoucko
Musim znova pochvalit Jaraxa, jeho pristup je obdivuhodny, vratil sa z rodinou z Grecka doma vylozil rodinu upratal auto a po necelych 2h isiel s nami do Holandska po sedmu. Cesta s novymi svetlami od SvitLip skoro ako vo dne.
Prehliadka klasika ako to s Jaraxom byva, pozrel ochytal co treba zhodnotil. Podozuvali sme sa s predajcom a nakoniec sme si tlapli. Kedze bol este problem s technickamom a boli sme v celku unaveny rozhodli sme sa prespat do druheho dna. Cestou domov sme "nahodou" narazili na Nurburgring tak sme to este isli pokukat. Jarax zvyknuty na dlhe cesty valil pred nami a este nam aj hodinku usiel. Auto ostalo u neho a caka na prehliadku. Este raz velka vdaka Jarax!

Já se musím připojit k této poslední recenzi. JaraX mi totiž po cestě nazpět v Německu koupil do 6er tunel. Velice si toho vážím a jsem dlužník.
Po včerajšej skúsenosti pridávam hodnotenie aj ja. Jaraxa som "sledoval" dlhšiu dobu ( facebook, bmwklub, svet motorov.. ) S BMW jazdím asi 8 rokov a sedma bol vždy taký sen a pomyslený vrchol ľadovca. Tak som mu napísal, vymenili sme si pár správ a nakoniec z toho vznikol výlet do Budapešti kde sme šli pozrieť auto. Stačilo pár minút jazdy z BA kde nás aj z priateľkou vyzdvihol a vedel som, že je to "môj človek" Z kúpy auta nakoniec nebolo nič, keďže bolo značne opotrebované a vybývané no domov sme šli s dobrým pocitom, že som spoznal nielen úžasného servisáka, ale hlavne človeka! Tá ochota, prístup, nenútené podávanie informácií a vysvetlenie štýlom kt. pochopila aj priateľka sa len tak nevidí. Škoda, že takýchto ľudí nestretávam častejšie, no na druhej strane si ich o to viac človek váži a vie oceniť. Takže nabudúce kľudne aj na kraj sveta a potom šup z autom k Jaraxovi do dielne, pretože viem, že nikde oň nebude lepšie postarané.
U JaraXa je moja sedmička vzždy ako v bavlnke a netreba tu asi po x-tý raz popisovať, že je nielen skvelý mechanik, ale človek, s ktorým sa dá dobre pokecať.
Je tu ale jedna veselá historka so šťastným koncom, o ktorú by som sa chcel podeliť. Nejde o moju 7er, ale chudšiu príbuznú E46.
"Nie som čitateľkou tohto fóra, takže moju recenziu na pána Jaraxa posielam sprostredkovane. Keďže sa o jednu sedmičku "v rodine" už stará, tak sa ujal aj mojej starej E46.
Ešte krátka vsuvka pred samotným hodnotením: Auto som si kúpila pred pár mesiacmi s cieľom oprášiť si moje vodičské znalosti a začať s pravidelným šoférovaním, takže moje požiadavky na samotné auto a rozpočet boli prispôsobené týmto faktom. Auto bolo na vstupnom servise u pána Jaraxa ešte na začiatku koronavíroveho obdobia. On zhodnotil stav auta ako zrelé do šrotu (áno, nebol úplne ďaleko od pravdy, ale do "veľkomesta" stačí) a tak opravil/vymenil len nutnosti. Samozrejme som bola spokojná s jeho prácou aj prístupom. Vážim si, že na moje auto našiel čas, aj keď nepatrí medzi auta, ktoré rád sevisuje.
Auto fungovalo v poriadku až do leta, keď sa preň stalo osudovou státie v kolóne v 30+ °C horúčavách. Praskla expanzná nádoba, auto sme horko-ťažko odtlačili na najbližšie parkovisko. Po kontaktovaní p. Jaraxa nám navrhol, že príde (cca 100 km od jeho servisu) vymeniť nádobu, taktiež objednal náhradný diel. Pán Jarax si so sebou zobral posilu a samotná oprava priamo na parkovisku trvala asi len 15 minút. Motor sme nechali bežať. Následne sa chlapi ešte bavili o sedmičkách a tomu pridružených témach ako napríklad 50 stupňov na Lefkáde, keď sa spod kapoty zase začalo dymiť. To už bolo jasné, že pôvodný problém nebol len s nádobou. Jarax bol veľmi pohotový a po odhalení skutočnej príčiny, ventilátoru, ihneď navrhol riešenie: zapne si kúrenie naplno a vyrážajú s autom do JaraXova. Pri vonkajších teplotách nad 30°C nič príjemného pre bežného jedinca. Aby toho nebolo málo, pán JaraX sa ponúkol, že nás môže vyzdvihnúť pre opravené auto keďže potreboval otestovať iné auto. Z mojej strany teda 100% spokojnosť."
Je tu ale jedna veselá historka so šťastným koncom, o ktorú by som sa chcel podeliť. Nejde o moju 7er, ale chudšiu príbuznú E46.
"Nie som čitateľkou tohto fóra, takže moju recenziu na pána Jaraxa posielam sprostredkovane. Keďže sa o jednu sedmičku "v rodine" už stará, tak sa ujal aj mojej starej E46.
Ešte krátka vsuvka pred samotným hodnotením: Auto som si kúpila pred pár mesiacmi s cieľom oprášiť si moje vodičské znalosti a začať s pravidelným šoférovaním, takže moje požiadavky na samotné auto a rozpočet boli prispôsobené týmto faktom. Auto bolo na vstupnom servise u pána Jaraxa ešte na začiatku koronavíroveho obdobia. On zhodnotil stav auta ako zrelé do šrotu (áno, nebol úplne ďaleko od pravdy, ale do "veľkomesta" stačí) a tak opravil/vymenil len nutnosti. Samozrejme som bola spokojná s jeho prácou aj prístupom. Vážim si, že na moje auto našiel čas, aj keď nepatrí medzi auta, ktoré rád sevisuje.
Auto fungovalo v poriadku až do leta, keď sa preň stalo osudovou státie v kolóne v 30+ °C horúčavách. Praskla expanzná nádoba, auto sme horko-ťažko odtlačili na najbližšie parkovisko. Po kontaktovaní p. Jaraxa nám navrhol, že príde (cca 100 km od jeho servisu) vymeniť nádobu, taktiež objednal náhradný diel. Pán Jarax si so sebou zobral posilu a samotná oprava priamo na parkovisku trvala asi len 15 minút. Motor sme nechali bežať. Následne sa chlapi ešte bavili o sedmičkách a tomu pridružených témach ako napríklad 50 stupňov na Lefkáde, keď sa spod kapoty zase začalo dymiť. To už bolo jasné, že pôvodný problém nebol len s nádobou. Jarax bol veľmi pohotový a po odhalení skutočnej príčiny, ventilátoru, ihneď navrhol riešenie: zapne si kúrenie naplno a vyrážajú s autom do JaraXova. Pri vonkajších teplotách nad 30°C nič príjemného pre bežného jedinca. Aby toho nebolo málo, pán JaraX sa ponúkol, že nás môže vyzdvihnúť pre opravené auto keďže potreboval otestovať iné auto. Z mojej strany teda 100% spokojnosť."
-
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych zde popsal svoji zkušenost s Jaraxem. Jednalo se o prodej vozu Bmw X5, který Jarax zprostředkovával. Musím ocenit jeho přístup, vyšel nám vstříc už jen tím,že si na nás udělal čas o víkendu. Odpověděl nám na veškeré otázky, vše nám ukázal a vysvětlil, včetně zkušební jízdy a kontroly na zvedáku. A jako třešničku na dortu jsme dostali plnou nádrž LPG na cestu. Navíc nás svezl jeho 745Li, což pro nás byl nádherný zážitek. Celkově to byl velmi příjemně strávený den, a dozvěděli jsme se neskutečné množství informací, nejen o autech. Jeho vědomosti a přehled,hlavně o BMW, je neuvěřitelný. Tímto mu děkuji a mohu ho jednoznačně doporučit.
Jako nový člen tohoto fóra bych rád začal pozitivní recenzí za mě nejodbornějšího a taky nejpřívětivějšího BMW servisu na Moravě a troufám si říct, že i v celém Česku.
S Jaraxem a jeho servisem jsem se seznámil v lednu tohoto roku na doporučení kolegy, BMW nadšence a dlouhodobého člena tohoto klubu. Můj plán byl najít vybavenou 325i, nebo 330i e91 v pěkném stavu, popřípadě časem do ní, pokud to bude možné, kvuli nákladům dodělat lpg, případně chybějící výbavu. Bylo mi řečeno, že není nikdo povolanější na servis a výběr auta a cokoliv kolem BMW, než jaraX a jeho mechanici. Dnes mohu toto tvrzení po půl roce stoprocentně potvrdit. Po určitém čase se mi opravdu povedlo najít vhodný inzerát s autem, které už na první pohled mělo potenciál a předpoklady které jsem chtěl. Zkontaktoval jsem tedy JaraXe a hned za dva dny jsme se jeli na vyhlednuté auto podívat. V průběhu domluvy jsem byl již od začátku ohromen jeho ochotou s čímkoli poradit vysvětlit i co se týče odborných věcí, které si většinou každý mechanik střeží jako osobní know how. V mezičase jsem měl také možnost se svézt v jeho osobní 745li a v několika dalších sedmičkách, kde jsme porovnávali různé typy kůže, audia, dynamic drive vs obyčejný podvozek, typy obšití volantu i mnoho dalších věcí, které jsme mohli porovnat na autech, které byly u něj nebo aktuálně na servise. Cesta k mnou vyhlednutému autu byla velice příjemná a po obhlédnutí auta, kdy jarax zkotroval vše jak pohledem, zkušební jízdou tak přenosnou diagnostikou, auto schválil ke koupi i dalšímu servisu. Měl jsem štěstí, že jsem narazil na auto, které v minulosti Jarax s původním majitelem sám dovezl z Německa, a první dva roky že čtyř bylo u něj taky servisováno, což už bylo samo o sobě velmi dobrým předpokladem.
Po vstupní prohlídce v dílně, které jsem se sám osobně účastnil, mě byl vystaven seznam závad, nedostatků ale i možnosti upgradu, které by doporučil. V průběhu servisu, jsem byl neustále zásobovaný videem a fotkama z dílny a přesně jsem věděl jak servis postupuje i pokračuje. Byl jsem dokonce několikrát svědkem události, kdy se majitel osobně účastnil několikadenního velkého servisu svého auta v jaraxově dílně. Dohlížel na průběh servisu, stav jednotlivých dílů a při jednom ušetřil i nějaké peníze za pomocné práce, což je nevídaný přístup, který vám 99, 9% servisů neposkytne. Předání auta po servise bylo také spojeno se zážitkem, kdy mi bylo umožněno se osobně setkat i se svézt v několika sedmičkách s panem Vaculíkem, který byl ten den aktuálně na dílně, kde společně s Jaraxem sbírali podklady ke článku do světa motorů. Auto mi bylo předáno kompletně vyčištěné, vysáté, ošetřeno voskem a se všemi vyřešenými položkami ze seznamu závad. Přesně tak jak být to mělo být, po čem každý touží, když dává své auto do servisu. Veškeré opravy byly provedeny v nadstandardní kvalitě a auto vyladěno jako celek k naprosté dokonalosti. Až jsem byl udiven, že je v dnešní době pochybných mechaniků, nebo spíš jen měničů dílů něco takového možné. Jarax je opravdu člověk na svém místě, který má svou práci jako vášeň a dokáže tímto strhnout i namotivovat ostatní lidi kolem sebe včetně mě samého. Jen díky němu dnes můžu být šťastným majitelem e91 325i 05, které je i po patnácti letech provozu znovu v dokonalém technickém stavu se spoustou individuálních úprav jako lpg zástavba nádrže do dna kufru bez zmenšení zavazadelníku, na míru upraveným výfukem, vylepšeným audiem s tlumením, sportovním volantem s novým přešitím, nekolikavrstvou antikorozní ochranou nápravnice, rozleštěnými světly s UV lakem a spoustou dalších drobných úprav které dělají jen radost a umožňují mi užívat si maximálně každou jízdu a veškerý čas strávený v autě. Můj obrovský dík patří guru JaraXovi a jeho týmu skvělých mechaniků. Servis 100% doporučuji!
S Jaraxem a jeho servisem jsem se seznámil v lednu tohoto roku na doporučení kolegy, BMW nadšence a dlouhodobého člena tohoto klubu. Můj plán byl najít vybavenou 325i, nebo 330i e91 v pěkném stavu, popřípadě časem do ní, pokud to bude možné, kvuli nákladům dodělat lpg, případně chybějící výbavu. Bylo mi řečeno, že není nikdo povolanější na servis a výběr auta a cokoliv kolem BMW, než jaraX a jeho mechanici. Dnes mohu toto tvrzení po půl roce stoprocentně potvrdit. Po určitém čase se mi opravdu povedlo najít vhodný inzerát s autem, které už na první pohled mělo potenciál a předpoklady které jsem chtěl. Zkontaktoval jsem tedy JaraXe a hned za dva dny jsme se jeli na vyhlednuté auto podívat. V průběhu domluvy jsem byl již od začátku ohromen jeho ochotou s čímkoli poradit vysvětlit i co se týče odborných věcí, které si většinou každý mechanik střeží jako osobní know how. V mezičase jsem měl také možnost se svézt v jeho osobní 745li a v několika dalších sedmičkách, kde jsme porovnávali různé typy kůže, audia, dynamic drive vs obyčejný podvozek, typy obšití volantu i mnoho dalších věcí, které jsme mohli porovnat na autech, které byly u něj nebo aktuálně na servise. Cesta k mnou vyhlednutému autu byla velice příjemná a po obhlédnutí auta, kdy jarax zkotroval vše jak pohledem, zkušební jízdou tak přenosnou diagnostikou, auto schválil ke koupi i dalšímu servisu. Měl jsem štěstí, že jsem narazil na auto, které v minulosti Jarax s původním majitelem sám dovezl z Německa, a první dva roky že čtyř bylo u něj taky servisováno, což už bylo samo o sobě velmi dobrým předpokladem.
Po vstupní prohlídce v dílně, které jsem se sám osobně účastnil, mě byl vystaven seznam závad, nedostatků ale i možnosti upgradu, které by doporučil. V průběhu servisu, jsem byl neustále zásobovaný videem a fotkama z dílny a přesně jsem věděl jak servis postupuje i pokračuje. Byl jsem dokonce několikrát svědkem události, kdy se majitel osobně účastnil několikadenního velkého servisu svého auta v jaraxově dílně. Dohlížel na průběh servisu, stav jednotlivých dílů a při jednom ušetřil i nějaké peníze za pomocné práce, což je nevídaný přístup, který vám 99, 9% servisů neposkytne. Předání auta po servise bylo také spojeno se zážitkem, kdy mi bylo umožněno se osobně setkat i se svézt v několika sedmičkách s panem Vaculíkem, který byl ten den aktuálně na dílně, kde společně s Jaraxem sbírali podklady ke článku do světa motorů. Auto mi bylo předáno kompletně vyčištěné, vysáté, ošetřeno voskem a se všemi vyřešenými položkami ze seznamu závad. Přesně tak jak být to mělo být, po čem každý touží, když dává své auto do servisu. Veškeré opravy byly provedeny v nadstandardní kvalitě a auto vyladěno jako celek k naprosté dokonalosti. Až jsem byl udiven, že je v dnešní době pochybných mechaniků, nebo spíš jen měničů dílů něco takového možné. Jarax je opravdu člověk na svém místě, který má svou práci jako vášeň a dokáže tímto strhnout i namotivovat ostatní lidi kolem sebe včetně mě samého. Jen díky němu dnes můžu být šťastným majitelem e91 325i 05, které je i po patnácti letech provozu znovu v dokonalém technickém stavu se spoustou individuálních úprav jako lpg zástavba nádrže do dna kufru bez zmenšení zavazadelníku, na míru upraveným výfukem, vylepšeným audiem s tlumením, sportovním volantem s novým přešitím, nekolikavrstvou antikorozní ochranou nápravnice, rozleštěnými světly s UV lakem a spoustou dalších drobných úprav které dělají jen radost a umožňují mi užívat si maximálně každou jízdu a veškerý čas strávený v autě. Můj obrovský dík patří guru JaraXovi a jeho týmu skvělých mechaniků. Servis 100% doporučuji!
-
Zdravim, pridam zkusenost z minuleho tydne. Poptaval jsem BMW E90 330i a jednu modre jsem nasel v Olomouci. S Jaraxem jsme se dohodli, ze pojedeme na prohlidku primo k nemu na dilnu. Vydal jsem se vlakem z Prahy. V Olomouci me vyzvedl prodejce a jeli jsme k Jaraxovi. Uz cestou se mi to auto moc nezdalo. Bohuzel mi prodejce o stavu nerekl ani zdaleka vse a v dilne se behem par minut zjistilo, ze je to vrak, takze jsme se s prodejcem rozloucili. Smutny, ze koupe nevysla a pojedu po par minutach zase zpet do Prahy, jsem byl pozvan na kavu a zavolal jsem do Brna jestli nema cas jiny prodavajici, ktery vubec nebyl v planu. Cas mel a Jarax z minuty na minutu zmenil plan, nalozil me do sedmy a odvezl za prodejcem do Brna. Auto prohledl a sdelil zavady. Stav byl prijatelny a ted mam auto doma a uzivam si. Skvely pristup. Dekuji a doporucuji
-
I ja se přidám se zkušenosti s Jaraxem, prošel jsem s nim celým procesem, od počáteční vstřícné komunikace, po prohlídku různých druhů aut a výbav (kde je dostatečný prostor na to uvědomit si, co člověk chce a hledá), až po perfektně strávený den plný zážitků, zakončeným koupi mé e65. Super člověk se super profesionálním přístupem jak k zákazníkovi, tak v oboru, za mě TOP. Těšim se na další návštěvu u jaraxe v dílně, kde proběhne doladění mé E65 k dokonalosti.
Myslím že Jaraxe není třeba představovat, už uplynul rok a bylo třeba udělat servis na eMku. Za mě probíhá servis naprosto bezvadně, o všem jsem informován pomocí zpráv a videí přes whatsup. Naprosto mi tenhle způsob komunikace vyhovuje. Před servisem dodám seznam mnou zjištěných závad a po kontrole Jaraxem je předloženo co vše je třeba řešit a co lze odsunout. K tomu se váže cenová nabídka, takže vím co mě to nakonec bude stát. Líbí se mi preciznost provedené práce, takže za mě mohu jedině doporučit.
Ještě bych doplnil, že pro časově vytížené, funguje služba vyzvednutí a přivezení auta. Tzn. o nic se nestaráte, vše si Jarax zařídí sám.

Ještě bych doplnil, že pro časově vytížené, funguje služba vyzvednutí a přivezení auta. Tzn. o nic se nestaráte, vše si Jarax zařídí sám.
Zdravím,
rád bych se podělil o své zkušenosti se servisem JaraX.
Koupil jsem 750i e65 od nejmenovaného předchozího majitele a co čert nechtěl, na D1 u Brna to přestalo jet. Dokodrcal jsem se 1 km na benzínku a šup na odtahovku a do BMW v Brně. No, čekal jsem ledacos ale prasklej rozvodovej řetěz teda ne. Tak jsem sháněl co a jak, no a narazil jsem na fórech na JaraXe. Pár telefonátů a už jela na platu do Žerotína. Následovala servisní prohlídka, což byl hotovej koncert. Kluci lítali od ponku k autu a zpět pro nářadí a za chvíli bylo to nejnutnější odstrojeno. Všechno mi vysvětlili, ukázali, byl to pěkný zážitek. Domluvili jsme se na opravě motoru. Jelikož jsem z Prahy, komunikovali jsme převážně přes WhatsApp. Fotky, videa, sem tam telefon. Za celou dobu jsem neměl pocit, že nevím, co se děje. Motor byl jinak naštěstí ok až na nutnost čištění, ale dostal potřebnou péči a když jsem dostal video s prvním startem, tak jsem si celkem oddychl. Doladily se detaily a v listopadu jsem si jel pro auto. Zatím mám najeto něco přes 1500 km, motor šlape jak hodinky a já jsem s výsledkem spokojený.
Abych to shrnul, u JaraXe se můžete těšit na:
- odborný servis
- zkušené techniky, kteří vědí, co dělají
- dobrou komunikaci
- vysvětlení co a jak
- nikdo vás nebude tlačit kupovat zbytečně co není potřeba
- fotky a videa z průběhu servisu
- auto, co funguje
Nic není zadarmo a i tohle něco stálo, ale za tu cenu to stojí. Chtěl jsem stejně nechat motor přetěsnit, ještě před poruchou, tak jsem zas tak moc nebrečel, ale i tak jsem to trochu podcenil. Počítejte dopředu s tím, že když koupíte 15 let starou sedmu, že nějaký servis bude potřebovat a není lepší investice, než to nechat u JaraXe dát do kupy
rád bych se podělil o své zkušenosti se servisem JaraX.
Koupil jsem 750i e65 od nejmenovaného předchozího majitele a co čert nechtěl, na D1 u Brna to přestalo jet. Dokodrcal jsem se 1 km na benzínku a šup na odtahovku a do BMW v Brně. No, čekal jsem ledacos ale prasklej rozvodovej řetěz teda ne. Tak jsem sháněl co a jak, no a narazil jsem na fórech na JaraXe. Pár telefonátů a už jela na platu do Žerotína. Následovala servisní prohlídka, což byl hotovej koncert. Kluci lítali od ponku k autu a zpět pro nářadí a za chvíli bylo to nejnutnější odstrojeno. Všechno mi vysvětlili, ukázali, byl to pěkný zážitek. Domluvili jsme se na opravě motoru. Jelikož jsem z Prahy, komunikovali jsme převážně přes WhatsApp. Fotky, videa, sem tam telefon. Za celou dobu jsem neměl pocit, že nevím, co se děje. Motor byl jinak naštěstí ok až na nutnost čištění, ale dostal potřebnou péči a když jsem dostal video s prvním startem, tak jsem si celkem oddychl. Doladily se detaily a v listopadu jsem si jel pro auto. Zatím mám najeto něco přes 1500 km, motor šlape jak hodinky a já jsem s výsledkem spokojený.
Abych to shrnul, u JaraXe se můžete těšit na:
- odborný servis
- zkušené techniky, kteří vědí, co dělají
- dobrou komunikaci
- vysvětlení co a jak
- nikdo vás nebude tlačit kupovat zbytečně co není potřeba
- fotky a videa z průběhu servisu
- auto, co funguje
Nic není zadarmo a i tohle něco stálo, ale za tu cenu to stojí. Chtěl jsem stejně nechat motor přetěsnit, ještě před poruchou, tak jsem zas tak moc nebrečel, ale i tak jsem to trochu podcenil. Počítejte dopředu s tím, že když koupíte 15 let starou sedmu, že nějaký servis bude potřebovat a není lepší investice, než to nechat u JaraXe dát do kupy

Je to uz nejaky cas, co sa 7ma vratila od Jaraxa a este som nic k tomu nenapisal. Je to samozrejme tazke povedat nieco co uz by tu nezaznelo. Jarax a jeho tím tvora zohratu partiu, co som mohol poznat aj na vlastnej kozi, kedze som nejaky cas zavadzal pri ich praci. Plati ze su nielen dobry odbornici ale hlavne aj ludia, co uz je v dnesej dobe velka vzacnost.
Nakoniec chlapi spravili viacej ako bolo povodne v plane, a niektore veci co ani v plane neboli ale stalo to za to a nelutujem .Moj servis bol navyse zkomplikovany uradnickou byrokraciou, ale Jarax vsetko vyriesil bez problemov a nakoniec mi to doviezol az skoro pod nos na hranice aj s malym darcekom. Takze sa uz spokojne vozim, vsetci doma su nadseny, syn vsetko skusa, kontroluje ci svetla svietia a vypaluje si pri tom sietnicu, stale chce startovat tlacitkom alebo ovladacom a spomina na uja Jara
. Takze este raz Velka vdaka za vsetko Jaraxi!
Nakoniec chlapi spravili viacej ako bolo povodne v plane, a niektore veci co ani v plane neboli ale stalo to za to a nelutujem .Moj servis bol navyse zkomplikovany uradnickou byrokraciou, ale Jarax vsetko vyriesil bez problemov a nakoniec mi to doviezol az skoro pod nos na hranice aj s malym darcekom. Takze sa uz spokojne vozim, vsetci doma su nadseny, syn vsetko skusa, kontroluje ci svetla svietia a vypaluje si pri tom sietnicu, stale chce startovat tlacitkom alebo ovladacom a spomina na uja Jara

-
Jak už jsem psal dříve, s Jaraxem jsem koupil svojí E65. Na míště při koupi mi jasně Jarax řekl, kolik bude třeba ještě do auta investovat, aby bylo v rozumném stavu a později TOP. Jeho odhad byl téměř přesný a stotožnil se s realitou. Jarax a kluci z dílny dělali na autě spousty věcí od přetěsněný motoru až po renovaci kůže a lakování motorového prostoru, defakto šlo o záchranu jednoho Individuálu, Jarax a kluci z dílny dali autu veškerou péči a samozřejmě vše bylo dokumntováno s možností konzultace. Během práce na autě jsem se i párkrát osobně otočil v dílně, kde jsem mohl vidět jak vše funguje, jak staré díly vypadají a jak se dál bude při opravě postupovat. Nyní už s E65 mám prvních 1000 km najeto a mohu říci, že jezdím v téměř novém autě, které funguje naprosto úžasně a těším se na každou další jízdu. Jarax mi splnil sen a za to děkuji.
Recenze s reportem z cesty zde:
forum/viewtopic.php?f=26&t=83719&p=1174101#p1174101
forum/viewtopic.php?f=26&t=83719&p=1174101#p1174101
Tak se i mně podařilo dostat na servis tady k Jaraxovi a může jen potvrdit a podtrhnout slova chvály, kterých je tady už skoro 20 stránek. Moje E91 tam nakonec strávila pět týdnů a vrátila se jako z lázní. Práce se udělalo hodně a řekl bych, že vše bylo provedeno v té nejvyšší možné kvalitě. Komunikace byla celou dobu také naprosto příkladná – videa, fotky, odpovědi na otázky atd.
Pokud bych měl nechat mluvit čísla, na autě se za těch 5 týdnů udělalo 53 hodin mechanické práce, mezitím jsem dostal 12 videí s informacemi, 60 fotek a kupu dalších zpráv. Člověk má opravdu celou dobu pocit, že se s autem něco děje a že se to vše posouvá k nějakému cíli. A to samozřejmě není jen pocit a finální výsledek stojí za to. Člověk, který má svoje auto rád, nemůže udělat nic lepšího, než že ho pošle na výlet do Žerotína. Opravdu nemám jedinou výtku. Cena za práci je vzhledem k odbornosti a kvalitě také naprosto v pohodě a v porovnání třeba s cenou u nás v CarTecu, kde jsou schopni zmastit kdeco, je ta cena až směšná. Za mě tedy 10/10 a jsem moc rád, že mám kde udržovat svojí trojku ve stavu, který si to auto zaslouží.
Pokud bych měl nechat mluvit čísla, na autě se za těch 5 týdnů udělalo 53 hodin mechanické práce, mezitím jsem dostal 12 videí s informacemi, 60 fotek a kupu dalších zpráv. Člověk má opravdu celou dobu pocit, že se s autem něco děje a že se to vše posouvá k nějakému cíli. A to samozřejmě není jen pocit a finální výsledek stojí za to. Člověk, který má svoje auto rád, nemůže udělat nic lepšího, než že ho pošle na výlet do Žerotína. Opravdu nemám jedinou výtku. Cena za práci je vzhledem k odbornosti a kvalitě také naprosto v pohodě a v porovnání třeba s cenou u nás v CarTecu, kde jsou schopni zmastit kdeco, je ta cena až směšná. Za mě tedy 10/10 a jsem moc rád, že mám kde udržovat svojí trojku ve stavu, který si to auto zaslouží.
Jarax bere nové zákazníky nebo NN?
Nedávno jsem si vyzvedl auto ze servisu. Už 3,5 roku a bezmála 100 tis km si díky Jaraxovi užívám 750Li. Auto slouží až na pár drobností perfektně, proto jsem mu dopřál další položku do výbavy, tentokrát zadní ledničku. Jinak se pracovalo na běžných provozních věcech jako výměna lpg vstřiků, brzdy, přední náprava.. Samozřejmostí byly fotky a komentované videa, takže jsem měl maximální přehled co se s autem děje. Původně jsem měl slíbeno, že bude auto hotové během týdne, to se bohužel kvůli velké vytíženosti nepodařilo. Jako kompenzaci jsem dostal náhradní auto, e36 cabrio lpg zdarma po dobu servisu, za což patří velké díky. Předávka auta proběhla opět na jedničku, detailně vysvětlené co se dělalo, za kolik a užitečné rady jak se sám postarat o některé věci na podvozku, co navoskovat, jak vyčistit odtoky apod. Prohlídka vyměněných dílů a projížďka samozřejmostí. Jako příjemný bonus bych pochválil auto pěkně umyté, vysáté, s pivem v ledničce a naplněným cd a dvd changerem 

-
- Člen Klubu
honzaD93...ahoj ..ty odtoky by mě zajímali ...mužeš blíž popsat, co a kde všude ? dík..
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Potkávám u nás v Řečkovicich jednu černou 750il a tetka místo e65 jsemhonzaD93 píše:Jako kompenzaci jsem dostal náhradní auto, e36 cabrio lpg zdarma po dobu servisu, za což patří velké díky.
potkaval e36 cabrio

Že by náhoda

Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
-
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem e65 a dal ji na úvodní servis k Jaraxovi. Opět skvělá práce. Jak od spolupracujicího karosáře, tak hlavně u Jardy.
Pravidelná komunikace pomocí zpráv, fotek a videí. Všechno, co bylo potřeba udělat nebo se hodilo udělat v rámci jiných prací, tak se Jarda ozval, vysvětlil a dal doporučení co jo a co ne.
Férové ceny za materiál a nakonec i rozsah prací. Obrovský díky za to, že to nevzdal když se zdálo, že Dension nefunguje s touhle kombinací výbavy a rozchodil to.
Mimo kvalitně provedený servis doporučuju se ještě informovat na různé upgrady a retrofity, které Jarax nabízí. Dension, vytlumení dveří, repas světel, dodělání výbavy, čištění, leštění atd.
Děkuju
P.S. Kupte si Jarax exhaust system na svoji N62, je to pecka!
Pravidelná komunikace pomocí zpráv, fotek a videí. Všechno, co bylo potřeba udělat nebo se hodilo udělat v rámci jiných prací, tak se Jarda ozval, vysvětlil a dal doporučení co jo a co ne.
Férové ceny za materiál a nakonec i rozsah prací. Obrovský díky za to, že to nevzdal když se zdálo, že Dension nefunguje s touhle kombinací výbavy a rozchodil to.
Mimo kvalitně provedený servis doporučuju se ještě informovat na různé upgrady a retrofity, které Jarax nabízí. Dension, vytlumení dveří, repas světel, dodělání výbavy, čištění, leštění atd.
Děkuju

P.S. Kupte si Jarax exhaust system na svoji N62, je to pecka!
-
Zdravím. Dotáhl jsem s Jaraxovou pomocí E66 750Li z Polska.
I když jsem ji rozhodně navzdory jeho doporučení přeplatil, nelituju, auto je ve skvělém stavu.
Navzdory jeho totálnímu vytížení, byl schopen během měsíce mě vmáčknout do svého harmonogramu a na autě strávili prakticky týden v kuse, nechal jsem dělat téměř vše co se mě, nebo Jaraxovi nezdálo.
Díky perfektní komunikaci přes whatsapp, kdy mi vždy poslal krátké video co je třeba udělat a proč, a já mu hned mohl dát vědět jestli ano/ne/později, se práce na ničem nezadrhly a mohl jsem rovnou vyrazit autem na 2300km dovolené, což auto dalo bez zaváhání a mám z něj skvělý pocit.
Za mě jasně palec hore a díky!
I když jsem ji rozhodně navzdory jeho doporučení přeplatil, nelituju, auto je ve skvělém stavu.
Navzdory jeho totálnímu vytížení, byl schopen během měsíce mě vmáčknout do svého harmonogramu a na autě strávili prakticky týden v kuse, nechal jsem dělat téměř vše co se mě, nebo Jaraxovi nezdálo.
Díky perfektní komunikaci přes whatsapp, kdy mi vždy poslal krátké video co je třeba udělat a proč, a já mu hned mohl dát vědět jestli ano/ne/později, se práce na ničem nezadrhly a mohl jsem rovnou vyrazit autem na 2300km dovolené, což auto dalo bez zaváhání a mám z něj skvělý pocit.
Za mě jasně palec hore a díky!