Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
750 Li mám najeto cca 10tis a nedolil jsem zatím nic. Jezdím hlavně delší trasy.
Spotřeba se liší hlavně před guferama a poricrd1 píše:Jaká je obvyklá spotřeba oleje u 750i? Mám najeto 3tis po výměně oleje a jsem na polovině měrky. Membrány sání jsem měnil teprve včera, z auta nic neteče. Jezdím krátké i delší trasy.

Nebudu zakládat nové téma,ale včera sem se byl podívat na longa 745 za cca 6500euro,což není úplně málo na před face a prohlídka skončila po cca pěti minutách protože to auto bylo neskutečně shnilé... Takže se ptám,jak je na tom předface s korozí???
Tady byla příčina i to že bylo namrdané ze všech světových stran,ale sem tam pohnilé prahy(aspoň ty části co jsou vidět vedle plastů) atd... Spíš mě zajímá zkušenost snejka a jaraxe co jich znají stovky a osobní zkušenosti majitelů z klubu

BMW E34 540iA

Tyhle auta nehnijou a pokud jo, tak ro bylo bourane a spatne opravene. Proto ta cena 6500 EUR. Za to pekny kus budes shanet hodne dlouho. Nevim, kde jsi priisel na to, ze ta cena je hodne vysoka.
Za předface je to dost... Nepotřebuju vyservysované auto s lpg jako filozof,stačí mi nějaká výbava,hezká kastle a jestli nejsou udělaná gufera,trubka atd je mi fuk,to si zařídím po koupi a vím že je to udělané pořádně a budu mít klid... Koukni na mobile,autoscout a předface se dá v pohodě do 200tis sehnat,ale to už je úlet... Zeptej se jaraxe,ten by nedal víc jak 180tis kč

BMW E34 540iA

Tak kupujte
.

Je to o preferencích. Koupit levně a rvát prachy do oprav, nebo zaplatit víc a jezdit. Podle Jaraxe jsem zaplatil dost, ale jen se vozím. Vyměnil jsem olej, filtry a čekám až na mě přijde řada na LPG. Mám to na denní ježdění.
do každého auta nasypeš, proto dát za předface a ještě třeba nelonga bez LPG bez individualu víc jak 200 je nesmysl.
jinak to nehnije pokud to nebylo bourany apod.
jinak to nehnije pokud to nebylo bourany apod.
Tohle uz je ferovej odhad.
Skoro to vypada, ze si tady par lidi mysli, ze libovyho longa v individualu poridej za 150, kdyz slevej z vybavy jednu polozku, a jeste si budou vybirat kteryho z ty siroky nabidky
Skoro to vypada, ze si tady par lidi mysli, ze libovyho longa v individualu poridej za 150, kdyz slevej z vybavy jednu polozku, a jeste si budou vybirat kteryho z ty siroky nabidky

Jde nejak nakodovat, abych mohl klickem od auta zaridit, aby se mi vyklopilo stresni okno nahoru a zbytek zustal zavrenej? Jsem linej to hledat v coding datech, tak jestli to tak treba nekdo nema. Pri drzeni odemykaciho tlacitka ovladace se mi stresni okno posouva, ja bych chtel vyklopit 

zzeli:Jestli umíš kromě psaní i číst,tak ses mohl dočíst že nehledám libovýho longa za suchý z nosu,ale sem smířenej s tim že když bude levnej,tak na něm bude práce,ale pak vim že bude fungovat. Nebudu tu psát romány jako jeden zdejší člen co opravdu chce tu vyvoněnou 7er za 150 tis,ale já chápu že když jí za 150 koupim,tak do ní klidně 50 tis a více dám,s tim problém nemám
Jen mě zarazila ta koroze a ptal sem se na ní a kdybych toužil po dementní diskuzi o ceně,zeptám se na facu a ne tady. Děkuji
Jen mě zarazila ta koroze a ptal sem se na ní a kdybych toužil po dementní diskuzi o ceně,zeptám se na facu a ne tady. Děkuji

BMW E34 540iA

Koroze e65ek at uz predface nebo poface je z 99,9% vzdycky bouracka. tyhle auta nehnijou, nijak nikdy a za zadnejch okolnosti, antikorozni ochrana je tam naprosto dokonala, a co neni ochraneny tak to je hlinikovy takze napravy ani blby zarezly trmeny sem nikdy nevidel ani kdyz to melo najeto milion... ale jak to nekdo uz daval do nejakyho laku a probrousil se nekde krz tu ochranu na plech tak uz tomu obcas reznou spodky dveri... zadni lemy opravovany taky vetsinou reznou jen z duvodu opravy ale to poznas ze tam chybi ty zadni linky na kterej vetsina lakyrniku sere nebo je nejak "naznaci".. ale jinak ani kdyz mam vraky rozebrany na srac nekolik let na desti tak nenajdes korozi ani na vyrezanym / od bouracky promacklym a nebo jinak zlikvidovanym dilu, maximalne nejakou povrchovku v tom skrabanci na plech...
Blackie: Vsak jsem to neadresoval primo tobe. Jen se tady rozmaha vseobecny nesvar. Jarax jednou za cas udela super nakup, protoze na to ma frnak, pochlubi se a dalsich 50 lidi ve fronte si hned mysli, jak si takovy auto taky sezenou.
Jinak preju hodne stesti
Jinak preju hodne stesti

zzeli:v pohodě
Ale občas se rozčílim jak to každý hází do jednoho pytle
Dalo by se říct že ty sedmy sleduju fakt každej den v inzerci cca půl roku a za tu dobu mě zaujali asi tři kusy co by za to stály. (a už mě to nebaví
) takže pořád trochu doufám že se na podzim začnou objevovat jak tu jarax několikrát psal. A to si myslim že rozpočet na koupi nemám úplně malej plus počítám s tim že bude chtít servis...
snejk:děkuji za vyčerpávající odpověď

snejk:děkuji za vyčerpávající odpověď

BMW E34 540iA

Taky jsem sledoval fórum a auta přes půl roku a když se nic kloudného neobjevilo, tak jsem prostě nad tím zlomil hůl, připlatil si a koupil od kawamana. Je to o prioritách a možnostech, ale fakt jsem nechtěl řešit 50-100 k a rok sedmu vybírat, sedět na inzerátech jako x dalších a modlit se, že něco přijde v TOPce a Individual....... Peněz navíc nelituji. Jsme tu jen jednou. Jezdím. 

když máte cash v ruce a už vybíráte nenapadlo vás někoho slevit ve výbavě ? 8-11K euro se už dají sehnat pěkné kusy a pokud je krátká tak je výběr ještě větší.
- soukupadam
Filozofe neblazni slevovat z vybavy, kuzicka z predkozky a nefunkcni night vision je proste must have.
night vision je super machrovinka možná dobrá pro myslivce na čekané nebo večer po okreskách kde běhají srny a zajíci je to lépe vidět...ok ale není to dle mého nezbytnost.
Ty sedačky komforty a výhřev/chlazení chápu i L7 a DD+EDC... ale jak už pravil kurevtor i jiní ... mít full je krásné ale stejně z toho nevyužije každý vše ...
A třeba ta L7 se dá taky lehce dodělat případně interiér přehodit pokud bude pěkné auto ale v černé nebo šedé je to stále možnost řešit výměnou či nechat přebarvit šedou na bílou/hnědou úplně v pohodě to firmy nabízí.
Ty sedačky komforty a výhřev/chlazení chápu i L7 a DD+EDC... ale jak už pravil kurevtor i jiní ... mít full je krásné ale stejně z toho nevyužije každý vše ...
A třeba ta L7 se dá taky lehce dodělat případně interiér přehodit pokud bude pěkné auto ale v černé nebo šedé je to stále možnost řešit výměnou či nechat přebarvit šedou na bílou/hnědou úplně v pohodě to firmy nabízí.
ty zase teoretizuješ. Já mám přes 300k připravený od února a auto prostě není. Jo v mým případě je problém kombinace long x platinum/champagne x comforty všude a tv i vzaduFilozof píše:A třeba ta L7 se dá taky lehce dodělat případně interiér přehodit pokud bude pěkné auto ale v černé nebo šedé je to stále možnost řešit výměnou či nechat přebarvit šedou na bílou/hnědou úplně v pohodě to firmy nabízí.
A jednoduše slevíš z výbavy, koupíš za 200,- doděláš plyn uděláš motor a blbosti a jsi 300. Pak (a už vidím zrovna tebe jak není žádnej problém) doděláš L7, Interiér a jsi minimálně 350k z auta za 200.
Ty, kterej tohle všechno koupí za 150 jak nic jen jak bude mít těch 150 v cash

PS:
A to můžeš pak dodělat i ACC, dvojitý skla, (dalších +- 40k), nightvision, Palubku potaženou kůží atd, atd.... (bez kterých se obejdu, ale když budou tak budu jen rád). Nightvision skutečně nepotřebuju a lednici nechci, ale skisack ano.