Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Vždyť to nemá ani tu lištu s výbavou. Jo má to vybavený zadní sedačky ale co z toho, pokud to chceš řídit. Tuhle motorizaci jsem měl dva dny půjčenou a proti osmiválci velký krok zpět. Když už f01/2 s tímhle motorem (místní guru se na tom shodli že ten šestiválec je rozumná volba) tak alespoň plně vybavenou.
- soukupadam
Čau, jakou váhu vzduchu? Origo nebo funguje i něco jiného?
PGB: Podívej se na cenovku vozu. Ono je to něco za něco. Můžeš si připlatit 100-200k proč ne za vysokou výbavu.... stačí zvážit co opravdu potřebuji a zda to duležité auto má.
Adame vidím tě všude jak facebook tak zde jak furt řešíš nějakej servis. Přiznej se kolik jsi dal do servisu auta ? Přijde mi že si snad řešil desítky věcí...a není tomu konec.
Adame vidím tě všude jak facebook tak zde jak furt řešíš nějakej servis. Přiznej se kolik jsi dal do servisu auta ? Přijde mi že si snad řešil desítky věcí...a není tomu konec.

já třeba váhu vzduchu nikdy neměnil na 750i, teda měnil jednou, na tu závadu co jsem tu psal "průtok vzduchu váhou vzduchu přiliš nízky" ale nebylo to tím
- soukupadam
filozofe já do toho dal zatim hovno, největší věci byly vodní pumpa a olej v automatu.
já se furt seru s těma houpajícíma otáčkama. Já vim, že to mam dát někomu kdo tomu rozumí, ale já tady nikoho takovýho v Belgii nemám. A hlavně no to dělá jak kdy. Takže teď zkoušim jezdit bez váhy
já se furt seru s těma houpajícíma otáčkama. Já vim, že to mam dát někomu kdo tomu rozumí, ale já tady nikoho takovýho v Belgii nemám. A hlavně no to dělá jak kdy. Takže teď zkoušim jezdit bez váhy
-
- Kontaktovat uživatele:
to je ovsem kravina a to jsem napsal velmi diplomaticky -)
Nevím, k čemu to odpojení váhy má být, ale i když problém zmizí nebo naopak zůstane, neposune tě to vůbec nikam 

- soukupadam
Tak tady v tom vlákně mě můžete někam posunout:
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... 1&start=30
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... 1&start=30
Ukazatel hladiny oleje v idrive ma fungovat v kazdy e65 nebo jenom nektery rocniky?
Rekl bych, ze az facelifty. Za me je merka porad TOP. Tem elektrinickym potvoram neverim. Spis jen orientacne.
el. měrku mají facelifty, jenže u n62 narozdíl od 6válců, čtyřválců a pod naštestí zachovali i klasickou měrku. to je nejlepší, jednou za pár měsíců mrkneš na klasickou a jinak el měrka.
Zdá se mi to nebo má vyhřívaný i ten vyjížděcí kousek podsedáku pod stehnama?
samozřejmě že má, proč by nemělo mít?
no nečekal bych to a mile mě to překvapilo..
Není na to asi lepší téma vzhledem ke konfiguraci auta ve videu.
Wazzup přidal včera další video. Zajímá mě, co se mohlo člověku honit hlavou, pokud si nakonfigurovat takové auto.
Už teď mě zajímá, co to bude za projekt, protože E39 "z Dubaje" je nejvíc.

Wazzup přidal včera další video. Zajímá mě, co se mohlo člověku honit hlavou, pokud si nakonfigurovat takové auto.
Už teď mě zajímá, co to bude za projekt, protože E39 "z Dubaje" je nejvíc.

Jak moc nákladný je zbavit auto chrom paketu? Řešil to někdo? Určitě jo. 

longa levně, to vždycky někdo chce, mám tu pár lidí co chcou chrom do longa a pokud bych si nechal tu svou Individuálku tak tam taky půjde chrom.
musíš se prostě domluvit s někym a všechny věci si vyměnit než to všecko kupovat a samozřejme potřebujete ideálně stejnou barvu nebo to prostě nalakovat.
musíš se prostě domluvit s někym a všechny věci si vyměnit než to všecko kupovat a samozřejme potřebujete ideálně stejnou barvu nebo to prostě nalakovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam longa v chromu a na druhy pohled je tech chrom top. Jsou na nem sice mapy jak to stoji, ale jde to dolu... Tak az ho budes shanet tak se ho rad zbavim -)
Za mne je cerna hezci, ale samo ze zalezi na barve karoserie. Na cerne moc nevynikne, ale treba na te moji nachtblau je to hezke.
Za mne je cerna hezci, ale samo ze zalezi na barve karoserie. Na cerne moc nevynikne, ale treba na te moji nachtblau je to hezke.
Okey, dobrý vědět.
- soukupadam
Odvetravany taky?JaraX píše:samozřejmě že má, proč by nemělo mít?