Snejk píše:na tu se vyser ta tam nepujde korektne nakodovat. ek950 staci naveky
To ze nepujde nakodovat jeji realna kapacita na to sere bily tesak, ta se tam uvadi hlavne proto aby byla nastaveny algoritmy pro posledni (nouzovy) start a maximalni proud ktery je baterie schopna pojmout bez poskozeni. Aby elektronika vedela kdy ma nouzove odpojit vse co muze, musi tu kapacitu baterie znat. Vetsi kapacitou tomu nijak nelze ublizit. Jak rikam ja za sebe, kdybych mel moznost a veslo to tam, klidne bych si ji dal.
Po pul roce ta kapacita klesne prirozenym pouzivanim a jsi na te spravne hodnote co mas nakodovanou -)
Tak rozdíl je v tom, že vypadají úplně odlišně. Ale to určitě víš. Rozebírat nejdou snad ani jedny, ale na facelift se dají koupit nové plexi zatímco na předFl nejdou koupit.
A s tim vdzuchem to není asi úplně běžná závada. Bud to nějak zbastli nebo kup jinej.
Už si to nepamatuju, ale není to podtlak do palivového filtru?
se světly má Adam pravdu, nová skla (plasty) jsou jenom na fcl, na starý nejsou k mání. rozebrat jdou, je to opruz ale jdou. co se týká tý hadičky (uchycení k ssání) viděl jsem to ulámány u asi 4 aut. já osobně to dělám tak že tam navrtám díru, a epoxidem tam vlepím trubku. jinak jde to bastlit různě
On jinej kryt stojí asi 5tis což se mi moc nelíbí Díky za info okolo světel Mě napadlo tam normálně zasroubovat odvzdusovak od brzd ale bude to vypadat jako Mega prasarna
PRAHAV8 píše:On jinej kryt stojí asi 5tis což se mi moc nelíbí Díky za info okolo světel Mě napadlo tam normálně zasroubovat odvzdusovak od brzd ale bude to vypadat jako Mega prasarna
vždyť to není vůbec vidět, pokud to nesundáš a neobrátíš k sobě a funkční to je taky tak co řešíš za design
To máš jak s hovnem na botě Nevidíš ho ale víš že ho tam máš i když ti to design boty nekazi No udělám to s tím odvzdusovakem pokud nenajdu v dílně něco hezciho a seru na to. Stejně je to už starej pekáč.
Potřeboval bych radu od lidi co už to řešili. Mám e65 facelift ale vzadu nemám komfortní sedačky a předek mám jen komforty bez ventilace jaký je problém dodělat zadní komforty a přední sedačky ventilované. Kamarád má bourané auto a já bych od něj rád vzal interiér ale nevím jestli stačí jen přeházet sedačky a bude mi vše fungovat? Moc děkuji za radu
Kluci, nebudte naivni, toto neni favorit, na vsetko treba jednotky, panely ovladania, kabelaz, kodovanie... kde to chcete zapojit, ked su tam neni na to pripravene veci ?
Já dřív u e39 a e38 prehazoval sedačky jak jsem chtěl a vždy pohoda. Vždy stačilo jen aby sedačka měla vyhrev a už jsem mohl do e39 hodit komforty Trochu jsem doufal že to bude stejný i u e65
Pokud mas darce organu k dispozici neni to neresitelny problem. Na ventilaci staci namontovat, naprogramovat a cus, sedaky si vem i s jednotkama co jsou pod nema. Na zadni potrebujes kabelaz a jestli je to totalka jako ze asi ano, mas vyhodu v tom ze ji nemusis ani kurvit, co to kecam, myslel jsem strihat -) Pak budes potrebovat jednotky pro zadni komforty, drzaky, oblozeni kufru, zapojit, naprogramovat a je to tam. Neni to neresitelne, ale je to trosku pracne a narocnejsi na cas. Za hodku, dve ctyri to nebude...
Díky za info. Jeden místní člen už se mi nabídnul že mi pomůže takže to asi zvládnu už Jen mám ještě problém s tím že dveře mi jdou hrozně ztuha otvírat jako by ten píst byl už starý? Dveře drží normálně polohu a nehejbou se takže si myslím že uložení toho pístu ve dveřích je v pohodě ale nevím protože jsem dveře ještě u e65 neměl nikdy rozdělané. Mám i zadní roletky takže to bude asi dost problém to rozdělat si myslím