Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Přispívání do servisní sekce a oprávněný uživatel.

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RuDoSh »

Serifus píše:Tohle samozřejmě naprosto chápu. Ale BANovat lze i lidi bez členství. Třeba podle IP :wink:

da, ale neni to zas takovy problem to obejit a zalozit novy ucet....
globusman
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od globusman »

RuDoSh píše:
Serifus píše:Tohle samozřejmě naprosto chápu. Ale BANovat lze i lidi bez členství. Třeba podle IP :wink:

A navíc, když zaBANuješ IP, většinou tím odstřihneš víc lidí...
Serifus

#23 Příspěvek od Serifus »

globusman píše:Myslím si, že to přestřelený není. Členům občanského sdružení to oznámeno bylo. Ostatní to poznali sami... Myslím si, že BMWKLUB ČR o. s. není povinen informovat o svých aktivitách širokou veřejnost...

To máš naprostou pravdu. Dneska má každej jenom práva a povinnosti nikde :D Ale jako vážně... sice to není povinností, ale určitě je to slušností a fér. :roll:
Serifus

#24 Příspěvek od Serifus »

RuDoSh píše:

No nevim. Když jsem onehdá sosal přes DC, tak mě tak zabanili, že se mi to nepodařilo rozchodit. A kolik lidí to zvládně obejít?

A kolik lidí sdílí jednu IP adresu a připojuje se přes ní na BMWklub?

Úplně elegantní řešení to není.

Nejvíc mě dostává, a to si neodpustím (snad nebude BANán :D ), že admin příjde do té dané sekce jednou za x dní, ne-li měsíců a nahází tam spoustu témat do koše. Pak smaže i příspěvky přímo v topicu, když zrovna nejsou podle gusta pravidel, nebo naložení právě admina. Jenže někdy tam zůstanou reakce na již smazaný příspěvky. To je pak radost něco takového pročítat. Člověk jen čumí, co je tam za nesmysly. Nenavazuje to na sebe a nepřehlednost kraluje... :cry:

Jaký je problém, aby admin chodil do dané sekce častěji a lockoval, nebo mazal duplicitní topicy? Já nevim. Když mrknu na jakýkoliv forum, tak to tak šlape. Stačí jako příklad uvést http://forum.zive.cz . A řekl bych, že tam leze víc lidí, jak sem...

Pokud to admina nebaví, tak já se klidně hlásím. Jsem tu denně a nevidím v takové práci problém. :wink:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RuDoSh »

zamykam, mazu a presouvam neco denne(vsechny sekce).... jenze nemas predstavu kolik tech srace tady pri te navstevnosti vznikne.....
globusman
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od globusman »

Serifus píše:
globusman píše:Myslím si, že to přestřelený není. Členům občanského sdružení to oznámeno bylo. Ostatní to poznali sami... Myslím si, že BMWKLUB ČR o. s. není povinen informovat o svých aktivitách širokou veřejnost...

To máš naprostou pravdu. Dneska má každej jenom práva a povinnosti nikde :D Ale jako vážně... sice to není povinností, ale určitě je to slušností a fér. :roll:

V informacích o sdružení máš uvedeno toto:

Forum jako takové je bezplatné, avšak s omezením např. zobrazování obrázků, vkládání příloh a přístupů do určitých sekcí...

Myslím, že tady je to řečeno jednoznačně...
eric
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od eric »

globusman píše:Já se taky nehádám. Jde o to, že když ta servisní sekce nebude zas*aná pořád stejnejma otázkama, tak se v ní bude líp vyhledávat. Pokud se bude ptát v pokecu, nebo podobně, tam to myslím až tak nevadí. Každopádně po valné hromadě by se to mohlo ještě víc změnit...

No tak tohle je teorie "balšaja" :roll: Prvotně tlačítko hledat tady funguje jako když nefunguje,vyhledává to naprostý nesmysly a né to co člověk potřebuje,tudíž to nutí nově příchozí znova se ptát na již několikrát zodpovězené dotazy!Jsou přeci i lidi,kteří si zaplatí členství hned jako nováčci a pak podle tebe,cituji "bude zasraná servisní sekce" stejně,protože se nedopátraj ke starým tématům,u kterých byl již povětšinou jejich dotaz zodpovězen.A za nedokonalost tohoto fóra dostanou pak ještě trest???Ono to tady totiž dá "hrozně" práce zodpovědět někomu,kdo potřebuje pomoc,i když je to pro někoho již notoricky známá věc,že?!Nikdo přeci odpovídat nemusí,když nechce,v tom případě nově založené téma velice rychle zanikne ve změti dalších aktuálnějších témat,v opačném případě to znamená,že téma je pořád aktuální a tudíž na něm není nic špatného,né?!Tak je to tady klub nadšenců bmw,nebo nějaká sektas prvky feudální společnosti,která člověka odsoudí za to,že si nevíš rady s nějakou závadou na autě,nebo neznáš jiné tech.specifika?!!Jediný,za co bych tady opravdu bez milosti trestal jsou debilní pindy rejpavého charakteru do jakékoliv inzerce,to je bez diskuze!Jinak tohleto naprosto nedomyšlené opatření z nepřístupněním servisní sekce bude mít přesně za následek,že se tedy budou lidi ptát v jiných sekcích,kde to jde,tj.pokec atp...jak už tady někdo připomněl a vznikne megabordel,tz.všude všechno :roll: Chtělo by to míň arogance a více klubového přístupu a hlavně lépe informovat,btw.příspěvek jsem si již včera zaplatil,ale hlavně zdůvodu již výše jmenovaných,které jsem psal v předešlém příspěvku.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od surfis »

eric píše:...

Klub a fórum je tu primárně pro členy. To, že sem mohou přispívat i nečlenové je dobrá vůle.... Naprosto souhlasím se zpřísněním a podle mne není důvod nečleny informovat. Pokud se nečleni budou ptát v jiných sekcích, je to porušení pravidel fóra a téma se smaže. Bordel nevznikne. Je potřeba v tom udělat pořádek :idea:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od George_D »

Moc nevim co se tu řeší, ale myslim že členové jsou na toto připraveni a změna je žádaná a to že ted budou remcat nečlenové se dalo čekat, bohužel si nečlenové musíte uvědomit, že nezmůžete vůbec nic a i když se tady snažíte něco řešit, je to podle mě zbytečný. Jsem pro zamknutí a už aby to bylo, protřídí se část žvástů a to je krok k tomu zapracovat po tomto zlepšení na dalšim :wink: :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Slavisimo »

Mozna by nebylo od veci kdyby nekdo udelal FAQ s odkazama na nejvice hledane zavady v sekcich...Je to skoro na kazdem foru. Dojdu do E30-E36-E46..Nahore najdu FAQ topic a zjistim odkaz na debatu pripadne v tom jednom topicu rovnou odpoved jak vyresit problemy s digiklimou u E36, volnobeznyma otackama, startovani u TDS atd atd...Stale se to tu objevuje protoze ten vyhledavac je k nicemu.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od MattyX Moderátor »

jak napsal slavisimmo,pro FAQ jsem taky ;) jak je to treba na forum.e30.cz ;) a ten vyhledavac by to chtelo urcite poladit ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
100RM

#32 Příspěvek od 100RM »

Hosi, FAQ sa bude resit, vyhledavani taky. V prvom rade je ale potreba "zastavit" ten bordel, ktory sa tu kazdy den nahromadi a potom sa moze zacat roztridovat, serazovat a podobne.

Chapem, ze neinformovanie neclenov bolo trochu "drsne", ale zase si uvedomte, ze posielat hromadny mail cca 10 000 ludom tiez neni to prave ;-) Mimo jine - clenovia sa o tom mohli dozvediet (schvalne pisem mohli, pretoze to neudelali) prave zapisom z poslednej schuze VR.

To, ze tu budu neclenovia zase nafukovat balonky sme vsetci ocakavali a nesklamali ste nas, coz nas este viac utvrdzuje v povodnej myslienke uzamknutia celeho fora. No a kto z vas neclenov chce s tym neco udelat, ma este cca tyden si zaplatit clenstvi a prist na VH a podat navrh na zrusenie a nechat si ho odhlasovat ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
eric
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od eric »

surfis píše:
eric píše:...

Klub a fórum je tu primárně pro členy. To, že sem mohou přispívat i nečlenové je dobrá vůle.... Naprosto souhlasím se zpřísněním a podle mne není důvod nečleny informovat. Pokud se nečleni budou ptát v jiných sekcích, je to porušení pravidel fóra a téma se smaže. Bordel nevznikne. Je potřeba v tom udělat pořádek :idea:

Ty voe,je to vůbec možný,mě vůbec nezajímá nějaká dobrá vůle,která imho existuje na úplně každým fóru,bez ní by totiž na výhradně platicích fórech bylo polomrtvo!Já se jen doprošuju větší informovanosti.Když má admin čas a prostor promazávat za každý den spousty nečistot z fóra,tak by mohl mít čas napsat jednu kapitolu o změně pravidel pro neplatící do "důležitých oznámení" a pak,kdo nezaplatí,ať se nediví,ale nemůžete čekat od lidí,že budou jasnovidci a zrovna,když se někdo usmyslí,že se najednou něco změní,tak že to pozná :roll: Vůbec tady neargumentuj s právama a neprávama neplatících,jednou se tady povolilo přispívat i neplatícím se všemi důsledky,tak pokud se pak rozhodne "rada" toto změnit,tak je snad logické,že nás neplatící o tom aspoň informuje formou oznámení,jak jsem psal dříve a pak už je na každém z nás,jak si vybere,pokud se chce účastnit debat atd.,tak zaplatí,pokud né,tak odejde,ale nikdo pak neřekne ani pumpička!!Takže primárně nehaním požadavek zaplatit,to je naprosto v pořádku,ale forma sdělení prostě selhala a to je to,o co tu v týhle debatě jde!
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Fantucci »

Tak nějak souhlasím se 100RMem. A to i v tom, že to bylo poněkud drsně uděláno. Alespoň třeba formou veřejné zprávy, pokud to ještě existuje(takové to červené pole), se to mohlo oznámit...
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
eric
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od eric »

100RM píše:Chapem, ze neinformovanie neclenov bolo trochu "drsne", ale zase si uvedomte, ze posielat hromadny mail cca 10 000 ludom tiez neni to prave ;-)

Psal jsem,aby se udělalo jedno oznámení do důležitých info a né hromadný email proboha :roll: Chtělo by to trochu zapřemejšlet a řešení se vždycky najde,že?!Ale spíš se jedná o chuť toto udělat,a né to jen pohodlně típnot,což umí fakt každý :evil:
eric
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od eric »

Fantucci píše:Tak nějak souhlasím se 100RMem. A to i v tom, že to bylo poněkud drsně uděláno. Alespoň třeba formou veřejné zprávy, pokud to ještě existuje(takové to červené pole), se to mohlo oznámit...

Přesně,šlo mi přesně o tohle o nic víc :roll:
Killca

#37 Příspěvek od Killca »

ja o zadnych zapisech z vr nevim :-D co to je a kde to je a je tam hodne textu? aby se to dalo vubec cist

edit: tak sem nasel kopii jednoho vypisu jednani od ACeho, ale kde je original, to je ve hvezdach :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
globusman
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od globusman »

Killca píše:ja o zadnych zapisech z vr nevim :-D co to je a kde to je a je tam hodne textu? aby se to dalo vubec cist

edit: tak sem nasel kopii jednoho vypisu jednani od ACeho, ale kde je original, to je ve hvezdach :D

Zkus Dokumenty OS ;-)
100RM

#39 Příspěvek od 100RM »

Omlouvame se Vam, vazeni neclenove, ze jsme Vas neinformovali o zmene pravidel. Nic to vsak nemeni na tom, ze pravidla budou dal smerovat ke spokojenosti clenu klubu.
7er. True definition of luxury. Yours.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od globusman »

100RM píše:Omlouvame se Vam, vazeni neclenove, ze jsme Vas neinformovali o zmene pravidel. Nic to vsak nemeni na tom, ze pravidla budou dal smerovat ke spokojenosti clenu klubu.

Můžu se taky nečlenům omluvit za to, že platím za to, aby mi tady za to mohli vynadat? Asi za to platím málo. Stojí mi to za to? :-D
Odpovědět