Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Přispívání do servisní sekce a oprávněný uživatel.
Zdravím! Chci se zeptat, proč nelze přispívat do servisní sekce? Když dám Nové téma, tak to hodí hlášku: Promiňte, ale jen uživatelé se zvláštním oprávněním mohou posílat témata do tohoto fóra.
Nejsem jedinej, komu se to ukazuje. Zajímalo by mě, proč to tak je? V pravidlech jsem nic nenašel. Ani na mail mi nepřišlo upozornění. Tzn. že tam mohou ode dneška přispívat jen platící členové? Nebo nějakej BUG?
Nejsem jedinej, komu se to ukazuje. Zajímalo by mě, proč to tak je? V pravidlech jsem nic nenašel. Ani na mail mi nepřišlo upozornění. Tzn. že tam mohou ode dneška přispívat jen platící členové? Nebo nějakej BUG?
-
- Kontaktovat uživatele:
No super,o tomhle jsem se dozvěděl až díky Serifusovi!!Tak nemám nic proti,v podstatě se kaju,že jsem si už členství dávno nezaplatil,jelikož jsem se tady dozvěděl už spousty užitečných rad a pár věcí i prodal,takže to beru a zaplatím si to,ale příjde mi dost trapnej způsob sdělení,nebo spíše nesdělení změny.Chápu,že admin nemůže každýmu posílat email s upozorněním,ale asi zase nedá moc práce to tady někde vyvěsit jako upozornění,anebo aspoň založit téma do této sekce
Pokud jsem to přehlídnul,tak si dám pár facek sám,že jsem slepej,ale ať koukám jak koukám,tak nikde nic nevidím 

-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Killca píše:nejde o to nutit lidi do clenstvi, ale o procisteni fora od sr*cek
ale osobne se taky pozastavuju, ani sem o tomhle nevedel, myslel sem ze to bude fungovat az po VH, to neni uplne solidni jednani
Mohl sis to přečíst v zápise schůze VR z 31.1.2009
Nikoho členství platit nenutíme, ale pochopte,že člen o.s. bude mít vždy větší pravomoce než nečlen, protože o členy jde především..
Jde hlavně o zpřehlednění fora..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Zápis schůze si mohl přečíst tak maximálně člen, není-li pravda? A nečlen se to dozví jen tak, když už je to v pytli
Samozřejmě chápu, že placený člen by na tom měl být lépe. Nicméně by neškodilo to napsat do pravidel té které sekce. Takhle to vypadá dost divně.
Zpřehlednění fora nevím přesně v jakém smyslu? Já v tom prostě vidím: Neplatíš, servisuj si jak chceš, ale bez fora
A proč nelze přidat nové téma, ale odpovídat na vytvořená naopak lze? To je jako: ptát se nesmíš, ale odpovídat můžeš? Divný.
Hádat se nebudu, ale jako takhle bych to od zdejšího fora fakt nečekal.

Samozřejmě chápu, že placený člen by na tom měl být lépe. Nicméně by neškodilo to napsat do pravidel té které sekce. Takhle to vypadá dost divně.

Zpřehlednění fora nevím přesně v jakém smyslu? Já v tom prostě vidím: Neplatíš, servisuj si jak chceš, ale bez fora

A proč nelze přidat nové téma, ale odpovídat na vytvořená naopak lze? To je jako: ptát se nesmíš, ale odpovídat můžeš? Divný.

- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Serifus píše:Zápis schůze si mohl přečíst tak maximálně člen, není-li pravda? A nečlen se to dozví jen tak, když už je to v pytli![]()
Samozřejmě chápu, že placený člen by na tom měl být lépe. Nicméně by neškodilo to napsat do pravidel té které sekce. Takhle to vypadá dost divně.![]()
Zpřehlednění fora nevím přesně v jakém smyslu? Já v tom prostě vidím: Neplatíš, servisuj si jak chceš, ale bez fora![]()
A proč nelze přidat nové téma, ale odpovídat na vytvořená naopak lze? To je jako: ptát se nesmíš, ale odpovídat můžeš? Divný.![]()
Zákaz zakládání nových témat je hlavně proto, že většina lidí se neobtěžuje hledat a tak se pořád zakládají nová témata pořád o tom samým, i když už to bylo X krát řešeno. To je hlavní důvod, proč nečlenové nemohou zakládat.
Když totiž nečlen porušuje pravidla (nepoužívá tlačítko "hledat"(, tak se mu nic nemůže stát. Pokud to budou porušovat členové, existují nástroje, jak je potrestat - např. BAN, nebo přerušení členství na nějakou dobu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Víte jak to zase dopadne?Budou se ptát uplně někde jinde takže tu bude ještě větší bordel
Napřed se mělo odladit to vyhledávání, pač to je kapitola sama pro sebe..
Ale je fakt, že se jim mohl poslat nákej hromadnej mail, kde by byla popsána problematika a vysvětlen důvod a kdo by měl zájam tak by zaplatil.
Jsem zvědavej jak to dopadne a jestli se to zlepší, ale pokud tu nebude platit stejnej metr na všechny tak to tu pude do sraček jako za poslední rok.

Ale je fakt, že se jim mohl poslat nákej hromadnej mail, kde by byla popsána problematika a vysvětlen důvod a kdo by měl zájam tak by zaplatil.
Jsem zvědavej jak to dopadne a jestli se to zlepší, ale pokud tu nebude platit stejnej metr na všechny tak to tu pude do sraček jako za poslední rok.
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Maikl píše:tak členům to může bejt prakticky jedno, ale "nečlen" to zkusí jinde když mu to nepujde v servisu..
Nehádám se, jen sem napsal svůj názor..
Já se taky nehádám. Jde o to, že když ta servisní sekce nebude zas*aná pořád stejnejma otázkama, tak se v ní bude líp vyhledávat. Pokud se bude ptát v pokecu, nebo podobně, tam to myslím až tak nevadí. Každopádně po valné hromadě by se to mohlo ještě víc změnit...
-
- Kontaktovat uživatele:
Maikl píše:tak členům to může bejt prakticky jedno, ale "nečlen" to zkusí jinde když mu to nepujde v servisu..
Nehádám se, jen sem napsal svůj názor..
Kde? A at klidne.... Pro me tady momentalne nejsou zadne uzitecne informace, i kdyz neco potrebuju musim na zahranicni fora.... chodim sem kvuli lidem..... kamaradum....
Nevim co tady zas nafukujete za aferu.....

globusman píše:Serifus píše:Zápis schůze si mohl přečíst tak maximálně člen, není-li pravda? A nečlen se to dozví jen tak, když už je to v pytli![]()
Samozřejmě chápu, že placený člen by na tom měl být lépe. Nicméně by neškodilo to napsat do pravidel té které sekce. Takhle to vypadá dost divně.![]()
Zpřehlednění fora nevím přesně v jakém smyslu? Já v tom prostě vidím: Neplatíš, servisuj si jak chceš, ale bez fora![]()
A proč nelze přidat nové téma, ale odpovídat na vytvořená naopak lze? To je jako: ptát se nesmíš, ale odpovídat můžeš? Divný.![]()
Zákaz zakládání nových témat je hlavně proto, že většina lidí se neobtěžuje hledat a tak se pořád zakládají nová témata pořád o tom samým, i když už to bylo X krát řešeno. To je hlavní důvod, proč nečlenové nemohou zakládat.
Když totiž nečlen porušuje pravidla (nepoužívá tlačítko "hledat"(, tak se mu nic nemůže stát. Pokud to budou porušovat členové, existují nástroje, jak je potrestat - např. BAN, nebo přerušení členství na nějakou dobu.
Tohle samozřejmě naprosto chápu. Ale BANovat lze i lidi bez členství. Třeba podle IP