Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pozor na člena "standa2002"

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
standa2002

#21 Příspěvek od standa2002 »

Maxiczech píše:Hlavně, že když ho posílal, tak fronty před svátkama na poště neřešil. :o
Evidentně prachy nemá, protože to je nějakej socan, co potřeboval na Ježíška, aby mohl nějaký svý suchý větvi koupit vodu do květináče a vědomě tě napálil.
Nechápu co řešíš. Od Olmika do OV to nejni zase tak daleko a adresu evidentně máš. Dal bych mu tak do 10 dne v měsíci lednu šanci. Pak bych mu ani nepsal, ani nevolal. Škoda, že jsem z Práglu, rád bych ti pomohl. Hrozně rád léčím tyhle nemocný nekorektní jedince a věř, že mi to sakra dobře jde.. :evil:

Diky za tvuj komentař,jsi dalši kdo se doma nudi a nema do čeho pichnout...
Dresic

#22 Příspěvek od Dresic »

to STANDA 2002 :

Já díky za jeho komentář, protože jedinej kdo tady sedí doma a není schopnej zvednout prdel a vyřešit tudle věc seš ty! A ještě bych chtěl vědět proč sis to nevyzvedl a pořád se vymlouváš jen? Nějakej rozumnej důvod? A nee pičoviny že neměls čas...
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od nicoczech »

No tak milej stando musím se přidat ke zbytku že si šmejd a taky bych ti to nejradši vysvětlil ručně bejt dotyčnym. K dotyčnému: Vidíš každej nemá dobré srdce jako ty nebo já nebo kdokoliv další kdo by úmysli okrást někoho neměl, ale taky čech je čech a co jsou češi vychcaný jak mraky... a k tomu přihlášení to tě lituju no protože to bude za balík, já jsem stál u dopraváku v Liberci od 5 ráno abych tam byl první fakt síla...
Slid

#24 Příspěvek od Slid »

Dnes je pracovní den, tak doufám, že dnes se vše vyřešilo, protože milej Stando, pokud ses na to opět vysral '' nemáš čas, nestíháš atd.'' Tak nezasloužíš si nic jiného než dostat přes držku, šmejdy jako seš ty fakt nesnáším.
Jeden taky takovej šmejd mě bulel, že chce kola na bawo, ale nemá jak si pro ně přijed, tak dlouho mě ukecával až sem je poslal, no dotyčnej si to nevyzvedl, čili 800 v řiti.
jitrnicex
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od jitrnicex »

Z toho se me dela blbe,takovy smejdi :mad: 8O
jitrnicex
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od jitrnicex »

Prdon....Takovi smejdi :D
Dresic

#27 Příspěvek od Dresic »

hoší, dík za podporu!!! :wink: Doufám, že se mu to jednou vrátí a s úrokama hehe :-D... já na toho čuráka seru, čerpadlo zkusím prodat dál jak se mi vrátí a nebudu si s takovým člověkěm dál dělat starosti. Jo naletěl sem, ale o to víc sem poučenej do budoucna si dát pozor! Tak ještě jednou dík :) aspoň tady si početl pičusek jeden a ví se o něm!!
Maxiczech

#28 Příspěvek od Maxiczech »

To Standa 2002: tak chlapečku.., 2 litry do benálu mě nepoložej a věř mi, že mi ten benál zaplatíš. Jestli jsi ještě nechcal v kufru auta do motorkářský přilby, tak tě to hrozně rád naučím a upozorňuji tě, že ti to 100% půjde. Možná ne hned napoprvé. :lol: Neser slušný lidi a koukej mu ty prachy vrátit. Mám pocit, že na takovýhle týpky jsou tady vysazení všichni slušní BMWáci. Abychom si neudělali panskou jízdu do Ostravy. :twisted: Zmrde chacharskej.. :mad:
Mikaelus
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Mikaelus »

je škoda že si člověk musí dávat majzla na lidi i tady.... :( . Jinak hodně štěstí s vyřizováním a případným dalším prodejem.
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od BMWPower »

Tak jak to dopadlo??? :?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#31 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Maxiczech píše:Jestli jsi ještě nechcal v kufru auta do motorkářský přilby, tak tě to hrozně rád naučím a upozorňuji tě, že ti to 100% půjde. Možná ne hned napoprvé.

on je motorkář nebo mu doneseš svojí či jak? přijde mi to dost rafinovaný, ale asi nejsem takovej gurmán :lol: jinak je mi jasné, že strachy nemohl zapálit ani prskavky na stromku, po takových silných slovech na netu :lol:
“Ability is what you're capable of doing.”
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od mathias22 »

dela ostudu ostrave-hajzl!

ale ted se mi stala taky takova vec,nedavno jsem sundaval svetla ze svojeho bimmera a menil je za helly,tak sem se rozhodl ze prodam ty stare,domluvil sem se ze clenem chopigari,a poslal sem mu je(podotykam byly na mojem aute a byli naprosto v poradku),a jak chop. balik prebral tak mi napsal ze je rozmrdane leve svetlo,nechtel jsem tomu verit protoze s balenim jsem si dal fakt zalezet!nicmene ted vypadam jako pojebavka ja, a celkem me to sere!balik pry nebyl poruseny,a pripadalo mi ze mi naznacuje ze jsem mu je vedome poslal rozbite,byla tam pry ulomena parabola od dalkovych!hodne me to sere,za jsem pred nim za kurvu!
baagoo

#33 Příspěvek od baagoo »

dresicu čau nabídnul jsem ti kdysi že prijedu do olomouce a vymením na míste u tebe v garáži když jsem ti kdysi poslal čerpadlo a ten tvuj slavný odborník na čerpadla ho nevedel ani pretesnit hlavne že od tebe vytáh peníze a na mojom čerpadle vymenil ridící kostičku ale nechal jsem to tak nechtel jsem ti pridelávat starosti naštesí jich mám dost a presne jsem ti rek že to takhle dopadne no nic preji mnoho stestí kdyby náhodou stačí zavolat 774634572
Dresic

#34 Příspěvek od Dresic »

baagoo píše:dresicu čau nabídnul jsem ti kdysi že prijedu do olomouce a vymením na míste u tebe v garáži když jsem ti kdysi poslal čerpadlo a ten tvuj slavný odborník na čerpadla ho nevedel ani pretesnit hlavne že od tebe vytáh peníze a na mojom čerpadle vymenil ridící kostičku ale nechal jsem to tak nechtel jsem ti pridelávat starosti naštesí jich mám dost a presne jsem ti rek že to takhle dopadne no nic preji mnoho stestí kdyby náhodou stačí zavolat 774634572

Tak mě už snad nic nepřekvapí..tak měls pravdu jak vidím, za toho se ti omlouvám, já tomu hovno rozumím a nepoznám co on mi tam udělal nebo ne...dosral to tak , že sem nedojel dom ani ze servisu.Tady na klubu Drasticha každej chválil, tak sem dal na zkušenosti ostatních a tak to celý dopadlo ..forek je , že auto mám už skorko rok, ale zatím sem se ještě neprojel :-D mám ještě nějakou nabídku, tak bych se ti případně ozval. Ale problém je, že to moje čerpadlo je prej neopravitelný , tak nevím jestli bys zvládl celý vyměnit....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

takových zmrdů už jsem pár zažil a ztím vždy v práglu....servo pumpa co na 100% funguje....byla horší než má původní (seriózní vrakáč) poloosa na X5ku,kdyby nepasovala klidně ti ji vyměním....hovno,další zmrd,pak zas seriózní vrakáč v praze ,převodovka na emko má najeto jen 10tkm je jak nová...byla v pí.... prostě zmrdů tu máme v ty naší republice habaděj :wink: ale doufám,že na všechny tyto parchanty jednou dojde :wink:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Zave »

Na každou svini se uz nekde vaří voda :wink:
Luckysheck
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Luckysheck »

Kluci já zas sháněl řízení na E39. Na jeep dílech jsem objevil a člověk v telefonu - jo jo to je super a kolik tam byla cena? 4000? No ja za na něj chtěl původně 5000. Ale dobrá tedy ale je fakt dobrý. Ale ve skutečnosti x-krát horší než původní které jsem měnil, vůle v hřebenu jak blbá:( ujel jsem s tim 500km a co teď s tím - zbytečně vyhozené peníze... a pry je 100% super. Pak jsem byl nemocný tak jsem neměl čas ani náladu to řešit, a peníze za výměnu mi také nikdo nevrátí... škoda, že se nedá skoro nikomu věřit :(
Dresic

#38 Příspěvek od Dresic »

Tak mě už snad nic nepřekvapí..tak měls pravdu jak vidím, za toho se ti omlouvám, já tomu hovno rozumím a nepoznám co on mi tam udělal nebo ne...dosral to tak , že sem nedojel dom ani ze servisu.Tady na klubu Drasticha každej chválil, tak sem dal na zkušenosti ostatních a tak to celý dopadlo ..forek je , že auto mám už skorko rok, ale zatím sem se ještě neprojel :-D mám ještě nějakou nabídku, tak bych se ti případně ozval. Ale problém je, že to moje čerpadlo je prej neopravitelný , tak nevím jestli bys zvládl celý vyměnit....

Jinak co se týče pana Drasticha, tak pokud to někdo pochopil, že bych ho tady chtěl pomlouval tímto, tak chci říct, že jsme jen ve zkratce osvětlil Baagoovi situaci jak dopadla oprava čerpadla a že jako laik nevím kdo říká pravdu a kdo ne...spíš mě vždycky zajímá výsledek za kterej platím...napsal jsem "dosral" to...ale ve skutečnosti na tom dělal 3 dny v kuse, tak spíš to moje čerpadlo asi ani nešlo spravit... jinak jsem byl vždycky spokojenej.
baagoo

#39 Příspěvek od baagoo »

ahoj dresicu já jsem to myslel tak že ti vemu funkční čerpadlo vyměním ti ho a ty sám uvidíš jestli jde nebo ne
Banurek

#40 Příspěvek od Banurek »

hoši se vám divím takove tupé a ubohé výhružky :? . Říká se že pes co štěká nekouše (těch co deto týká) A to že nemáš přepsané auto je jen Tvoje chyba,psal si že jej máš rok,tak chyba bude asi na Tvé straně. Já přepsal SXsko z KO motorem a ještě s spz v depozitu a bez STK. :!: Většina lidiček vČR vše nechává na poslední chvíli. :roll:
Odpovědět