Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pozor na člena "standa2002"
-
Mám tu inzerát, že sháním vstřikovací čerpadlo na TDS....a tento uživatel zde na klubu prodává díly že svého nabouraného bmw e36...
Sám od sebe mi nabídl jeho čerpadlo že je po repasi i s dokladem, poslal jsem mu typ jaký potřbeuju, napsal že je to ono co potřebuju a kdyby nefungovalo nebo něco tak že ho pošělu zpátky!, tak sme se domluvili teda že mi ho za 5000 pošle na dobírku s dokaldem o repasi.. Čerpadlo poslal hend ten den ještě, paráda druhej den bylo doma....ale - to že tam nebyl ten doklad o repasi, budiž! jenže co byl problém, čerpadlo samozřejmě nepasovalo a byl to jiný typ ten starší, tak jsme mu ihned volal že to čerpadlo nepasuje tak že mu ho pošlu zptáky jask sme se domluvili! Do telefonu souhlasil. Na druhý den jsme čerpadlo odeslal tak jak mi došlo.
Už je to asi 10 dní, balík pořád leží na poště, jednou mi odpověděl na sms že si to vyzvedne, když jsem se ho ptal kdy, už zase nenapsa! borec nezvedá telefony, neodpovídá na sms!! Tady na klubu stále nabízí, takže s ním nic není.
Auto mám nepojízdný bohužel a dokud mi nepošle zpět moje peníze, tak ho nemužu zprovoznit kua!
Tak přemýšlím co s takovým zmrdem nejlíp dělat??? Znáte ho někdo?
Díky!
Sám od sebe mi nabídl jeho čerpadlo že je po repasi i s dokladem, poslal jsem mu typ jaký potřbeuju, napsal že je to ono co potřebuju a kdyby nefungovalo nebo něco tak že ho pošělu zpátky!, tak sme se domluvili teda že mi ho za 5000 pošle na dobírku s dokaldem o repasi.. Čerpadlo poslal hend ten den ještě, paráda druhej den bylo doma....ale - to že tam nebyl ten doklad o repasi, budiž! jenže co byl problém, čerpadlo samozřejmě nepasovalo a byl to jiný typ ten starší, tak jsme mu ihned volal že to čerpadlo nepasuje tak že mu ho pošlu zptáky jask sme se domluvili! Do telefonu souhlasil. Na druhý den jsme čerpadlo odeslal tak jak mi došlo.
Už je to asi 10 dní, balík pořád leží na poště, jednou mi odpověděl na sms že si to vyzvedne, když jsem se ho ptal kdy, už zase nenapsa! borec nezvedá telefony, neodpovídá na sms!! Tady na klubu stále nabízí, takže s ním nic není.
Auto mám nepojízdný bohužel a dokud mi nepošle zpět moje peníze, tak ho nemužu zprovoznit kua!
Díky!
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Víte proč sem to tak udělal? protože poředtím sem si taky nechal poslat na dobírku čerpadlo a dvakrát...vždy ok. Teďka sem neměl jedinej důvod tomu nevěřit. A je mi jasný že takovýhle věci se zkoušej na autě, ale když někomu pošleš přesnej typ a on ti tvdrí jj to je ono to mám, tak mě nenapadne že je to pak taková šmelina když ten člověk si hraje na "kamaráda"a ještě tady z klubu!...
Jen tak to ale nenechám, když bude třeba , tak tam pojedu osobně s kamošema! Každej se nemuže chovat jak sem mu zachce, existuje taky nějaká ferovost!
Jen tak to ale nenechám, když bude třeba , tak tam pojedu osobně s kamošema! Každej se nemuže chovat jak sem mu zachce, existuje taky nějaká ferovost!
-
Dresic píše:Mám tu inzerát, že sháním vstřikovací čerpadlo na TDS....a tento uživatel zde na klubu prodává díly že svého nabouraného bmw e36...
Díky!
Ale ale takove tve chovani a vyhružky.....Jako tve sms že jem Piča,čurak a že si mě najdeš.....adt mě nepotěšilo.Vim o tom že je to na poště a neni to tam 10 dni ale jen pro tvoji orientaci jen 9.Jsem ti laskavě řikal že jsi pro to čerpadlo zajdu ale neměl jsem čas kvuli praci a to že ty jsi moc nedočkavy a chtěl abych si to vyzvednul asi na štědry den tak to asi nepujde když maji pošty zavřeno jestli to asi neviš.....!!!!!Tak se uklidni uživej si svatku a očekavej penize hned jak se dostanu na poštu!!!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
standa2002 píše:Ale ale takove tve chovani a vyhružky.....Jako tve sms že jem Piča,čurak a že si mě najdeš.....adt mě nepotěšilo.Vim o tom že je to na poště a neni to tam 10 dni ale jen pro tvoji orientaci jen 9.Jsem ti laskavě řikal že jsi pro to čerpadlo zajdu ale neměl jsem čas kvuli praci a to že ty jsi moc nedočkavy a chtěl abych si to vyzvednul asi na štědry den tak to asi nepujde když maji pošty zavřeno jestli to asi neviš.....!!!!!Tak se uklidni uživej si svatku a očekavej penize hned jak se dostanu na poštu!!!!!!
Už jen to, že si mu chtěl prodat něco, o čem si vědomě věděl, že je jiné, stojí za to ti nakopat prdel!!!
-
surfis píše:standa2002 píše:Ale ale takove tve chovani a vyhružky.....Jako tve sms že jem Piča,čurak a že si mě najdeš.....adt mě nepotěšilo.Vim o tom že je to na poště a neni to tam 10 dni ale jen pro tvoji orientaci jen 9.Jsem ti laskavě řikal že jsi pro to čerpadlo zajdu ale neměl jsem čas kvuli praci a to že ty jsi moc nedočkavy a chtěl abych si to vyzvednul asi na štědry den tak to asi nepujde když maji pošty zavřeno jestli to asi neviš.....!!!!!Tak se uklidni uživej si svatku a očekavej penize hned jak se dostanu na poštu!!!!!!
Už jen to, že si mu chtěl prodat něco, o čem si vědomě věděl, že je jiné, stojí za to ti nakopat prdel!!!
Psal jsem mu jake to je čerpadlo.....Vubec o tom nic neviš tak se nestarej...
-
standa2002 píše:surfis píše:standa2002 píše:Ale ale takove tve chovani a vyhružky.....Jako tve sms že jem Piča,čurak a že si mě najdeš.....adt mě nepotěšilo.Vim o tom že je to na poště a neni to tam 10 dni ale jen pro tvoji orientaci jen 9.Jsem ti laskavě řikal že jsi pro to čerpadlo zajdu ale neměl jsem čas kvuli praci a to že ty jsi moc nedočkavy a chtěl abych si to vyzvednul asi na štědry den tak to asi nepujde když maji pošty zavřeno jestli to asi neviš.....!!!!!Tak se uklidni uživej si svatku a očekavej penize hned jak se dostanu na poštu!!!!!!
ale jsem rad že alespon par lidi se ma o něčem bavit když se doma nudi a ani nevi o co jde.......
Tak to je pekněj kokot že se tak zachoval,nakopal bych ho to řiti za to......
A jakej typ čerpadla ti poslal??Totiž mi asi na autě odchazi protože mi kolisaji otačky a dočetl jsem se tu na foru že to děla čerpadlo....jestli by to bylo to same tak bych to asi od tebe vzal podle toho kolik by jsi za něho chtěl,když ti ten pičusek nevrati penize...
A jakej typ čerpadla ti poslal??Totiž mi asi na autě odchazi protože mi kolisaji otačky a dočetl jsem se tu na foru že to děla čerpadlo....jestli by to bylo to same tak bych to asi od tebe vzal podle toho kolik by jsi za něho chtěl,když ti ten pičusek nevrati penize...
Tak to je pekněj kokot že se tak zachoval,nakopal bych ho to řiti za to......
-
standa2002 píše:surfis píše:standa2002 píše:Ale ale takove tve chovani a vyhružky.....Jako tve sms že jem Piča,čurak a že si mě najdeš.....adt mě nepotěšilo.Vim o tom že je to na poště a neni to tam 10 dni ale jen pro tvoji orientaci jen 9.Jsem ti laskavě řikal že jsi pro to čerpadlo zajdu ale neměl jsem čas kvuli praci a to že ty jsi moc nedočkavy a chtěl abych si to vyzvednul asi na štědry den tak to asi nepujde když maji pošty zavřeno jestli to asi neviš.....!!!!!Tak se uklidni uživej si svatku a očekavej penize hned jak se dostanu na poštu!!!!!!
Jj to si mi opravdu psal .. viz: po listopad 24, 2008 11:44 pm Zdravim tě mam čerpadlo z TDS...Mam ho tady od jednohu člena Bagooo....je to z 36 325tds 95r.vyroby a ma to ten širši otvor.....Měl jsem to na svoje auto ale rozbil jsem ho než jsem to stačil vyměnit....Klidně so na to zeptej...je v 100% stavu atd atd...
A v tom je ten háček, to žádnej širší otvor nemá co jsem po tobě chtěl a proto sem ti ho taky poslal zpátky. A jestli 9 nebo 10

-
Dresic píše:standa2002 píše:surfis píše:[quote="standa2002"]Ale ale takove tve chovani a vyhružky.....Jako tve sms že jem Piča,čurak a že si mě najdeš.....adt mě nepotěšilo.Vim o tom že je to na poště a neni to tam 10 dni ale jen pro tvoji orientaci jen 9.Jsem ti laskavě řikal že jsi pro to čerpadlo zajdu ale neměl jsem čas kvuli praci a to že ty jsi moc nedočkavy a chtěl abych si to vyzvednul asi na štědry den tak to asi nepujde když maji pošty zavřeno jestli to asi neviš.....!!!!!Tak se uklidni uživej si svatku a očekavej penize hned jak se dostanu na poštu!!!!!!
Jj to si mi opravdu psal .. viz: po listopad 24, 2008 11:44 pm Zdravim tě mam čerpadlo z TDS...Mam ho tady od jednohu člena Bagooo....je to z 36 325tds 95r.vyroby a ma to ten širši otvor.....Měl jsem to na svoje auto ale rozbil jsem ho než jsem to stačil vyměnit....Klidně so na to zeptej...je v 100% stavu atd atd...
A v tom je ten háček, to žádnej širší otvor nemá co jsem po tobě chtěl a tudíž toi asi nebude ani rok 95...proto sem ti ho taky poslal zpátky. A jestli 9 nebo 10

-
Hamafunek píše:Tak to je pekněj kokot že se tak zachoval,nakopal bych ho to řiti za to......
Je to podle mě ten prostřední typ...užší otvor - 58mm s kulatým konektorem, řekl bych do roku 94...chtěl bych za něj to co sem za něj dal ...5000kč
-
standa2002 píše:Dresic píše:Mám tu inzerát, že sháním vstřikovací čerpadlo na TDS....a tento uživatel zde na klubu prodává díly že svého nabouraného bmw e36...
Díky!
Ale ale takove tve chovani a vyhružky.....Jako tve sms že jem Piča,čurak a že si mě najdeš.....adt mě nepotěšilo.Vim o tom že je to na poště a neni to tam 10 dni ale jen pro tvoji orientaci jen 9.Jsem ti laskavě řikal že jsi pro to čerpadlo zajdu ale neměl jsem čas kvuli praci a to že ty jsi moc nedočkavy a chtěl abych si to vyzvednul asi na štědry den tak to asi nepujde když maji pošty zavřeno jestli to asi neviš.....!!!!!Tak se uklidni uživej si svatku a očekavej penize hned jak se dostanu na poštu!!!!!!
tak jsem zvědavej jestli tentokrát aspoň dodržíš své slovo tady před všema...!
Hlavně, že když ho posílal, tak fronty před svátkama na poště neřešil.
Evidentně prachy nemá, protože to je nějakej socan, co potřeboval na Ježíška, aby mohl nějaký svý suchý větvi koupit vodu do květináče a vědomě tě napálil.
Nechápu co řešíš. Od Olmika do OV to nejni zase tak daleko a adresu evidentně máš. Dal bych mu tak do 10 dne v měsíci lednu šanci. Pak bych mu ani nepsal, ani nevolal. Škoda, že jsem z Práglu, rád bych ti pomohl. Hrozně rád léčím tyhle nemocný nekorektní jedince a věř, že mi to sakra dobře jde..

Evidentně prachy nemá, protože to je nějakej socan, co potřeboval na Ježíška, aby mohl nějaký svý suchý větvi koupit vodu do květináče a vědomě tě napálil.
Nechápu co řešíš. Od Olmika do OV to nejni zase tak daleko a adresu evidentně máš. Dal bych mu tak do 10 dne v měsíci lednu šanci. Pak bych mu ani nepsal, ani nevolal. Škoda, že jsem z Práglu, rád bych ti pomohl. Hrozně rád léčím tyhle nemocný nekorektní jedince a věř, že mi to sakra dobře jde..