Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mala dilna v Holubicich (Praha zapad) – Ondra

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
JokyE39540iT6

#21 Příspěvek od JokyE39540iT6 »

Chci se pripojit s chvalou Ondry.
Delal mi zatim na e39 540iT6:
vymenu zadniho vzdusneho mechu na nivo
vymenu tesneni pod viky ventilu
vymenu silentbloku na zadni naprave (vsech 4)
olej v motoru, diferaku, prevodovce.
vymenu praskle kondenzacni nadobky u chladice plus chlad.kapaliny
tesneni v ramu levych prednich dveri
a jeste asi neco, co jsem zapomnel.

Musel jsem ho asi 30min premlouvat, aby se do myho auta vubec pustil, protoze mel plno, nakonec vse probehlo v pohode. Poprve jsem mel trochu divny pocit, kdyz jsem mu nechaval auto a ani jsem vlastne nevedel, jak se jmenuje. :D
Obcas je spatne k zastizeni, ale kdyz ho dozenete, tak vzdycky rad pomuze a poradi. Fakt je bezva, ze jsou jeste poctivi a fajn lidi, co se nesnazi kazdyho precurat a pracuji poctive za dobrou cenu.
Led_Zeppelin

#22 Příspěvek od Led_Zeppelin »

Taky muzu Ondru rozhodne doporucit. Uprimne si nemyslim, ze nekdo, komu servisoval auto, muze byt nespokojeny :)
Vse naprosto super
Rendis

#23 Příspěvek od Rendis »

Potřeboval bych na e34 vyměnit přední L i P dveře.Náhradní dveře mám.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
pemir

#24 Příspěvek od pemir »

Dobrý den ,mohl bych poprosit kontakt na PáNA Ondru :?: Potřebuji dát dohromady 316 touringa. Děkuju
Led_Zeppelin

#25 Příspěvek od Led_Zeppelin »

pemir píše:Dobrý den ,mohl bych poprosit kontakt na PáNA Ondru :?: Potřebuji dát dohromady 316 touringa. Děkuju

Tady ma nick libovka, tak mu zkus nejdriv napsat sz...
misi_ce
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od misi_ce »

Takže ačkoliv vás všechny určitě překvapím, taky musim poděkovat Ondrovi za výborně odvedenou práci a vše co s tím souvisí 8). Letos začala postupná renovace mojí e32 a první krok se týkal podvozku. Rozumějte ale celému, tzn mimo ložisek a předních pružin šlo vše staré pryč a nové zase zpět :). Nicméně celý tenhle kolotoč včetně malé karosařiny, geometrie, stk a dalších dílčích problémů o kterých sem sám nevěděl trval rovné tři dny a celé to je provedeno naprosto výborně. Co Ondra řekne, to platí, ať už jde o cenu, termín předání nebo jen občasné zavolání a informování o momentalním stavu. Takové jednání a práce se už dnes nevidí!
Díky
Chorche23

#27 Příspěvek od Chorche23 »

Pánové nemohl by mi někdo poskytnout kontakt na Ondru, potřeboval bych nějaké upravy na své E39 530D.

Předem moc děkuji za odpověď
xyron

#28 Příspěvek od xyron »

Chorche23 píše:Pánové nemohl by mi někdo poskytnout kontakt na Ondru, potřeboval bych nějaké upravy na své E39 530D.

Předem moc děkuji za odpověď

hned na prvni strance v prnim prispevku je:
Ondra – Holubice (Praha zapad) – 731 435 258
a taky moznost SZ :D
Rendis

#29 Příspěvek od Rendis »

Potřeboval bych na e34 vyměnit přední L i P dveře.Náhradní dveře mám.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
kourk

#30 Příspěvek od kourk »

i když podle jeho slov toho má už moc... tak musim doporučit. bramboráky má zřejmě zmáknutý v malíku. Hlavně jeho přístup, kdy se v první řadě fakt snaží člověku pomoct s problémem a snad mu ani nejde o nejakej vídělek. :-) kdykoliv budu potřebovat s něčím poradit nebo pomoct obracím se opět na Ondru. :wink:
Starosta

#31 Příspěvek od Starosta »

Chytám se za hlavu a sypu si popel, že jsem Ondru ještě nedoporučil :oops:
V podstatě se mi "stará" už o druhé auto a z každé návštěvy mám radost...

U něj je normální, že když během opravy a zkoušení podvozku zjistí, že nesvítí část palubky, jdou špatně táhla převodovky, nebo nejde nastavit větrání kvůli bowdenům, opraví/promaže/vymění to a nic nechce s tím, že "to byla práce na pět minut".

Ochotně a fundovaně poradí, někdy mám pocit, že musí mít to ucho od telefonu rezatý.
Jednání na rovinu. Když něco hoří, snaží se najít díru v kalendáři a vyřešit, pomoct.

Víc takovejch fachmanů, člověk na svém místě.
Díky, Ondro :!:
MarfyE34

#32 Příspěvek od MarfyE34 »

Tak i já dnes dovezl svou 34 k Onďasovi do dílny na zadní SB v nápravnici a řekl bych že je to chodící BMW Enciklopedie s živýma zkušenostma :lol: Fakt borec! Díky BMW Klubu za nalezení mého nového mekánika :D
Piotr

#33 Příspěvek od Piotr »

I já se přidávám k jednoznačně kladné zkušenosti s návštěvou mé E39 u Ondry. Co se týká jeho ochoty, dobrých rad z praxe a obecně znalostí problematiky BMW = hodnotím za 1 s hvězdičkou. Jinak celková domluva a odvedená práce prostě bez chybičky ! Díky
MarfyE34

#34 Příspěvek od MarfyE34 »

Tak nechci vypadat jako vlezdořiťka ale Ondra je fakt šikovnej, ochotnej a rychlej borec :lol: a ceny také parádní, ještě jednou moc děkuju!!! Mohu jen doporučit :!:
michal09

#35 Příspěvek od michal09 »

Kluci tak to máte štěstí že vás Ondra vzal, mě před měsícem řekl že už má plno a že spoutu lidí musí odmítat. Ale na druhou stranu se snažil poradit alespoň po telefonu...
eagle

#36 Příspěvek od eagle »

já teda Ondru musím taky jen pochválit a doporučit.. Dělal pro mou ženu servis na X5 a ani si za to nic neřekl.. asi ho budu podezřívat, že si to vybírá přímo od ní.. :D taky mi tvrdil jak má plno ale když jsem začal vyhrožovat, že budu otravovat každej den udělal si místo v kalendáři..

Prostě za jedna a několikaletá praxe mechanika přímo v BMW je tam sakra vidět.. :wink: Ondro díky.. :P
Forest

#37 Příspěvek od Forest »

Tak včera jsem si včera vyzvedl auto od Ondry. Musím říct, že je to fachman na svém místě. Práce odvedená na 1* a za dobrou cenu a ve slíbeném čase. Jsem rád, že jsem natrefil na někoho tak spolehlivého. Jak tady někdo psal, tak mně sám upozornil na některé nemoci E46D o kterých jsem neměl ani tucha. Ondru doporučuji s ohledem na vlastní velice pozitivní zkušenost.
Ondro díky ještě jednou a těším se na další spolupráci.
E46 330D Touring FL 2004 Individual
Ex Honda Integra Type R
Ex Škoda Fabia 1.4 Mpi
Ex Škoda Rapid 135
danbrown

#38 Příspěvek od danbrown »

Tímto bych se rád připojil do seznamu Ondrovo spokojených zákazníků :D . Co bych u něj vypíchl, je skutečně jeho jedinečný osobní přístup.
Mimochodem - druhý den po prvotní inspekci měl Ondra náhodou cestu okolo mého bydliště, tak se zastavil na pět minut, jestli včerejší diagnostika byla správná :!:

Přesně takhle bych si představoval profesionální servis ale v autorizovaném servisu: přijedete, řeknete: ,,houby tomu rozumim, ale dělá mi to tohle a tohle tehdy a tehdy". Někdo se v tom s vámi pak sveze a následně začne hledání závady.
Byl jsem vážně na větvi, protože přesně téhle služby se mi dostalo právě až v malé dílně u Ondry. Všechno vám ochotně ukáže a vysvětlí, nesedře z vás kůži a nakonec se domluvíte na termínu a ceně (obojí pevně platí)! Skvělá práce.

Ještě jednou díky, jinam už jezdit nebudu.

Ševče, drž se svého kopyta! 8)
netso

#39 Příspěvek od netso »

koukam ze si ondru pochvalujete, mne na aute neprovadel zadnou opravu, ale mluvil jsem s nim po telefonu a nasledne se na auto v zkratce podival, zvezli jsme se (na tom jsme se domluvili) protoze mnel hodne prace. po prichodu mnel velice vstricny pristup, poslech jsem si jeho nazor na to co bych chtel delat, menit opravovat a mnel jsem pocit ze je pro nej je vsechno normalni, v poradku, ze by nic neresil a ze je vlastne vsechno dobry.

mechanik nejsem, ale do stavu ze bude vsechno v poradku, se auto snad dostane v prubehu pul roku. je pravda, ze jsem zase extrem opacnym smerem a chci se priblizit co nejlepsimu stavu.

urcite ale dam ondrovi jeste prilezitost.
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Lukys318is »

Potřeboval bych dát někam opravit svoje auto. Po všech referencích tady jsem zkoušel volat na číslo uvedené na první straně , psát SZ ale bohužel nic. :( Tak nevím ...
Odpovědět