Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mala dilna v Holubicich (Praha zapad) – Ondra

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
kralik

#1 Příspěvek od kralik »

Byl jsem u Ondry na vymene prednich kotoucu a desek + vymenu brzdovky a muzu ho vsem Prazakum vrele doporucit. Ondrej ma malou dilnu v Holubicich (kousek od Prahy). Dilnu ma cistou, uklizenou – zadna bastlirna to neni. V dilne rozvod stlaceneho vzduchu atd. Kafe nabidnul ihned co jsem vylezl z auta. Celou dobu jsem byl s nim a praci odvedl na 1 :) Ja vim, na vymene brzd toho moc nepoznam, ale pristup k praci je videt hned a i ty brzdy se daj nandat i bez ocisteni vsech dosedacich ploch od rzi a bez mosazne pasty :( Ondra vse ocistil kartacem, nastrikal ... Brzdovku dal novou od ATE. A jeste jsme si dobre popovidali.
Mechanicke veci dela sam, ale nema problem s elektrikou nebo i celolakem.
Navic je dost flexibilni s casem a cena je hodne prijatelna!

Ondra – Holubice (Praha zapad) – 731 435 258
j3ykobim

#2 Příspěvek od j3ykobim »

Také jsem byl u Ondry a mohu jen doporučit. Měl jsem problem s elektrikou(světla, chceck kontrol + několik dalších), Ondra hned tušil kde bude problém, vyčistil, přeletoval, kde bylo potřeba udělal nové koncovky.... . Je ochotný, zručný a hlavně vpohodě..., dílnu má opravdu čistou s pěknými obrázky BMW. Po opravě mi do dnes vše funguje, tak jak má............. tím to mu ještě jednou děkuji a zdravim :wink:
Fox3

#3 Příspěvek od Fox3 »

Taky doporučuju.Jel sem za nim pro nějaký díly ještě na třícu.Super jednání a nacpal mi celej kufr dílů a za pár kaček 8)
kralik

#4 Příspěvek od kralik »

Tak mam s Ondrou dalsi dobrou zkusenost. Dneska mne dostal tim, ze pri predani jsem mel auto umyte vcetne kol a vevnitr vyluxovane. To jsem naposled zazil v Toyote s firemnima autama :) A to mne den pred tim sam hodil do Prahy autem kdyz jsem mu ho tam vecer nechaval.
Tentokrat mi na sedme menil tlumice a prehazoval pruziny. Pri praci zavolal, ze by bylo vhodne rovnou vymenit spojovaci tycku rizeni, ktera ma vuli. Zjistil cenu a po odsouhlaseni vse jeste behem dne zaridil a taky vymenil. Praci mel hotovou za den. Tak nejak si jednani servisu predstavuji. Ne ze tam clovek furt vola a nikdo to nebere, naopak, Ondra zavola jak se to vyviji, co by bylo potreba a kdy to bude.
Mene

#5 Příspěvek od Mene »

Moc se v autech nevyznam. Hnil mi v garazi stary Bramborak o ktery kolo byla skoda oprit. Chtel jsem ho proste nekde utratit na vrakaci. Jeden kamarad me ukecal, ze je to skoda... a druhy mi doporucil Ondru... ... ...

... ... ... netusil jsem, ze narazim na takhle rychleho, zrucneho a fajn chlapika. Na auto se podival, rekl co a jak, poradil co s tim, dohodli jsme predbezny rozpocet a uz to jelo. Auto si odvezl, prubezne poinformoval jak ozivovani probiha, nafotil prubeh a ani jsem se nenadal a auto je zpet! Klobouk dolu!!! Zavidim lidem, kteri neco OPRAVDU umi a jeste navic to delaji radi. Ondra je jeden z nich... MOC DEKUJU!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Martinéz

#6 Příspěvek od Martinéz »

tleskam, tomu rikam zachrana.. krasnej original!!!
Kruty
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Kruty »

Take se musim pripojit s hodne kladnym hodnocenim, proste umi ;-)
sharewood

#8 Příspěvek od sharewood »

Nemůžu jinak než se nepřipojit..Zkušenost jen nejlepší a nejen pro Pražáky.Náklad za cestu stál za to.Ochota,přístup, jednání perfektní.Co řekne platí,slíbený telefonát večer znamená ,že večer zazvoní telefon.O BMW ví dle mého názoru téměř naprosto vše.A nad laickými neštastníky s E34 525iX /manuál/ a rozsypaným mezinápravovým dif. drží ochranou otcovskou ruku a snaží se pomoc i po zaplacení .Tak nějak poprodejní servis.Doporučuji.
Tiff_needel

#9 Příspěvek od Tiff_needel »

Tak tomu řikám prácička...škoda že njesem z Prahy,nebo že takový lidi nejsou v Hradci,nebo ještě žádnej mi nebly doporučenej... :( ,Fakt takovejch lidí je málo!!
jarda

#10 Příspěvek od jarda »

Pozitivní zkušenost. Ochotný člověk a co řekne to platí - ceny, termíny. Díly od něj stojí stejně jako kdybych si je kupoval sám, ať už ojeté nebo nové (to je velké plus proti všem ostatním servisům co znám). Cena za práci taky byla příjemná, resp. asi poprve jsem neměl pocit že se mě někdo snaží oškubat.

Můj dojem je že v BMW zná každý šroubek a gumičku. Sice se v tom sám asi nevyznám tak dobře abych mohl soudit, ale stačí když si přečtete jeho příspěvky tady na fóru a zjistíte, že často přijde s něčím novým, co je k věci a nikdo jiný to tady ještě nenapsal. Z osobní komunikace jsem měl stejný pocit.

Nedůležitější rozdíl pro mě proti ostatním servisům (Uhlík, Petr, Pupíci..) je v tom, že jsem přivezl auto kvůli klempířině a on mi na něm toho pořešil mnohem víc (tady něco divně hučí, tady něco divně smrdí, tady chybí pružinka) - já nemám své auto moc s čím srovnávat, takže si hodně menších závad vůbec nevšimnu, potřebuji aby mě na ně upozornil mechanik a to ti ostatní prostě nedělají (anebo ne v takové míře.. abych byl spravdelivý, Pupíci mě taky upozornili na dezolátní stav brzdových kotoučů když jsem tam přijel na výměnu oleje, ale zdá se mi že Ondra toho zkontroloval mnohem víc a sám od sebe a nezdá se mi že by se to nějak odrazilo na ceně práce - jinde se třeba za samotnou kontrolu podvozku platí kolem 500kč).

K výsledku práce také zatím nemám výhrady - přední blatník je nasazený krásně, mezery jsou všechny stejné a rovné, přestože je to druhovýroba (Klokkerholm) a prý se poškodil při přepravě kurýrem a Ondra ho musel dost opravovat. Pravý zadní bok auta Ondra vyřezal a navařil z jiného auta - já bych to teď na něm rozhodně nepoznal, podle mě skvělá práce (uvidíme co to udělá časem..).

EDIT: zapoměl jsem že taky udělal sám od sebe diagnostiku a opět jsem si nevšiml že by se to nějak projevilo na ceně práce.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
kralik

#11 Příspěvek od kralik »

Jsem rad, ze jste s Ondrou spokojeni a nedal jsem tu pozitivni komentar na blbce.
Kazdopadne mi ted Ondra menil komplet predek (vsechna ramena i rizeni) + olej + palivak na moji E38. Dily jsem si privez vcetne oleje (u toho pridelal cedulicku kdy a jaka je ted napln a kdy ma byt dalsi vymena). Mile bylo, ze geosku trefil od oka tak dobre, ze mi pri serizeni na laserovce rekli, ze mimo toleranci byl jen ve sbihavosti vpravo (-0,1° misto 0,05°- 0,2°).
Koby
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Koby »

tak že bych ho taky vyzkoušel? :-) Umí i nějaký elektrický věci a novější auta? e46 a potřeboval bych vykoumat proč houpe při mírném přidání plynu na neutrál volnoběh a proč při studeným motoru vibruje auto, resp. kterej píst nejede, proč atd... ? Osciloskop atd..
stirekvv
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od stirekvv »

Můžu jen chválit, konečně člověk, který tátově E46 rozumí a snad i pomůže. Navíc ochota, pečlivost, časová flexibilita a osobní přístup;) A abych nezapomněla, Evo, díky za tip.
ARMAN

#14 Příspěvek od ARMAN »

jsem objednanej snad to z obou stran dopadne pak napišu
ARMAN

#15 Příspěvek od ARMAN »

Tak odservisovano - vyměna všech olejů, filtrů, chladiče, kapalin + celkova kontrola vozu abych věděl za co mam utracet přiště :) muj subjektivni dojem po servisu jako vždy - "jede to jak krava" ale to zaživam pomalu po vyměně žarovky :lol: ne, jede to opravdu lip typoval bych to na špinavy palivovy a vzduchovy filtr.

Od Ondry velmi vstřicny jednani, když něco nemam jak mam mit tak nekrouti očima ale najde řešeni, nema postoj "on tomu nerozumi tak to "nějak" udělam ať je klid a mam zaplaceno" ale v klidu ukaže a vysvětli co a jak, tak to ma byt :)

Přiště na opravy pojedu určitě k němu... teda jestli mě ještě vezme 8O :)

MOD Killca: odstraneny zbytecne prispevky
libovka

#16 Příspěvek od libovka »

:D
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od xdentist »

Obnovuji tohle téma abych Ondru doporučil každému z Prahy a širšího okolí. Jednání, ochota a kvalita provedené práce u mne jasně vítězí mezi všemi "klubovými" servisy které jsem navštívil. Samozřejmě je nutné se včas objednat a také prokonzultovat možnosti a potřebné díly, ovšem myslím že se to vyplatí a řekl bych že snad dokáže udělat skoro vše a zařídí i lakýrnické práce. Takže Ondrova dílna v Holubicích...doporučuji a děkuji!
mike328i

#18 Příspěvek od mike328i »

jarda píše:...stačí když si přečtete jeho příspěvky tady na fóru a zjistíte, že často přijde s něčím novým, co je k věci a nikdo jiný to tady ještě nenapsal...

dobrodinci milí, když už Ondra píše na fórum... mohli byste mi prozradit nick? :) většinou si vzpomenu na telefon po práci a to bývá pozdě (teda pro normální lidi)

Moje kupátko by už potřebovalo doktora a Ondra by se mu mohl líbit, podle dosavadního popisu ;)

Dík!

a díky za reakci níže...
ARMAN

#19 Příspěvek od ARMAN »

mike328i píše:dobrodinci milí, když už Ondra píše na fórum... mohli byste mi prozradit nick? :) většinou si vzpomenu na telefon po práci a to bývá pozdě (teda pro normální lidi)

Moje kupátko by už potřebovalo doktora a Ondra by se mu mohl líbit, podle dosavadního popisu ;)

Dík!
je to Majkl s kozama z tohoto topiku :)
PPK
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od PPK »

Taky se pridavam do rady spokojenych s ondrovym servisem. Na moji temer 18 let stare e36 delal dvakrat a v obou pripadech s pefektnim vysledkem.
Poprvy menil komplet tlumice i s pruzinama, menil tycky rizeni, brzdovku a chladici kapalinu, stare popraskane hadice na motoru a urcite jeste neco co uz si nepamatuju. Nasel i zavady co sem mu nerek a ani me nenapadlo ze to pujde dat dohromady. Bylo toho hodne, stalo me to hodne a ted po vic jak trictvrte roce vim ze to auto dal do perfektniho stavu a stalo to za to.
Dneska sem si byl pro auto po jeho servisu po druhy a vysledek opet perfektni. Zaridil nalakovani noveho predniho narazniku, namontoval, sehnal dily co na predku chybeli, namontoval nova zadni svetla, novy vyfuk, udelal rozvody. Kdyz sem od nej jel tak sem mel pocit jako kdyz to auto omladlo nejmin o deset let :D
Jednani naprosto na jednicku, kdyz se mi nelibila cena dilu (zatim se to stalo jen v pripade noveho vyfuku) tak nemel problem kdyz sem si sehnal sam a on namontoval.
Ja mam jasno kam se obratim priste az bude moje brambora zase potrebovat doktora a nebojim se doporucit Ondru i ostatnim :wink:
Odpovědět