Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Umí v ČR někdo opravit M3 e46 manuál převodovku 6kvalt???
xxRobertoxx píše:Mám to sice zadarmo-reklamačka, ale škoda že to je z Opavy do Prahy tak daleko, hodil bych to k tobě. Bojím se, že něco dojebou![]()
Tak myslíš, že když jim to dám ráno, tak do večera není problém toto udělat i pro toho, co M3 ještě nedělal?? Je to servis a ten mechoš dělá-prý v BMW?? Každopádně budu celý den nervozní jak pes!!
a kde ti to dělají,že to bude trvat dva dny

-
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Raději si nechat prostor, než se potom dohadovat s nasraným zákazníkem po telefonu proč to ještě není. Měnil jsem na svém momentálním WinterCaru těsnění olejové vany a z běžných 40min jsem se dostal na 3h .... stačilo pár zarezlých šroubů, které jsem musel odvrtávat ...
No ale hlavně že už to máš hotovo, ne ?
No ale hlavně že už to máš hotovo, ne ?
-
-
Ne, je to u motoru, proto se měnila převodovka a ku..a je to o něco lepší, možná jsem převodovku měnit nemusel. Odborníci v BMW a (50 000kč,-) v p..i. Jsem naštvaný jak cip.
Už nevím co by tam mohlo mlátit, je to tvrdý kovový zvuk, jak kardan, ale ten je OK. Jde to od předu, nápravy a jinak vše OK. Tak jedině setrvák ne??
Už nevím co by tam mohlo mlátit, je to tvrdý kovový zvuk, jak kardan, ale ten je OK. Jde to od předu, nápravy a jinak vše OK. Tak jedině setrvák ne??
-
-
-
Dnes jsem byl opět v BMW a závadu - klepkání nenašli - ozývá se to na konci převodovky, srejně jak u té první, ale co to je říct neumí, tak už to neřeším. Asi to tak má u M3 e46 dělat a já jsem cíťa
asi tak jsem to od BMW boys a ostatních pochopil. Jen mě sere 50 000kč,- co jsem vyvalil za druhou převodovku. Tak jestli někdo bude shánět M3 převodovku, tak ji mám doma a bude asi dobrá-2ks nebudou dělat ty samé zvuky.
Dík za trpělivost a už na to se......

Dík za trpělivost a už na to se......