M3maniac píše:Daimler píše:fojtas píše:[quote="Daimler"]
Já to bral tak ,že mám M3 3,2 r,v 97 a auto je vic na okruhu jak na silnici a nějakej takovej problem jsem s tým neměl ( má to najeto 200 000km)
ono taky litani na dromu prece jen tomu diferaku nedava tak moc...protoze se pohybuje stale v race modu, tudiz je porad v optimalnim zaberu na jaky byl staveny...si myslim, ze hlavni problem racingovych veci je jejich nepouzitelnost pri slabsich podminkach..znam to z motorek a myslim, ze tady to bude hodne podobne..
v tom to máš asi pravdu ,když vemu to že mám už 200tis najeto s 3,2 a vanosy stále funguji na 100% a jednu dobu jsem četl na foru že že vanosy u 3,2 kolem 130tis km jdou k.o. asi to málo trestají

Jak můžeš něco takového napsat? Ty to auto máš od novoty?

pokud ano tak se omlouvám a je to téměř zázrak.... takže jestli si auto koupil dejme tomu ze 130tkm tak to bylo patrně děláno před tebou ten vanos,ještě jsem nepotkal člověka s 3,2kou co by vanos neřešil

jinak ten difer dostane největší záběr při kravení,burnoutu a driftech né při optimální stopě na okruhu. A taky je difer v e46 o mnoho složitější než v e36ce

proto taky náchylnější....taky v česku je vše věc reálného stavu km

každej si myslí že mu něco odejde už ve 130tkm a přitom v 90% případech má auto najeto značně víc

moje 1. M3 e36 z roku 92 taky myslím jezdí dodnes s původním motorem a to je co říct...[/quote]
jezdí jezdí a doufám, že dlouho ještě bude

taky je v dobrých rukou

a dycky byla ... to je dost důležitý ...