tak asi první větší problém:
suilné hučení ozývající se zezadu při jízdě, čím větší rychlost, tím silnější zvuk, bez závislosti na otáčkách...co to může být???
zítra se svezu se servisákem, tak držte palce, pak sem napíšu...
tohle mi dela diferak...spatny lozisko ceka me vymena, huci to vpodstate od volnobehu a ve vysokych rychlostech neptrne hlasitejsi...myslim ze u tebe to bude stejna diagnoza;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
fojtas píše:tak asi první větší problém: suilné hučení ozývající se zezadu při jízdě, čím větší rychlost, tím silnější zvuk, bez závislosti na otáčkách...co to může být??? zítra se svezu se servisákem, tak držte palce, pak sem napíšu...
diff od quife stojí o hodně méně než origo ... pokud to bude teda diff
at ti do zadu sednou lidi a poslouchaj z okinka ze ktere strany to jde, jestli ze strany, tak lozisko v kole, jestli mezi nima nebo oba slysi stejne, tak jeto difer
hoď to na zvedák. Zalomcuj se vším možným. Vše zkontroluj (silentbloky, čepy kardan, ložiska, ...) a když to nebude nic z toho tak udělej toto:
zařaď jedničku
povol ruční brzdu
sundej z auta jedno kolo
spusť auto na zvedáku tak aby se 3 kola dotýkala pevně podlahy
pohýbej kotoučem a poslouchej kde je vůle nebo kde to mlátí
diferák se dá proměřit pomocí přípravku v BMW
fojtas píše:tak asi první větší problém: suilné hučení ozývající se zezadu při jízdě, čím větší rychlost, tím silnější zvuk, bez závislosti na otáčkách...co to může být??? zítra se svezu se servisákem, tak držte palce, pak sem napíšu...
To je těch tvojich 300km/h a to ještě sezona ani nezačala divočáku Ať ti to dobře dopadne a moc nevytečeš. Já kupoval nedávno převodovku do M za 45000kč,- tak vím o co jde
asi to taky vypada na ten kos na diferaku:)
ikdyz ted uz to zni hodne zle..uvidime, ted jde do servisu..
m3maniacs :
prosím pamatuj na me!!!pokud to bude uplne fatalni tak vezmu ten od Tebe!!!
diky vsem moc za rady, meli jsme to i na zvedaku a vsechno vypadalo na diferacek
Daimler píše:No já myslel že M3 46 bude trochu odolnější, když u takto (mladýho ) auta klekne difec. . . co to potom udělá na okruhu
mladý auto? r.v. 2001 je dnes 8let starý auto s extrémním výkonem.....myšleno oproti 90% aut na silnici...ne extrém jako enzo a podobně... co je na tom tak divného? v takovém autě se moc pomalinku nejezdí a stačí když někdo pár let nevymění olej a je vymalováno...
Daimler píše:No já myslel že M3 46 bude trochu odolnější, když u takto (mladýho ) auta klekne difec. . . co to potom udělá na okruhu
mladý auto? r.v. 2001 je dnes 8let starý auto s extrémním výkonem.....myšleno oproti 90% aut na silnici...ne extrém jako enzo a podobně... co je na tom tak divného? v takovém autě se moc pomalinku nejezdí a stačí když někdo pár let nevymění olej a je vymalováno...
Já to bral tak ,že mám M3 3,2 r,v 97 a auto je vic na okruhu jak na silnici a nějakej takovej problem jsem s tým neměl ( má to najeto 200 000km)