Meda píše:Tak jsme dnes s autem byli u pupiku na prohlidce a to, co jsem si myslel, ze by mohli byt utrzene silentbloky pod motorem (pri vytoceni motoru se v 1500 otackach motor rozechveje) pry bude nejspis nejaka nevyvazenost v motoru, ojnicni cep, praskly krouzek, kdo vi a po nastartovani je slyset celkem silne zarachtani retezu, takze mi bylo oznameno, ze je to na generalku, rozvody cca 30t a tak dale..
Ma s tim nekdo zkusenosti, co vyjde generalka atd.?
Auto ma najeto nejspis poctivych 180t, ale asi velmi krusnych..
Generálka čeho? Motoru? Nech si změřit komprese a udělat kompletní diagnostiku GT1čkou u někoho, kdo tomu rozumi (např. Kabátník), pak budeš vědět, jestli to má vůbec smysl. Jinak KOMPLETNÍ znovupostavení motoru je přes 100tis, a to nemáš jistotu, že ten, kdo ti ho v ČR postaví, ti ho pak bude schopen rozchodit. V autorizáku se boji i updatovat DME, mám své zkušenosti....
S62 motor má tu nevýhodu, že jakmile se dlouhodobě zanedbává, dát ho pak do kupy je problém.
M5 E39 musí subjektivně jet JAKO PRASE, jakykoli hrubý chod, váhání, malá odezva odspoda, nebo "zdechnutí" nad 4k RPM znamená, že s ní není něco v pořádku....