Maca píše:to Crazy: no r.v. 2000 může být dneska ve výborným stavu a slušný výbavě prodejný tak za 200.000, US verzi bych tipoval tak 180.000
asi si u Tebe necham priste sehnat auto
Tak je to jen můj odhad (bavíme se samozřejmě o ceně za kterou je to reálně prodejný a ne o ceně za kterou to leží měsíce na inzertních serverech) Momentálně se začínám poohlížet po nějaký slušný E70 a až mi nějaká padne do oka, tak se budu zbavovat E53 3.0d rv2001 a počítám že víc než 250.000 za ní nedostanu (spíš míň). Tož asi tak
cena by mela kopirovat stav auta ...
a verim, ze auta majici vyssi cenu se prodavaji dele ...
malokdy se najde rychle kupec, jenz oceni opravdovy stav auta ...
ono je lepsi koupit hotove auto (za dvojnasobnou cenu) nez auto za 200tkc, do ktereho jeste jednou tolik pujde na servisu ...
videl jsem par x5 kolem 200tkc a pak jsem si velmi rad nechal jednu za skoro dvojnasobek sehnat v zahranici ...
nevidel jsem u nas jedine slusne auto ... mozna jsem jen nemel stesti ...
verim, ze kdybych ji mel ted za tu cenu prodat, potrva to HODNE slouho ..
ale prodej na HODNE dlouhou dobu neplanuju
ajfel píše:cena by mela kopirovat stav auta ... a verim, ze auta majici vyssi cenu se prodavaji dele ... malokdy se najde rychle kupec, jenz oceni opravdovy stav auta ...
ono je lepsi koupit hotove auto (za dvojnasobnou cenu) nez auto za 200tkc, do ktereho jeste jednou tolik pujde na servisu ...
videl jsem par x5 kolem 200tkc a pak jsem si velmi rad nechal jednu za skoro dvojnasobek sehnat v zahranici ... nevidel jsem u nas jedine slusne auto ... mozna jsem jen nemel stesti ...
verim, ze kdybych ji mel ted za tu cenu prodat, potrva to HODNE slouho .. ale prodej na HODNE dlouhou dobu neplanuju
petr
S tím cos napsal souhlasím ve všech bodech, taky kupuju auta v zahraničí (Německu), protože si myslím, že se tam dají sehnat v lepším stavu. Bohužel je pak člověk musí někdy prodat a potom co jsem předloni prodával Z3 3.0i půl roku a průběžně jsem musel slevit až 20% z ceny auta ačkoliv bylo ve výborným stavu (neměl jsem ho už na zimu kam dát), tak jsem pesimista a radši auto nabídnu pod cenou hned než kolem prodeje "tancovat" půl roku.
Maca píše:S tím cos napsal souhlasím ve všech bodech, taky kupuju auta v zahraničí (Německu), protože si myslím, že se tam dají sehnat v lepším stavu. Bohužel je pak člověk musí někdy prodat a potom co jsem předloni prodával Z3 3.0i půl roku a průběžně jsem musel slevit až 20% z ceny auta ačkoliv bylo ve výborným stavu (neměl jsem ho už na zimu kam dát), tak jsem pesimista a radši auto nabídnu pod cenou hned než kolem prodeje "tancovat" půl roku.
bohuzel, na nakup takove stesti clovek nemiva ....
ja ted prodaval starsi rodinne vozitko a z ceny jsem sel dolu pres 30% :...
a prodej taky trval pul roku nez jsem cenu sundal, nikdo se ani neozval kdyz vidim, co se za ty stejne penize nekdo snazi prodat ...
Crazy píše:no tak parada, auto je tady od zacatku a bylo dovozeno jako nove a jezdi stim stale jeden majitel. a predni mlhovky ma. jinak tacho je samo ze v milich a board pocita na galony ale to se da napravit, takze pokud stim nebude zadny problem, vyzkousim X5 ale ani e46 se nevzdam
Nechci rejpat, ale v Kanade maji uz hodne dlouho metricky system, tudiz tam auta maji tachometry v km/h a spotrebu udavanou v L
alan píše:Mám X5 11/2001 3.0i automat koupil jsem jako dovoz již přihlášené. Bylo za dobrou cenu,bylo mi jasné, že bude třeba předělat elektriku před další STK. Přední světla, obrysovky z blinkrů do hl. světel a zadní mlhovky(stačí zapojit).Dnes vyžadují na STK i tachometr počítající v KM.Všechno bylo otázkou nahrání nového(evropského) sw, výměna př. světel,natáhnout dva dráty k obrysovkám a zadním mlhovkám.Nemá odělený vypínač na přední a zadní mlhovky,tak je zapínám najednou.Není to úplně čisté,ale dá se to přežít.
Ahoj. ja som si plánoval dať doviesť X5 z USA. Chcem sa spýtať, či treba meniť komplet predné svetlá aj keď sú to xenóny.
Pokud se ti tam podaří dostat obrysové světlo(vyvrtat objímku), tak by to mohlo projít. Pak ještě záleží na "dovozové STK".Dříve DOT americká norma neprošla, ale podle mých posledních zkušeností to teď snad nevadí.Ale může záležet na momentálním názoru technika.