Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 from Canada
dily budou stejny, ale jestli to bude stejny jako u starsich typu bmw, tak nebude mit predni mlhovky, zadni budou jen mozna a to je zvlast dopojeny, nebude mit naklon svetel (to se ale ridi podle xenonu), bude mit pozicni svetla v blinkrech a mozna bude omezena na 190kmh
sumasumarum, mozna jen jinak svetla a omezovac rychlosti posunutej z normalnich 250kmh na 190kmh
sumasumarum, mozna jen jinak svetla a omezovac rychlosti posunutej z normalnich 250kmh na 190kmh
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:sumasumarum, mozna jen jinak svetla a omezovac rychlosti posunutej z normalnich 250kmh na 190kmh
no nevím, nechci rejpat, ale 3.0i v X5 (EU verze) má maximálku cca 210km/h takže omezovač na 250 by byl asi zbytečnej. US verze má výkon asi 220 koní, takže tipuju, že maximálka může být tak 200 a souhlasím s tím, že by to jako správní úchyláci mohli ještě omezovat.
Můj mazlík je taky původem z Kandy, dovoz jako nové auto. Tachometr mám v km, myslím že se to dalo objednat přímo v Kanadě, ale nevím to jistě. Asi to bude mít automatické svícení, kdykoliv máš zapnutej klíček tak svítěj světla pro denní svícení a nejdou vypnout. Jo a ještě otravný pištění když je klíček v zapalování a otevřený dveře u řidiče, ale nevím jestli je to jen zámořská specialita. Samozřejmě mám vypískované otravné nápisy na zpětném zrcátku. Jinak myslím, že žádné zásadní odchylky od EU verze nenarazil.
-
- Kontaktovat uživatele:
ISo taky normalne jelo 220 a stejne ten omezovac tam byl na tech 190Maca píše:Killca píše:sumasumarum, mozna jen jinak svetla a omezovac rychlosti posunutej z normalnich 250kmh na 190kmh
no nevím, nechci rejpat, ale 3.0i v X5 (EU verze) má maximálku cca 210km/h takže omezovač na 250 by byl asi zbytečnej. US verze má výkon asi 220 koní, takže tipuju, že maximálka může být tak 200 a souhlasím s tím, že by to jako správní úchyláci mohli ještě omezovat.

Mám X5 11/2001 3.0i automat koupil jsem jako dovoz již přihlášené. Bylo za dobrou cenu,bylo mi jasné, že bude třeba předělat elektriku před další STK. Přední světla, obrysovky z blinkrů do hl. světel a zadní mlhovky(stačí zapojit).Dnes vyžadují na STK i tachometr počítající v KM.Všechno bylo otázkou nahrání nového(evropského) sw, výměna př. světel,natáhnout dva dráty k obrysovkám a zadním mlhovkám.Nemá odělený vypínač na přední a zadní mlhovky,tak je zapínám najednou.Není to úplně čisté,ale dá se to přežít.
nenapadlo mě se zajímat o to zda je osvětlení podle předpisů vzhledem k tomu, že moje auto bylo již čtyřikrát na STK v ČR, ale asi to budu muset před další technickou zkontrolovat. Když nad tím tak přemýšlím tak tlačítko na zadní mlhovku nemám, domníval jsem se že se to spouští jedním. Třeba to vzadu vůbec nesvítí 

Flastr asi stejný, jako když ti nesvítí jakákoliv jiná žárovka.Ale protože je to věc obecně známá u aut dovezených z USA, tak se pak zeměří na další výše uvedené věci(mlhovky,počítač kilometrů,homologovaná světla s Ečkem a pod.). Jsou schopni to hnát až kdo ví kam, jak to auto dostalo české papíry, když prokazatelně nesplňuje normy.Tachometr ještě okecáš, že jsi si hrál se SW a nepovedlo se ti nahrát správný, ale že jsi si ustřihnul kabely k obrysovkám a mlhovkám, to ti nikdo věřit nebude
Podle předpisů, mají být spínače na mlhovky oddělené pro přední i zadní.
A to nemluvím o případné nehodě, co je schopná pojišťovna udělat, když nemáš schválené pneu, platí i v případě jiných event. neschválených věcí. V každém případě se tyto změny dají na autě z USA provést.

Podle předpisů, mají být spínače na mlhovky oddělené pro přední i zadní.
A to nemluvím o případné nehodě, co je schopná pojišťovna udělat, když nemáš schválené pneu, platí i v případě jiných event. neschválených věcí. V každém případě se tyto změny dají na autě z USA provést.
ajfel píše:Maca píše:to Crazy: no r.v. 2000 může být dneska ve výborným stavu a slušný výbavě prodejný tak za 200.000, US verzi bych tipoval tak 180.000
asi si u Tebe necham priste sehnat auto
Tak je to jen můj odhad (bavíme se samozřejmě o ceně za kterou je to reálně prodejný a ne o ceně za kterou to leží měsíce na inzertních serverech)

jo, to sem presne zapomnel, to jsou presne speciality US verze "pro blbce"IvetaX5 píše:otravný pištění když je klíček v zapalování a otevřený dveře u řidiče, ale nevím jestli je to jen zámořská specialita. Samozřejmě mám vypískované otravné nápisy na zpětném zrcátku. Jinak myslím, že žádné zásadní odchylky od EU verze nenarazil.

vlevo je matal
a vpravo Killca