Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E31 M70 - Heeelp
-
- Kontaktovat uživatele:
posli mi ji na zave@seznam.cz ja ji sem dam...
Motor bezi pekne, zvenku taky vypada solidne, je totiz nalakovana, proc???
Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je
) Lakovali je fuseri, ani ji poradne nodstrojili takze bri blizsim pohledu, naor. vicko nadrze atd. je to videt, tkaze pod stromecek nejake spoilery a na jare do laku. Mam rad cernou pastelovou
. Jeden ventil topeni nejede, je odpojena jedna lambda, Strika z toho olej. A par dalsich drobnosti. Jeste hodne prace prede mnou....Jinak koupil jsem ji v Autoimport Olomouc.Taky jsem ji nasel nekde na internetu.
Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je

Mimochodem ta tvoje modra takhle vypada jak nova, krasavice.Tady v hornikove ma jeden taky takovou v manualu, stejny rocnik, ta ale vypada ze s ni nikdo nejezdil tak prvnich 10 let. za kolik ji koupil mi odmitl rict.Pry ji dostal. Ale je fakt moc krasna. Sice vinova metla ale tohle auto muze byt i ruzove a bude to PEKLO 

koudi píše:Motor bezi pekne, zvenku taky vypada solidne, je totiz nalakovana, proc???
Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je) Lakovali je fuseri, ani ji poradne nodstrojili takze bri blizsim pohledu, naor. vicko nadrze atd. je to videt, tkaze pod stromecek nejake spoilery a na jare do laku. Mam rad cernou pastelovou
. Jeden ventil topeni nejede, je odpojena jedna lambda, Strika z toho olej. A par dalsich drobnosti. Jeste hodne prace prede mnou....Jinak koupil jsem ji v Autoimport Olomouc.Taky jsem ji nasel nekde na internetu.
no jo no, je to preci jenom stary auto, ale co by pro to clovek neudelal

Nejsem zastance, cim vic tim lip, mam rad jen decentni upravy. Libi se mi jedna sada od koenig. pripojim fotecku. Uz mam i firmu ktera by mi ji sehnala.
- Přílohy
-
- Takhle nejak bych si to predstavoval ale bez toho kridla. Prehanenim tohle auto clovek muze spiz zkazit.
- album_pic2.jpg (57.74 KiB) Zobrazeno 4013 x