Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW kontra Chorvatsko...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Jakub

#21 Příspěvek od Jakub »

7.7. 2002 - 2.11 2002 = 21500 km. Proc jsem kupoval BMW? he?
mike.bmw

#22 Příspěvek od mike.bmw »

Pánové, asi se zapojuji do této diskuze trošku pozdě, ale taky bych chtěl říct svůj názor...

Já si myslel, že človíček, který si pořizuje BMW, tak ví snad proč, ne???

Já jsem se svým dědou E30 316 (původní motor 1,8 s karbecem)
jsem jel do Chorvatska dvakrát, tzn. pokaždé cca. dvakrát 2.500km... no problemo...

Nějakou dobu jsem jezdíval do Zlína studovat, byl jsem tam tři roky a auto všechno vydrželo...

Měl jsem báwo tři roky, najezdil jsem s ním přes 100.000km...

Báwo má najeto 300.000km - podle tacho, teď s ním jezdí přítelkyně bráchy a pořád jezdí a jezdí...

P.S. akorát jsem ve 270.000km vyměnil motor za osmnáctku se vstřikováním, původní motor brácha uvařil...

TAKŽE: PROČ BY TOHLE NEMOHLA VYDRŽET E36???

Se svou E36 jsem také v Chorvatsku byl, zatím jedenkrát a bez problémů...

Tak nevím, jiný auto než BMW bych nikdy nechtěl...
ebalaz

#23 Příspěvek od ebalaz »

KUAAAAAA tak som sa uz davno nepobavilll MOCNA DISKUSIA... a ten uvod NASRAL aj MNA!!!!!!!!!!!!!

ale tie hefty co ste mu tam NADRBALI tie stoja za to.... uz mam naladicku zase OK. hlavne od hanza :"Lionova cesta alias/kontra/ponevdz proto Totalunfall v. Kaputt v podani Bmw-killer Lionator" to je brutalllll ....

:dabel4: :dabel4: :dabel4: :dabel4: :dabel4: :lool2: :lool2: :lool2:

to bolo suuuper

PS: K I L L bmw-killer lionator ! ! ! ! ! ! !
radim-E30

#24 Příspěvek od radim-E30 »

LONE PRODEJ TO AUTO KDYŽ MU NEVĚŘÍŠ.FAKT STUPIDNÍ OTÁZKY.
ebalaz

#25 Příspěvek od ebalaz »

DOBRE tak uz ho nechajte nech jazdí v klude nieze tu 318i dakde štrajchne z tych nervov. este sa sem bude bat prihlasit . . . inak ja som isiel 245km/h na dialnici ked som kupil karu-bol som skoro sebevrah:::: potom doma sme sa na to mrkli a::: boli totalne vydrbane tlmice, prasknuty 1 zadný kotúč-asi na 10 miestach, rosipana rucna brzda, olej na minime, gumy iba protektory, trochu krive disky .......... DOBRE nie ale vyskusat som to musel nie ???? motor tahal bezvadne a nic sa nerosypalo !!!!
:banan: :banan: :banan: :banan: :allright:
d.aemon

#26 Příspěvek od d.aemon »

Joooooo, to je tvoje věc... jen bych nechtěl jet poblíž, až bys v tý rychlosti potřeboval hoooooodně rychle zabrzdit a on by se ti ten popraskaný kotouč rozpadl... Ale každý jezdí svou hlavou, že?
:bigok: :gobeer:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Lion »

:lol2: :lol2: :lool2: :lool2: , tak ted sem přečetl vše co více méně svědčí o tom že sem asi debil..:):):)..Ale ted se tomu už jenom směju, samozřejmě že když jsem tendle příspěvek psal, nemyslel jsem, že se to takhle zvrhne a že si tu budem nadávat..To ne..:dunno: :dunno: ..TT měl včera v jednom pravdu a to v tom že jsem neměl zrovna dobrej den a taky to tak dopadlo když sem viděl ne zrovna obvyklí nápis přez celou stránku o mé duševní schopnosti či ne..Proto sem tak zareagoval a nebral to s humorem..Takže soráč JFK..Hanzi neboj mě to taky přišlo divný že by BMW nikam nedojelo..Ale říkám udělal sem chybu a ani nevím jak se to takhle zamotalo..Chtěl jsem si jen pokecat o tý cestě do Chorvatska a trochu oživit forum:) :) Což se najednu stranu podařilo ..Takže nic ve zlím chlapi..Jsem jen člověk..:bigok: Čus..
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od cornhollio »

.origin by lionator.

, tak ted sem přečetl vše co více méně svědčí o tom že sem asi debil....Ale ted se tomu už jenom směju, samozřejmě že když jsem tendle příspěvek psal, nemyslel jsem, že se to takhle zvrhne a že si tu budem nadávat..To ne.. ..TT měl včera v jednom pravdu a to v tom že jsem neměl zrovna dobrej den a taky to tak dopadlo když sem viděl ne zrovna obvyklí nápis přez celou stránku o mé duševní schopnosti či ne..Proto sem tak zareagoval a nebral to s humorem..Takže soráč JFK..Hanzi neboj mě to taky přišlo divný že by BMW nikam nedojelo..Ale říkám udělal sem chybu a ani nevím jak se to takhle zamotalo..Chtěl jsem si jen pokecat o tý cestě do Chorvatska a trochu oživit forum Což se najednu stranu podařilo ..Takže nic ve zlím chlapi..Jsem jen člověk.. Čus..

tak podle toho co jsi psal tak ta tvoje 318 je uplne v píčí prohnilá se skoro zadrenym motorem .... je mi te líto :cry: :cry: :cry: :cry:

ale do budoucna PŘESTAN PSAT HOVNA NA FOOOORUUU
Lion
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Lion »

Cornhollio: NO COMMENT..Je vidět že si nic nepochopil..Je mi tě taky líto..:cry: :cry: :cry: :cry:

A pro ostatní: Už jsem tudle konverzaci ukončil, je to jenom o urážení..A to jsem opravdu nechtěl..(Jinak děkuju těm co napsali normální odpovědi..)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Shrek »

nic ve zlím, obvyklí nápis ... chlape ty seš hustej jak Castrol GTX :D

Good job, go ahead... ;)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Lion »

:) :) :) Shreku jo jasný v pohodě ale vidíš sám, člověk to myslí dobře ale oni to proti němu uplně obrátí a překroutí a je s toho pak todle..:bigok:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Nejsi nejakej precitlivelej?:321:
N54 PWR
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#33 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

to Lion> zouhlaz, ty rulujes jak svyna ...keep on working!:yep2: :ninja:
“Ability is what you're capable of doing.”
DaF

#34 Příspěvek od DaF »

Lione...
Myslim si, ze bys mel misto psani takovejhlech zablitejch prispevku nasedet neco za volantem a poznat, jaky to BaWo je...
Potom budes mluvit jinak...
A doufam, ze az z toho Chorvatska prijedes, budes uz mluvit jako clen klubu E36 a ne jako klub Shade 1000 tesne pred smrti...
Clovek, kterej vlastni takovej vuz by mel nejake pravo na dotazy ve Tvem stylu...
Jinak jsi to ozivil celkem slusne.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lione, kdyby jsi se ptal ve smyslu jaka je tam max rychlost a jaky pokuty, tak je to O NĚČEM, ale dotaz jestli tam to bawo vubec dojede jsem zprvu bral jako dobrej pokus o for, ale pak jsem si v hlave zpetne projel vsechny tvoje prispevky a pochopil, ze to myslis vazne, tak jsem musel zareagovat, protoze jsi v podstate urazil nas vsechny majitele karek teto skvele znacky:) :bigok: A pak musis chapat i ty reakce, protoze ja bmw mam rad:) A nejenom ja, jinak by jsme tu ani nekydali, zeeee?:))))))))))

PS S 320i coupe jsem nalital 60 000 km za rok a s M3 jsem byl az v Italii a bral jsem to i pres Dolomity (Alpy) s navysenim 3250 m (!!!) za 6 hodin:bigok: Takze bawa jezdit umej a dokonce i do kopce, juuu???:gobeer: [size=2112]. [/size]
ebalaz

#36 Příspěvek od ebalaz »

jeeej tak to potom mozem ist aj ja napriklad do Vysokych Tatier na aute... :dance: :dance: :dance: :devil2:
lebo doteraz som na bawe chodil len na vlakovu stanicu a dale šitatata šitatata huuuúúúúú:gun18: :gun18: :hopici: :gun18: :hopici: :gun18:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Lion »

:) :) Jasný, jak říkáte, já jsem si to pak taky tendle příspěvek nekolikrát přečetl a pochopil jsem že si za to opravdu mužu sám že sem k tomu uplně vybízel, a proto příště už snad takovou " Hovadinu" nebudu psát....Jak se říká všechno špatný k něčemu dobrý , že?..Takže jsem se poučil..A to Chorvatsko bude jak říká DaF asi tou největší poučnou cestou co mužu pro svý zkušenosti udělat..Až pak přijedu tak ukážu fotky jak to vše dopadlo..:) :D..:gobeer: :gobeer:
mcfil

#38 Příspěvek od mcfil »

Originál zaslal JFK
[B]:eek: :eek: :eek: :mad: :cry: :gun14: :gun16: :gun13: :gun09: :gilotina: :fakac2: :ble: [size=1632]Lione, nejsi ty retardovanej???[/size]

:silly:
mcfil

#39 Příspěvek od mcfil »

Jinak Lione, každýmu to sem tam ujede. Já jen, že takhle hustý to tu dlouho nebylo.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Lion »

:D :D Jo jo to nebylo ale už se stalo ..Už jsem na to dávno zapomněl..Prostě asi takhle Let it Go.....:santa: :santa: :santa3: :santa2:
Odpovědět