Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW kontra Chorvatsko...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lion
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Lion »

Čau lidi, jak se vede?:D

Tak a mám tu takový plán na příští léto jak si zpříjemnit odpočinek a trochu si zaplavat v moři.Plánuju jet s mým BMW do Chorvatska...Ale....Je tu otázka zda tu cestu mý báwo vydrží a jestli mě to tam někdo neukradne..To by mě to pak teda přišlo pěkně draho..

:) :) :)..Takže řidiči báw, pokud jste v těchhle končinách s BMW nebo s jiným dvoustopákem byli, poradte jak se situace v týdle zemi má..Díkys..:cool: :banan: :australan :australan :lool: :-) :)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Shrek »

1. Titulek by měl asi být "BMW kontra Chorvatsko" ne? :D
2. Proč by nevydrželo a když by nevydrželo, není problém předem sjednat pojištění a asistenci, ne? Dneska se dá přece pojistit všechno.
3. Nic proti BMW ani konkrétně proti tvému BMW, ale kdo by kradl desetiletý 318i, když bude zamčený, a když nebudeš válet za oknem kameru za třicet tisíc? :roll:
Situace je tam zcela normální, samá stará mikrovlnka, dobrý je antiradar (ve Slovinsku mají laserový pistole, takže tam je naprd).
JFK Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Ja bych s bawem nikdy nikam nejel, moje zkusenost je ta, ze tohle auto vydrzi jet v kuse maximalne 45 km:( Tak nevim, ale to Chorvatsko je asi dal, ze jo:))) Tak se na to vy*er, a zkus si pujcit na tu cestu od nejakyho kamose treba Shade 120 nebo zigula:) Ja jednoho mam prave na tyhle delsi cesty, pac ty dve (vlastne ted uz tri) BMW nic nevydrzej a jezdim s nima maximalne na nakup a nebo na bowling:)))
ALE DOBŘE SE S NIMA PARKUJE:
Přílohy
img_0004.jpg
img_0004.jpg (65.39 KiB) Zobrazeno 3772 x
img_0004.jpg
img_0004.jpg (65.39 KiB) Zobrazeno 3772 x
DaF

#4 Příspěvek od DaF »

Hele, Lione, zkus se zamyslet nad svymi dotazy :-) a dale tedy nad technickym stavem svyho BaWa, kdyz o nem pustis do ether takovouhle BLBOST! Jak jako jestli to BaWo vydrzi? Je to snad E21 tesne pred smrti a koupil jsi to vod nejakyho cikana za 500,-CZK? Ridis snad E36 318i... A myslim, ze i Favoritem se da po Evrope dojet a to auto to "vydrzi"...
Jizda do zahranici = pojistka, pochopitelne... Ale to Ti zminoval uz Shrek.
Antiradar je good vybaveni, jinak Te to taky vyjde asi draho... Vyjma nemeckych dalnic.

Hele, mel jsem pred tim taky 318i a ted si vlastne vzpominam, ze jsem musel po ceste z Prahy do HK vzdycky tak 3-5x stavet, protoze to to auto nemohlo vydrzet... Muselo to zchladnout a dofoukat tomu gumy a zkontrolovat hladina kapaliny v ostrikovacich. (jo, to po kazdejch 5ti km)...
Ale s nakupem 325i se problemy odstranily, ted stavim jen jednou - u benzinky natankovat... :-)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lion »

No Shreku ten titulek jsem už změnil..Ale DaF já jsem se jen ptal jaky máte zkušenosti s Báwama na tydle delší cesty=případný technický problémy na cestě..Nechci se náko hádat, protože každý dělá chyby a jestli muj dotaz vyzněl jako k provokaci tak se omlouvám..Tady jsem si samozřejmě vědom mýho stavu vozidla, ted je OK ale jde o to až vyjedu tak co pak..Ale to už jste mě pak napsali, sice jste si museli trochu:ugh: :) :) ale vypadá to asi tak že to na delší cesty neni..Což je zajímavý..Ale to jsem chtěl vědět..Ted vím na jaký problémky se mám zaměřit..Díky..:bigok:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

:eek: :sok: :sok: :sok:
N54 PWR
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Paul-c »

No comment................................
Jinak jsem back on forum.Uz me ty kydy chybely:D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Lion
[B]Tady jsem si samozřejmě vědom mýho stavu vozidla, ted je OK ale jde o to až vyjedu tak co pak..Ale to už jste mě pak napsali, sice jste si museli trochu:ugh: :) :) ale vypadá to asi tak že to na delší cesty neni..Což je zajímavý..Ale to jsem chtěl vědět..Ted vím na jaký problémky se mám zaměřit..Díky..:bigok:

:eek: :eek: :eek: :mad: :cry: :gun14: :gun16: :gun13: :gun09: :gilotina: :fakac2: :ble: [size=1632]Lione, nejsi ty retardovanej???[/size]
Bureš Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Bureš Člen Klubu »

:cigo: :cigo: :cigo: :) :) :) :) :) :cool: :cool: :cool:
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od cornhollio »

:lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal JFK
Lione, nejsi ty retardovanej???

No to je otázka... :D

Myšlenkové pochody některých lidí jsou mi taky poněkud vzdálené. Marně přemýšlím, jestli je ten problém ve mně... ;)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Shrek
[B]No to je otázka... :D

Myšlenkové pochody některých lidí jsou mi taky poněkud vzdálené. Marně přemýšlím, jestli je ten problém ve mně... ;)

Shreku, buď v klidu:D :bigok: Závada není na tvém přijímači:)
Že se vůbec rozčiluju, cóóó:bigok:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lion »

JFK tak ted te opravdu nechápu..Co s tím chtěl básník říct..Řekni mě jedinej důvod proč tady vytahuješ takovýdle " hovadiny"..Proč bych měl být jako RETARDOVANEJ???????????????..Myslel sem že se tu radí a ne píšou urážky pres celou stránku..Jako sorry ale vadu bych hledal úplně u někoho jinýho..A za druhý sám si napsal že s autem máš při delších trasách problémy tak to pochop že sem se toho jako čerstvý majitel BMW chytl a počítal sem s tím že mě chceš pomoct a ne si tu ze mě střílet jak puberták..

Jinak JFK ty pictures jsou dobrý :) :)..Rád bych u toho byl když si to tvořil..

P.S.: Ta lampa je vcelku blízko..
Kriznik

#14 Příspěvek od Kriznik »

basnik tim chtel rici, to co tim rekl to jest ze se te jinou formou zeptal jestli nejses blbej

vsechno co je napsany v tomhle threadu je kravina a zrejme jedinej kterejzto jsi to nepochopil ses ty

proc by asi bmw nebylo na delsi cesty?
auto jako kazdy jiny, resp. lepsi nez kazdy jiny :D
odpovez si sam....

napoveda: dylka cesty nema souvislost s druhem auta :)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#15 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Lion: nerika se Co s tim chtel bysnik rict...nybrz Co tim chtel basnik rict! ...nas s poetickym smyslem pro krasno tato slova zdrcuji....asi si pujdu dotahnout srouby na hlave,nalestit vacky a pofoukat kotouce,jel jsem totiz do garaze,tak nevim jestli to auto dalo,povalim to checknout.... :-)
PS: hlavne uz nepis vety typu "Je to tzv. raritka" a pod. jinak me mas na svedomi...
“Ability is what you're capable of doing.”
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Je to ok!!!!
to Lion: staci se tak 2-3x ... na kapotu a vsechno je v cajku, jeste odpozoruju, jestli to bude mit vliv na spotrebu a dam vedet.
Ale je fakt, ze jsem se bal, protoze na me na svetlech koukal velkej a zlej holub, bal jsem se, ze mi provede...vis CO! To je to nejhorsi, jednou mi pak skrze to upadla prevodovka, sprajcla se pod remenici na servo na zadni naprave a utrhla rizeni i s razenim, bestie! Od ty doby ji vzdycky zamykam nez vyjedu...nebo je to naopak? Kazdopadne... hlavne bacha na holuby!!!
TT
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od TT »

:bang2: :debil: ...Lione?????? ..tys měl K*rva špatnej den, co ???:) :) :) prober se :kladivko:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#18 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Rostu

Rostu,ikdyz spim tak rostu
a vubec me to neboli.
Ba rostu i cestou do skoly
.... atd atd sracky sracky..... on vyroste...urcite po ty ceste do Yugosky,bude to minimalne jak Lionova cesta alias/kontra/ponevdz proto Totalunfall v. Kaputt v podani Bmw-killer Lionator :-))) asi pujdu spat a necham si zdat..salala lala,pada bawo ze skaly,upadly mu maticky,z kol,kol..vsech,yugosi ho zabili,bzum bzum zabili! :gilotina: :lool2: :naholou:
d.aemon

#19 Příspěvek od d.aemon »

:sok: Lion: No nestačím se divit... Co je to za howadinu, že BáWo není na delší cesty? Byl jsem s ním vloni v září na Makarské, cesta (přes Maďarsko) cca 1000km a bez nejmenších problémů v podstatě non-stop (vyčůrat se musím, to snad uznáte :D). Pojistku mám i proti krádeži, takže toho jsem se nebál, ale na spoustě míst mají možnost parkování v zahradě, nebo na hotelovém parkovišti, takže taky v poho...
Přestaň prosím tě mlít hlouposti, objeď si třikrát republiku a jestli ti neupadnou kola, taxe v klidu vydej na dovolenou a nech ostatní zírat na svý BMW.
:bigok: :gobeer:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Lion
[B]JFK tak ted te opravdu nechápu..Co s tím chtěl básník říct..Řekni mě jedinej důvod proč tady vytahuješ takovýdle " hovadiny"..Proč bych měl být jako RETARDOVANEJ???????????????..Myslel sem že se tu radí a ne píšou urážky pres celou stránku..Jako sorry ale vadu bych hledal úplně u někoho jinýho..A za druhý sám si napsal že s autem máš při delších trasách problémy tak to pochop že sem se toho jako čerstvý majitel BMW chytl a počítal sem s tím že mě chceš pomoct a ne si tu ze mě střílet jak puberták..

Jinak JFK ty pictures jsou dobrý :) :)..Rád bych u toho byl když si to tvořil..

P.S.: Ta lampa je vcelku blízko..

Jak myslíš...,ale jako čerstvý majitel jakéhokoliv auta si uvědom, že auto není na poposkakování, ale na ježdění. A záleží především na stavu vozidla kam daleko dojedeš. Ale tohle ví i moje ženuška, která rozeznává auta pouze podle toho jestli jede Báwo a nebo nějaký auto nějaký barvy, a to potom ten zbytek rozděluje na červený auto, modrý auto, žlutý auto atd. CHÁPEŠ???

P.S.: Parkovat se dá všeljak, nejraději parkuju s několika 360° a hned nato bokem k chodníku:)
Odpovědět