Originál zaslal Lion [B]To Klakson: No a ona se ta zadní kožená sedačka nedá sehnat někde na vrakáči?..Nebo je to vzácnost o nákou koženou sedačku zakopnout?..
no je to na piču, ten maník co mě to tenkrát prodával ji měl dost poničenou a chyběla mu jedna opěrka
Proč by měl být můj vzor ? hehe Jen jsem reagoval na otázku JFK proč tam mám obrázek E46 ..To že tam Hanz má taky E46 ale bez bab může být pro mě jen a jen dobře ..Hari hari harirama..:mhihi: :nene:
No já jenom jestli jsem si nespletl klubové fórum, víš?:) Když už auto, tak aspoň svoje a nebo nějakou jebárnu, viz Křižník, Lopolo ap. :bigok:
Nový návštěvník to třeba nepochopí a bude se divit jak takovej (v)tip jako ty může vůbec vlastnit E46-ku:bigok: :321:
Originál zaslal JFK [B]No já jenom jestli jsem si nespletl klubové fórum, víš?:) Když už auto, tak aspoň svoje a nebo nějakou jebárnu, viz Křižník, Lopolo ap. :bigok: Nový návštěvník to třeba nepochopí a bude se divit jak takovej (v)tip jako ty může vůbec vlastnit E46-ku:bigok: :321:
Originál zaslal JFK [B]No já jenom jestli jsem si nespletl klubové fórum, víš?:) Když už auto, tak aspoň svoje a nebo nějakou jebárnu, viz Křižník, Lopolo ap. :bigok: Nový návštěvník to třeba nepochopí a bude se divit jak takovej (v)tip jako ty může vůbec vlastnit E46-ku:bigok: :321: