Tak včera ukončila život má (ex)M3. Majitel ji pujčil svému kamarádovi a ten ji ve 180 km/h roztočil na dálnici, přerazil s ní železný sloup, pak několikrát o svodidla, potom přerazil zadkem dva stromy a zůstal ve stráni. Takže předek K.O., bok K.O., střecha K.O., zadek K.O. Výsledek naprostá totálka. Docela mě to vzalo, protože jsem to auto měl fakt rád. i když už nebylo moje.
Tak to ti věřím..Asi bych taky trochu zavzpomínal co jsem s tím autem za dob provozu prožil a ted todle..Ale na druhou stranu tě může těšit to že jsi za tím volantem neseděl ty a že už tenhle problém neni tvůj..
Také s tohodle příběhu plyne ponaučení že se auto nepučuje..
Přísloví pravý:Jsou dvě věci co se nepučují a to je manželka a auto..
P.S.: A jak na tom byl ten řidič co se s tím vysekal?..Jsou u něj náké následky nepočítáme-li nemalé finanční zadlužení?..
Originál zaslal M3 [B]Tak včera ukončila život má (ex)M3. Majitel ji pujčil svému kamarádovi a ten ji ve 180 km/h roztočil na dálnici, přerazil s ní železný sloup, pak několikrát o svodidla, potom přerazil zadkem dva stromy a zůstal ve stráni. Takže předek K.O., bok K.O., střecha K.O., zadek K.O. Výsledek naprostá totálka. Docela mě to vzalo, protože jsem to auto měl fakt rád. i když už nebylo moje.
Je mi lito toho prekrasneho vozu...
Mel jsem tu cest se v nem svest po Prazskych komunikacich 250km/h...
A musim rict, ze to bylo prijemne...
Neblaze ukonceny a vyhorely jeden preuzasny E36 zivot... :gilotina:
Originál zaslal Lion ...Také s tohodle příběhu plyne ponaučení že se auto nepučuje.. Přísloví pravý:Jsou dvě věci co se nepučují a to je manželka a auto..
Přísloví prav[B]í tři věci : manželka, auto a dýmka!
No já někomu rozmlátit M3ku tak těch 500 táců (přibližná částka) sháním velice těžko asi bych příštích několik let pracoval jenom na to zníčené auto..Né zrovna pěkné vyhlídky do budoucna....
ale to vis ze joooo, kazdej kdo ma komplet interier je mega happy ti z nej strelit jen tu zadni lavici.... btw: to jsou kamaradky na ty foto?:lool: :lol2: