Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výlet na HUNGARORING !

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
abdul

#21 Příspěvek od abdul »

Kdyby jste fuckt jeli tak se pridam... Kamoska minulou sezonu se svojim kolikem byla asi na peti velkych cenach a rikala ze pokazde to byl zazitek... urcite to bude uplne neco jinyho nez doma u bedny... Ja sem byl akorat na Grand prix v Brne dva roky zpatky a jak slysis to hejno najizdet do zatacky tak mas husi kuzi uz jenom z toho zvuku...
Takze na F1 bych urcite zajel mrknout....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No konečně pořádná řeč !:finish: F1 :finish:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal rene kurc
[B] kámoš říká stovku na sodovku). :bigok:

Takze jako stovku eur na sodovku? :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No jasan, za stovku forintů koupíš tak akorát HO..NO !!!
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Baxon »

Na F1 v Hungaroš jsem byl předloni. Okruh to je opravdu tak na motorky, ale přesto to stálo za to. Je to úplně něco jinýho než v TV. Se nedá vůbec srovnat. No prostě supr. Tak, že se mnou tak na 90% počítejte taky :bigok: :drive2: .
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Óóó,jen tak dál chlapi,chválím Baxona.Musí bejt docela nářez tak 20 bawcu na F1 !!!Tak se hlaste další ! :finish: :gopivo: :finish:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Baxon »

Tak kluci kolik vás teda jede? Chtěl bych si příští týden koupit lupen, tak a? tam pak nejsem sám :(.
Je to fakt pecka.
Už jsem tam byl, tak vim kde se vychrápat za dobrý prachy (snad to ještě funguje). Co důležitýho si vzít sebou. Kam si přesně dřepnout na autodromu. Kam nejlépe zaparkovat, kdy tam jet atd atd.
Jo stačí ten obyč lístek, tribuny jsou podle mě zbytečný. Jedině snad gold (zase drahý) a vidíš pouze cílovou rovinku a boxy.
Tak kdo vážně jede, tak se domluvíme a mažeme najednou.
Ten kdo nejede, a? jsem prosím nehází brečící smajly, že proto a proto........... Nic proti, ale vážně mě zajímají, jen ty opravdoví nadšenci :drive2: :) díky.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No to si kuř,že jedu,když jsem to tu založil!!!Jedu ještě s kámošem co tam jezdí roky a ví co a jak.No kde je dobře vidět atd...Jasně,že ten običejný lupen stačí,jinak by bylo dobré si dát scuka někde v Brně a sekat společně.Jo a kde chceš kupovat ten lupen?A za kolik?
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Baxon »

Tak já jedu taky určitě :), Už to mám povolený i doma :-D
Lístek klasika přes cestovku
http://www.ticketstream.cz/czech/dls.dls_by_form_tr?form_id=1&code=FORMULE1&language=2

Ty ceny jsem nějak nepochopil. Nevím jestli platí ta 1. nebo ta 2. cena :dunno: Každopádně si tam radši zavolám.
http://www.ticketstream.cz/czech/dls.dls_by_form_tr?form_id=1&code=FORMULE1&language=2

Kde se sjedem si ještě upřesníme později :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Baxon »

Koukám, že ty linky jsou stejný :(.

Ty prodejní místa, jsou v pravo nahoře :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No nevím je to tam dost na pikaču ta tabulka,ale já jsem to pochopil tak,že stojí lístek na nedělní závod 6200Kč? No jestli chceš tak ti obědnám lístek přes švagra v německu za něj.130eur.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak to vidím,že pojedem Baxone z klubu sami.A co ty Bubi?A ty Hanzi? A další-NEN TUDOM nebo jak se to kua píše!!!A ty Georgisi? A co vodní skůtr?už je v dalasu bpytlíku??? :hlasatel:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od bpytlik »

skutr porad stoji v praglu za 99k, je to dojeb.....Takze to moc nevidim :( Navic me kamos prekecava na MTV party nekam do chorvatska nebo co....
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Georgis »

Dík za pozvání. Jel bych,ale budu v Itálii s rodinkou na dovošce. Už jsem to tu jednou psal. Sere mne to protože je i v Kunovicích tuning sraz a já budu zrovna kolem akorát projíždět. Dovoška už nejde posunout. Takže příští rok.:-(
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

A to jako ta MTV párty vyjde levnějc? Jestli chceš můžeš jet se mnou .....A lístek ti seženu v německu za 130eur.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Baxon »

Zjištěno: lístek stojí 4.130,- na celý víkend. Koupím si ho v pondělí teda tady. Rene, pochopil jsem dobře, že jedeš na celej víkend?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak to nemá cenu abych ho zháněl z toho německa.Jinak kde ses to dočet 4130 na celý víkend?No a ten kámoš jezdí vždycky jen na nedělní závod a jede se v sobotu brzo ráno - sobota Balatón,neděle F1.Takže nám stačí lístek na neděli zjisti kolik stojí bo se mi té ceně nechce věřit.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Baxon »

Byl jsem se zeptat přímo v cestovce z těch web stránek (prodejní místa). Prodej vztupenek už je uzavřen, ale v pondělí jsou ještě schopný mi jí zajistit a poslat přímo na adresu :) Já jsem tak nějak počítal, protože předloni jsem platil za víkend 3.800Kč.
Určitě bych chtěl jet na celej víkend, protože ty Porsche nejsou taky špatný, F 3000 no a kvalifikace je teda maso.
No jak chceš, balaton tam je pořád, ale F1 jen jednou do roka. pokusím se ještě někoho zlomit, a? tam nedřepim pátek sobota sám. Byl bych radši aby jsi to ještě zvážil, protože pouze z nedělního závodu budeš asi odjíždět neukojenej :D :drive2: :mhihi: . (možná bych oželil i pátek, ale kvalifikaci teda ne :) )
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal rene kurc
[B]A to jako ta MTV párty vyjde levnějc? Jestli chceš můžeš jet se mnou .....A lístek ti seženu v německu za 130eur.

No toz nevim no, sme to zpocitali na nejakych 6k, na 5 dni...3dny parba, dva dny sluneni....jeste se uvidi,hlavne je to pozdeji a to bych uz moh mit money z toho zkur.... skutra...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Hned v pondělí tam skočím do té cestovky,ale k FISCHEROVI raději néééé!!!!!!!!! A kůpím si ty lístky za tu cenu je to smích...
Odpovědět