Chlapi co říkáte udělat si pěkný výlet koncem srpna na F1?Já se na to chystám asi 10 let a vždy zůstalo jen u keců.Letos jsem se pevně rozhod.Můj kámoš tam jezdí roky poněvač od tama pochází a je to blázen do aut jako já,neli větší.Samozřějmě spojeno s koupáním u Balatónu,prostě taková pohodová akcička.A na závěr opět DOUBLE vozů BMW !!! :gobeer:
Já vím stojí to peníze,ale vidět to a hlavně slyšet na vlastní oči musí být nářez !!! Jinak to je relativně kousek a asi nejlevnější VC co může být,kámoš byl před týdnem na dovči u Balatonu a říkal žrádlo a chlast jen o málo dražší než u nás! Takže vo co GOU ? :drive2: :drink2: :drink: :gobeer: :finish: :hopici: :finish: :drive:
Óóó,promluvil tra?ový komisař FIA.No podívej,uznávám skutečnost,že doma u bedny je lepší podívaná a mnohem větší přehled,ale jednou jsem to prostě chtěl vidět a slyšet na vlastní oči resp. uši.No a mám pocit,že to tam kolem tebe proletí tak rychle,že ani nezareaguješ kdo koho vlastně předjel.Jde hlavně o tu atmosféru,řev motorů,smrad gum atd...No a je to co bys kamenem dohodil.
mno jestli de jenom vo tohle tak si muzu v obyvaku rozlejt trochu benzinu, vosolit zvuk domaciho kina a pri sledovani brousit vrtackou s nastavcem gumu. Kdyz tu vrtacku prozenu prez nejakej efektovej realtime zvukovej software, budu to mit včetně řevu motoru a prodam ti listek
No jelikož jsem ještě nikdy na žádné VC nebyl tak nemůžu posoudit,která je divácky vděčnější.Mám pár movitějších známých a ti byli letos v monacu a říkali ,že ZUPA !!!Já mu říkám a kolik stál lístek a on ,že nic,že byli u Charouze na jachtě.Říkal,že to byl zážitek jak sviňa.
stejne kdyz tam budes tak urcite neuvidis na celou trat jako pri prenosu tak ti muze byt jedno jestli se predjizdeji nebo ne (krom toho v jakem poradi dojedou)
Jinak jsem včera docela o té trati četl a píšou,že se nachází v nížině a že je téměř ze všech míst vidět 70% trati,což může být zajímavé.Takže zatím já,bubi a hanz,no nic moc zatím na to jak hojně píšete příspěvky o double Wiliamsů.Co ty Georgisi a bpytlíku !!! Chlastat můžeš i v maďarsku Baraszpálenku s uherákem !:) :drink2:
Hehe no ja nevim, uvidime jak budou prachy,ale docela rad bych jel....Mam naplanovanou dovolenou na slovensku, pak taky mozna svycarsko se povede(a kdyz zrovna v ten termin budou nekde F1, mohla by byt i cesta na F1 soukromym letadlem zadaco, coz by se mi tuze libilo:)) pak taky za mladou do USA mozna....No buh vi....Vsak casu je jeste dost,ne??Nesmim tolik vysedavat v segafredu a neco delat asi