Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
A co Audio v Bawu??
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v autě seriovku a nějaký vylepšování mě moc nebere. Hraje to celkem pohodově, sice žádnej zázrak, ale mně to stačí. Nepatřim mezi ty maníky, co je nejdřív slyšet duc duc duc duc a pak teprv přijede auto. No jestli se tomu většinou dá říkat auto, protože z 90% je to nějaká stará šrotovna na rozpadnutí.
Originál zaslal darmon
[B]standard zesilovac, standard 10x repro, radio co tam bylo od minulyho kaspara sem hodil do popelnice a nahradil claironem s CD
Darmone jak jses spokojenej s tím Clarionem? Musim taky něco pořídit a tohle je jedna z mála značek, která dělá mašinky s oranžovým podsvětlením a oranžovým displayem, což se k palubce E36ky super hodí.
jo to je presne ono, proc mam clairona, tehda jsem shanel obycejnej cd player bez extra funkci ktery nepotrebuju, a hlavne aby vypadal normalne, jak vzhledove tak displajove, silenosti co ted firmy delaj s mnohabarevnyma displejema jako je treba tohle
at si strkaj do svych golfu hosove co poslouchaj techno a house
Chtel sem taky oranzovy, kvuli oranzovymu zbytku auta, padla volba na Nakamichi nebo Clairon, nikdo jinej to v dobe kdy jsem neco potreboval nedelal, pac jsem zrovna nebyl pri penezich vzal jsem clairona a jsem spokojenej i kdyz ted mne to sere, protoze nakamichi je proste nakamichi.
btw mam znamyho u http://www.eurospace.cz/ takze ti muzu cokoliv z jejich nabidky sehnat se slevou , teda jestli tam este dela.

at si strkaj do svych golfu hosove co poslouchaj techno a house
Chtel sem taky oranzovy, kvuli oranzovymu zbytku auta, padla volba na Nakamichi nebo Clairon, nikdo jinej to v dobe kdy jsem neco potreboval nedelal, pac jsem zrovna nebyl pri penezich vzal jsem clairona a jsem spokojenej i kdyz ted mne to sere, protoze nakamichi je proste nakamichi.
btw mam znamyho u http://www.eurospace.cz/ takze ti muzu cokoliv z jejich nabidky sehnat se slevou , teda jestli tam este dela.
-
- Kontaktovat uživatele:
mám rád hlasitou a kvalitní hudbu, vybiram a davam ji dohromady již od doby co mam bawo, takze to chvilku trva, hlavne taky finančně
) no zatim tam mam ALPINE CDA 7878R, je to top model s DSP, umí to MP3, a taky má nádherný zvuk. z minulého roku myslím nejlépe hodnocené rádio po alpine F1 series podle zvuku... Samozřejmě by to nebylo ono kdyby nesvítilo oranžově, takže sem rozmontoval display a udělal to do oranžova... moc pekný... opravdu. no a zbytek to je ještě na dlouhý povídání.... zatím mám zesíky: Rockford fosgate BD1500.1 (1600 W RMS na 2 ohm) a Rockford fosgate power 800.4 (4*200 W RMS na 2Ohm)... no a už jen to ostatní, do konce léta to chci zprovoznit.....
) ale dávám ted dohromady urvany silentbloky diferaku.. takze zdrzení... ku*va mi bylo řečeno že to auto dostalo zezadu peknou prdu... ja sem žil v domeni ze nebylo bourany...a hanz taky
(