Originál zaslal darmon
[b] nahodou takovej Mpaket je genialni tah od BMW jak z pitomcu vytahat prachy navic
Originál zaslal rene kurc
[b] Já věděl,že to bude problém(pro některé) nedopsat tam e 39! Páč novou M5 ku jsem ještě neviděl, páč ještě není tak jsem myslel,že pochopíte ,že se bavím o e39! A ta nemá maximálku 245!!!No a když si budu chtít koupit 530d(e39) a budou vedle sebe dvě v naprosto stejném stavu akorát jedna bude mít m-packet tak šáhnu po ní,pokud vy né hoši tak pardóóón...
jo to problem je protoze si psal Mně osobně se 530d s packetem líbí.Jede to 230 a bere směšných 6-8litrů ropy!!!Originál zaslal rene kurc
[B]Já věděl,že to bude problém(pro některé) nedopsat tam e 39! Páč novou M5 ku jsem ještě neviděl, páč ještě není tak jsem myslel,že pochopíte ,že se bavím o e39! A ta nemá maximálku 245!!!No a když si budu chtít koupit 530d(e39) a budou vedle sebe dvě v naprosto stejném stavu akorát jedna bude mít m-packet tak šáhnu po ní,pokud vy né hoši tak pardóóón...
[B]ja si myslim ze u M paketu nejde o zadny mateni nebo tak. vzdyt ty plasty ani kola nejsou vubec M3 podobny.
jo a proc si tu teda polovina lidi dava na auto Mkove plasty?
a neni to jen akcni cena za neco co normalne ma cenu 120 nebo kolik tu padalo ?z pitomcu? spis z lidi, co umej pocitat..no teda sorry, ale 37.000 za kola, sedacky, plasty a doplnky se mi zda urcite lepsi, nez 35.000 za samotny xenony...
No a když si budu chtít koupit 530d(e39) a budou vedle sebe dvě v naprosto stejném stavu akorát jedna bude mít m-packet tak šáhnu po ní,pokud vy né hoši tak pardóóón...
Originál zaslal darmon
[B]no jeste ze tak, to sem ovsem nevedel, ja mel za to ze kdyz to je M paket ze ti to oplacaj jako Mko, vypada to pak stejne trapne jako oktavky s okopirovanym kridlem z mitsubishi lancera evo. Navic ten prvni prispevek o tom co to obsahuje to jen potvrzoval.
to nevim, proc si lidi na rozpadly E30ky lepi M3 znak vedle napisu 320i ?, proc si luke do trojkovyho dyzlu priplatil za radicku s logem M ?
a neni to jen akcni cena za neco co normalne ma cenu 120 nebo kolik tu padalo ?
vidis, ja bych sah po ty bez paketu, ovsem trojku s 17kama bych bral, snaz by se prodavali a menili za normalni kola a jeste se ziskem![]()
No já ji tu nemontuji páč ještě není k mání (nová M5),dal jsem jen příklad,kdy by se mi M-packet líbil a jestli se bavíme o M-packetu tak to můžu demonstrovat jen na autě které už bylo možné vidět.Sorry,ale novou pětku jsem ještě v M-packetu neviděl.Jinak jsi podle mně jediný,který by si ze dvou úplně stejných 530d (e39)za stejný prachy vybral tu bez packetu.(samo že se může objevit nějaký rejpal,že by ji taky chtěl jedině bez packetu...)Originál zaslal darmon
[B]jo to problem je protoze si psal Mně osobně se 530d s packetem líbí.Jede to 230 a bere směšných 6-8litrů ropy!!!
bavime se tu o novym aute, a nova 530d ma maximalku 245, tak co do toho montujes s M5 e60?