Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

320d na billboardech

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od darmon »

to je teda terno, kdyz 530d ma maximalku bez paketu 245 :D, vis co Mko je o technologii, ne o pouzitech plastech a nesmyslne velkejch kolech :)
Bubi

#22 Příspěvek od Bubi »

Originál zaslal darmon
[B]to je teda terno, kdyz 530d ma maximalku bez paketu 245 :D, vis co Mko je o technologii, ne o pouzitech plastech a nesmyslne velkejch kolech :)

Ale ten paket dokáže laiky na chvíli zmást :) :) :)
Martinéz

#23 Příspěvek od Martinéz »

ja si myslim ze u M paketu nejde o zadny mateni nebo tak. vzdyt ty plasty ani kola nejsou vubec M3 podobny. jedina stejna je ta lista na kufru. jde spis o moznost priplatit si za neco, co odlisi auto od obyc E46 a doda auta sportovnejsi svih a pocit v interieru. ja totiz abych se priznal na obyc faceliftovany E46 nic zajimavyho nevidim, proste hezka kara. Ale s tim paketem se mi to libi.

jo a proc si tu teda polovina lidi dava na auto Mkove plasty?
Martinéz

#24 Příspěvek od Martinéz »

Originál zaslal darmon
[b] nahodou takovej Mpaket je genialni tah od BMW jak z pitomcu vytahat prachy navic

z pitomcu? spis z lidi, co umej pocitat..no teda sorry, ale 37.000 za kola, sedacky, plasty a doplnky se mi zda urcite lepsi, nez 35.000 za samotny xenony...nemyslis?
a hlavne nerikejte ted, ze xenony zlepsej pasivni bezpecnost:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Já věděl,že to bude problém(pro některé) nedopsat tam e 39! Páč novou M5 ku jsem ještě neviděl, páč ještě není tak jsem myslel,že pochopíte ,že se bavím o e39! A ta nemá maximálku 245!!!No a když si budu chtít koupit 530d(e39) a budou vedle sebe dvě v naprosto stejném stavu akorát jedna bude mít m-packet tak šáhnu po ní,pokud vy né hoši tak pardóóón...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No a jinak taky nejsem fanda hrózně velkejch kol na 316kách tak mi tu nevisvětluj co je to emko..Dobře to vím...
Martinéz

#27 Příspěvek od Martinéz »

Originál zaslal rene kurc
[b] Já věděl,že to bude problém(pro některé) nedopsat tam e 39! Páč novou M5 ku jsem ještě neviděl, páč ještě není tak jsem myslel,že pochopíte ,že se bavím o e39! A ta nemá maximálku 245!!!No a když si budu chtít koupit 530d(e39) a budou vedle sebe dvě v naprosto stejném stavu akorát jedna bude mít m-packet tak šáhnu po ní,pokud vy né hoši tak pardóóón...

jsem rad, zes pochopil mou myslenku, absolut souhlas. je to asi to samy, jako by nekdo bral auto s 15", kdyz vedle stoji stejny na 17"...
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jakesh »

[B]No a jinak taky nejsem fanda hrózně velkejch kol na 316kách ...

Nějakej problém ?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Já né a ty???
darmon
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od darmon »

[B]Já věděl,že to bude problém(pro některé) nedopsat tam e 39! Páč novou M5 ku jsem ještě neviděl, páč ještě není tak jsem myslel,že pochopíte ,že se bavím o e39! A ta nemá maximálku 245!!!No a když si budu chtít koupit 530d(e39) a budou vedle sebe dvě v naprosto stejném stavu akorát jedna bude mít m-packet tak šáhnu po ní,pokud vy né hoši tak pardóóón...
jo to problem je protoze si psal Mně osobně se 530d s packetem líbí.Jede to 230 a bere směšných 6-8litrů ropy!!!
bavime se tu o novym aute, a nova 530d ma maximalku 245, tak co do toho montujes s M5 e60?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od darmon »

[B]ja si myslim ze u M paketu nejde o zadny mateni nebo tak. vzdyt ty plasty ani kola nejsou vubec M3 podobny.

no jeste ze tak, to sem ovsem nevedel, ja mel za to ze kdyz to je M paket ze ti to oplacaj jako Mko, vypada to pak stejne trapne jako oktavky s okopirovanym kridlem z mitsubishi lancera evo. Navic ten prvni prispevek o tom co to obsahuje to jen potvrzoval.
jo a proc si tu teda polovina lidi dava na auto Mkove plasty?

to nevim, proc si lidi na rozpadly E30ky lepi M3 znak vedle napisu 320i ? :), proc si luke do trojkovyho dyzlu priplatil za radicku s logem M ?
z pitomcu? spis z lidi, co umej pocitat..no teda sorry, ale 37.000 za kola, sedacky, plasty a doplnky se mi zda urcite lepsi, nez 35.000 za samotny xenony...
a neni to jen akcni cena za neco co normalne ma cenu 120 nebo kolik tu padalo ?
No a když si budu chtít koupit 530d(e39) a budou vedle sebe dvě v naprosto stejném stavu akorát jedna bude mít m-packet tak šáhnu po ní,pokud vy né hoši tak pardóóón...

vidis, ja bych sah po ty bez paketu, ovsem trojku s 17kama bych bral, snaz by se prodavali a menili za normalni kola a jeste se ziskem :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]
vidis, ja bych sah po ty bez paketu, ovsem trojku s 17kama bych bral, snaz by se prodavali a menili za normalni kola a jeste se ziskem :)

tak do toho bych sel taky, musime myslet ekonomicky a 16 bohate staci...... prodal bych je jako nove a jeste bych mel na zimaky :)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal darmon
[B]no jeste ze tak, to sem ovsem nevedel, ja mel za to ze kdyz to je M paket ze ti to oplacaj jako Mko, vypada to pak stejne trapne jako oktavky s okopirovanym kridlem z mitsubishi lancera evo. Navic ten prvni prispevek o tom co to obsahuje to jen potvrzoval.

to nevim, proc si lidi na rozpadly E30ky lepi M3 znak vedle napisu 320i ? :), proc si luke do trojkovyho dyzlu priplatil za radicku s logem M ?
a neni to jen akcni cena za neco co normalne ma cenu 120 nebo kolik tu padalo ?

Mno přirovnal bych to spíš, když si na Oktávku 1.6 55 kW dají přední nárazník, zadní spoiler a kola s RSy. :-)

Ale neměl bys zapomínat, že M paket přeci není jen o plastech. Znamená to především (nevím teda, jak u 330 d), -15 mm podvozek dolů + pružiny s progresivním tlumením, sportovní tlumiče Sachs nebo Boge a stabilizátory o větším průměru.

Měl bys to rozlišovat. Když si někdo vystrojí auto tak, že má minimálně M paket a pak a? si pro mně za mně znáček ///M nalepí.

Naproti tomu ///M3 na 318tds potažmo ///M5 na 530d působí poněkud komicky.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]jo to problem je protoze si psal Mně osobně se 530d s packetem líbí.Jede to 230 a bere směšných 6-8litrů ropy!!!
bavime se tu o novym aute, a nova 530d ma maximalku 245, tak co do toho montujes s M5 e60?
No já ji tu nemontuji páč ještě není k mání (nová M5),dal jsem jen příklad,kdy by se mi M-packet líbil a jestli se bavíme o M-packetu tak to můžu demonstrovat jen na autě které už bylo možné vidět.Sorry,ale novou pětku jsem ještě v M-packetu neviděl.Jinak jsi podle mně jediný,který by si ze dvou úplně stejných 530d (e39)za stejný prachy vybral tu bez packetu.(samo že se může objevit nějaký rejpal,že by ji taky chtěl jedině bez packetu...)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od darmon »

ja ti reknu proc bych nechtel tu s tim paketem, protoze kdyby byly stejny tak by meli jen ty veci paketu a to jsou veci co by mne byly k hovnu ci spis k horsimu. Navic to auto si pak hraje na neco co neni, a da se predpokladat ze i tak s tim bylo jezdeno. Nemyslim si ze jsem jedinej kdo by dal prednost komfortu a pohodli pred sportovnima sedadlama a pakou s logem M ktera je v dyzlu ponekud trapna
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Vydím prostě,že máme každý jiný názor.Mi se prostě líbí pěkné auta a 530d na těch origo 15kách alu mi nějak nejde k chuti.Beru to tak,že to je pro někoho kdo najede ročně 80tkm a líbí se mu sportovní design.Ono by to v origo M5 bylo tak 4 krát drážší ten provoz a nemluvě o pořizovacích nálkadech, toď vše.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od darmon »

ja najezdim rocne 90tisic, proto radsi chci pohodli, kola nechavam na aute v rozmeru v jakym ho tam dali v tovarne, protoze oni pro to meli duvod a nadimenzovali na to zbytek auta. to je asi taky duvod proc jezdim 735i a ne 328i, ale proste delat z auta opticky neco co neni mi je trosku proti chuti, jeste tak chapu proc si lidi davaj na auto mracitka nebo jinak barevny blinkry, pac se chtej lisit (i kdyz to ma kazdej druhej :) a protoze jim je puvodni vzhled svetel ci barva blinkru proti srsti, jejich vec. Takze nemam nic proti tomu kdyz si nekdo misto standardni radici paky a volantu da paku ze dreva/plastu/bakelitu/umakartu atd. ale dat tam paku a volant z M3...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od RuDoSh »

mno je rozdil mit Mpaket nebo mit na zadku nalepene Mko....530d s Mpaketem je libovost (i v kombiku az budou prachy takovou poridim.....klidne se mi vysmejte) Ta ubohost je v tom kdyz si nekdo koupi 530d, ten napis shodi a da tam mysto toho Mko....proste Mpaket udela z obyc auta atraktivni karu.......darmon ma na to svuj nazor a je zbytecne mu ho vyvracet.......
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#39 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Ono víš každý auto má nějaký alternativní rozměr kol a gum doporučených přímo od výrobce,takže bych tam určitě 17"kama nic nezkazil.Jinak jsem Ti napsal,že máme každý jiný názor a proto si myslím,že nemá smysl to tu dál řešit.Mě zase neberou mračítka typu laminát,takový ty co tak krásně a přesně sedí.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od darmon »

no nevim jestli sedmnactky na trojku jsou alternativne doporuceny, nicmene uz se mi zdaj moc velky na takovy auto, proste se mi nelibi kdyz tam je megakolo co leze pomalu z blatniku ven a skoro zadna guma na tom.
Odpovědět