Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

320d na billboardech

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Martinéz

#1 Příspěvek od Martinéz »

Musim se pochlubit. docela me zaujaly v praze billboardy, nabizejici 320d E46 vcetne exclusive paketu za zakladnich 895.000. A tak jsem vse povidal otcovi a ten se rozhodl, ze ji zakoupi mame, ktery uz asi 3 roky pasivne shani nejakou hezkou jetinu.

po vcerejsi a dnesni navsteve Bychla uz na ni v tovarne zacinaji pracovat. to ale neni tak zajimave jako to, jaka je dnes situace s prodejem vozu.

ona zakladni 320d se svou cenou 895.000 obsahuje totiz podradnejsi celokuzi chameleon (cernou ci sedou), dale 16"kola, chromovany lemy, ledvinky a obroucky na budicich a metalizu, coz je jiz samo o sobe krasa a pred dvema lety by se o tom nikomu ani nesnilo. jelikoz je tata od zasady setrivy, nechal se ukecat jen na Comfort paket (palubak, zadni el. okna a podrucku) a paket Music (radio profesional s CD, multifankcni volant a digi klima), k tomu bile blinkry za sest tisic a v japanrot cervene by to byla celkem krasavice. slecna nam ale sama od sebe cenu auta stahla z necelych 950.000 na hezky zaokrouhlenych 900.000, pry i kvuli tomu, ze si mama prala jen obyc cervenou. tak jsem se tesil na dnesni zavaznou objednavku a nenapadne furt oba konzervativni rodice premlouval na M-paket. Mama nechtela spoilery a tata priplacet. jenze dovozce ted nabizi M-paket misto za nejakych 140.000 za skvelych 37.000. (obsahuje fakt lahudky, jako Mkola 17", sportovni snizeny podvozek, Mplasty, sportovni tuha sedadla v kombinaci cerna alkantara/Mtextil, Mpaku, M 3ramennej volant, vnitrni prahy, cernej strop, bily blinkry uz v zakladu, Mdekor a operku nohy)

dnes jsem jim to proto vsechno ukazal in natura v prodejne a prodejce se s nami domluvil na dalsi sleve. A proto na mamu (a svatecne snad i na me) ceka v rijnu 320d ve slusny vybave, na krasnejch kolech, M oplastovani, sportovnim interieru a krasny Imolarot, ktera se dava na M3 za NEUVERITELNYCH 920.000!!!

proto na vsechny apeluju, kdo mate prachy treba na leasing, v dobe silny koruny a slev se da koupit krasavec za HUBICKU!!! premejslejte o tom.

a jsem rad, ze taky jako Lukke poznam, jak voni nova trojka. budu obohacen jeste o vuni te trochy alkantry:):):)
Martinéz

#2 Příspěvek od Martinéz »

jo a jeste vysvetleni. kvuli tomu, ze jsme paket Exclusive zmenili na M paket, prisli jsme o nic moc celokuzo, trochu chromu a o obroucky. ale zase se za par babek stala z hezky seriovky docela dynamicky vypadajici agresivni kara (ropak:))
jo a Lukke, ten Mpaket se prodaval tak levne uz v dobe, kdy sis kupoval karu ty? to bych se totiz divil, zes po nem neskocil...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No nevím komu to píšeš páč tady asi není moc lidí co by pro ně bylo 920k hubička.Jinak to bude pěkný autíčko akorát s tou hubičkou si mě dostal!!! :mhehe:
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od HEERY »

Na nove BMW slusna cena nicmene nesnasim pakety a uznavam jen thru M...
Marty

#5 Příspěvek od Marty »

920k není pro mě hubička a kdyby nějaký k byly otravuji Reného,Bubiho a sháním jedině M3!:dialog: :dialog:
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pavel 528 »

no ja splacim 320kkc(chybi mi jeste cca110kkc) po 9kkc za E39 528i a splacet 920kkc,tak se jdu obesit:bang: :bang2:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal Martinéz
[B]Musim se pochlubit. docela me zaujaly v praze billboardy, nabizejici 320d E46 vcetne exclusive paketu za zakladnich 895.000. A tak jsem vse povidal otcovi a ten se rozhodl, ze ji zakoupi mame, ktery uz asi 3 roky pasivne shani nejakou hezkou jetinu.

po vcerejsi a dnesni navsteve Bychla uz na ni v tovarne zacinaji pracovat. to ale neni tak zajimave jako to, jaka je dnes situace s prodejem vozu.

ona zakladni 320d se svou cenou 895.000 obsahuje totiz podradnejsi celokuzi chameleon (cernou ci sedou), dale 16"kola, chromovany lemy, ledvinky a obroucky na budicich a metalizu, coz je jiz samo o sobe krasa a pred dvema lety by se o tom nikomu ani nesnilo. jelikoz je tata od zasady setrivy, nechal se ukecat jen na Comfort paket (palubak, zadni el. okna a podrucku) a paket Music (radio profesional s CD, multifankcni volant a digi klima), k tomu bile blinkry za sest tisic a v japanrot cervene by to byla celkem krasavice. slecna nam ale sama od sebe cenu auta stahla z necelych 950.000 na hezky zaokrouhlenych 900.000, pry i kvuli tomu, ze si mama prala jen obyc cervenou. tak jsem se tesil na dnesni zavaznou objednavku a nenapadne furt oba konzervativni rodice premlouval na M-paket. Mama nechtela spoilery a tata priplacet. jenze dovozce ted nabizi M-paket misto za nejakych 140.000 za skvelych 37.000. (obsahuje fakt lahudky, jako Mkola 17", sportovni snizeny podvozek, Mplasty, sportovni tuha sedadla v kombinaci cerna alkantara/Mtextil, Mpaku, M 3ramennej volant, vnitrni prahy, cernej strop, bily blinkry uz v zakladu, Mdekor a operku nohy)

dnes jsem jim to proto vsechno ukazal in natura v prodejne a prodejce se s nami domluvil na dalsi sleve. A proto na mamu (a svatecne snad i na me) ceka v rijnu 320d ve slusny vybave, na krasnejch kolech, M oplastovani, sportovnim interieru a krasny Imolarot, ktera se dava na M3 za NEUVERITELNYCH 920.000!!!

proto na vsechny apeluju, kdo mate prachy treba na leasing, v dobe silny koruny a slev se da koupit krasavec za HUBICKU!!! premejslejte o tom.

a jsem rad, ze taky jako Lukke poznam, jak voni nova trojka. budu obohacen jeste o vuni te trochy alkantry:):):)

kua taky ste mohli 14 dní vydržet grrrr
Lukke

#8 Příspěvek od Lukke »

Slušná cena, ale jak píše rene, za hubičku to ROZHODNĚ neni. ;-) Vždy? je to skoro milion. :lool: Já to objednával v únoru, tak samozřejmě tahle akce ještě nebyla. 330d stojí v základní výbavě stále tušim něco kolem 1.170.000,- Kč. :-( A abych upřímně řek, o M paketu jsem ani neuvažoval (navíc cena něco přes 120 litrů v tý době). Momentálně tam mám jen M volant a M řadičku. ;) a navíc mám pocit, že cena na billboardech je bez DPH nebo ne?
Lukke

#9 Příspěvek od Lukke »

Ale jinak rodičům gratuluju za tak pěknýho krasavce. Pak se samozřejmě pochlub s fotečkama. :yep2:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od JFK Čestný člen »

On je ale rozdil, kdyz si tatka (mamce) kupuje nove auto a kdyz si SAM koupis auto. A muze to byt klidne plecka, ale je to moje a za moje penize. Jinak rodicum gratuluju ke koupi spotrebniho zbozi. :)

PS: az si nekdo z rodiny neco pujde koupit, tak dejte vedet, taky poblahopreju :bigok: :D :D
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pivson »

Originál zaslal JFK
[B]

PS: az si nekdo z rodiny neco pujde koupit, tak dejte vedet, taky poblahopreju :bigok: :D :D

naši kupujou na chatu nový čerpadlo, čekám gratulaci :gobeer: :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#12 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mno a mama zase lustr.... sklenenej... fakt... nekecam... ty brdo, ja se z toho asi picnu, normalne... to bude bžunda... takle nejak, Roberte? :angel2: :bigdevil: :bigok: :allright:
“Ability is what you're capable of doing.”
Johnny

#13 Příspěvek od Johnny »

To Martinéz: Tě celkem vyfákli, co kámo???...
abdul

#14 Příspěvek od abdul »

No on to Martinez asi myslel dobre, ale vyznelo to tak ze jeho tata kupuje auto skoro za mega a mu to pripadne jako za hubicku... v tom pripade doporucuju vydelat si svoji prvni kouli pekne sam a predpokladam ze by psal neco ve stylu: "stalo me to sileny prachy, malem sem tam nechal 1 mega ale proste to auto miluju tak sem do toho sel...

jinak tatovi gratuluju ze je takovy frajer ze koupi manzelce auto za necelou kouli, fuckt klobouk dolu...
vita
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od vita »

To Martinéz:seš si jistej ,že ten M paket za 37?? je ten samej za 120k? Já jen ,že v orig. ceníku se to sice jmenuje M paket ,ale rozhodně tak nejsou ty kola ,sportovní sedačky,obložení,volant ..:-? Prostě je trochu ořezaný. Nebo že by to dotopij Bychl?:santa2:
Johnny

#16 Příspěvek od Johnny »

Marty čumni se na to ATC!
Martinéz

#17 Příspěvek od Martinéz »

aa, sorry. mozna to trochu vyznelo tak, ze 920.000 je hubicka. ja to myslel jinak. chtel jsem rict, ze za novy bawo ve slusny vybave a v hezky vypadajici uprave je to MOOOOOC slusny. vzdyt je to JEN o 25.000 vic, nez za jakou cenu se drive nabizela holotina s nulovou vybavou. zkuste si za stejny penize koupit 150ti konovy TDi v Passatu nebo TDCi Mondeo-to jsou skoro podauta za stejnou (ne-li vyssi cenu)...a vybavou taky nejsou dal. tata to samozrejme bere na leasing jako vsechny auta. a neni to tak, ze by jen tak koupil manzelce hezky auto, ale je to skoro 60ti leta zena, ktera celej zivot pracovala a tudiz si to i zaslouzi.

Originál zaslal Lukáš
[b] kua taky ste mohli 14 dní vydržet grrrr

proc? pak bude zas drazsi?

Originál zaslal Lukke
[b] Ale jinak rodičům gratuluju za tak pěknýho krasavce. Pak se samozřejmě pochlub s fotečkama.

taky mam radost, konecne se mama pochlapila. do ty doby totiz vzdycky jen chtela Mercedesa C-klasse Sportcoupe v cerveny barve-shit
peknej asi bude moc, ale motorove je to bohuzel trochu nekde jinde nez tvuj trilitrik. ale co bys chtel za ten tristatisicovej rozdil..
v nasi konzervativni rodine se bohuzel digital nevyskytuje, takze bude chvili trvat, nez si ho od nekoho pujcim. urcite se ale s ni objevim na listopadovym regionalu.

Originál zaslal JFK
[b] On je ale rozdil, kdyz si tatka (mamce) kupuje nove auto a kdyz si SAM koupis auto. A muze to byt klidne plecka, ale je to moje a za moje penize. Jinak rodicum gratuluju ke koupi spotrebniho zbozi.

to samozrejme vim. ja si v zivote se svou lenosti nevydelal skoro na nic, takze z tohohle auta ani toho svyho nemam ten pravej UDRENEJ pocit. ale snad se vse v dobre obrati a zacnu neco koumat, ne jen makat ciste manualne...

Originál zaslal Vita
[b] To Martinéz:seš si jistej ,že ten M paket za 37?? je ten samej za 120k? Já jen ,že v orig. ceníku se to sice jmenuje M paket ,ale rozhodně tak nejsou ty kola ,sportovní sedačky,obložení,volant .. Prostě je trochu ořezaný. Nebo že by to dotopij Bychl?

Fakt je tam tohle vsechno. ted jsem si ale uvedomil, ze tahle cena mozna plati jen na akcni 320d. to, co nabizi, je skoro k neuvereni. a je to temer jen za cenu tech kol. no jsem zvedavej, jak se bude mama tvarit na ten tvrdej podvozek a bolavy zada z tech pomerne tuhejch sedacek.
Martinéz

#18 Příspěvek od Martinéz »

Originál zaslal Johnny
[b] Marty čumni se na to ATC!

ja koukal. nic moc tam....jen tam hlavne nedelej bordel..
darmon
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal HEERY
[B]Na nove BMW slusna cena nicmene nesnasim pakety a uznavam jen thru M...

nahodou takovej Mpaket je genialni tah od BMW jak z pitomcu vytahat prachy navic :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No nic proti,ale jestli někdo jezdí hodně km ,ale má rád pěkná emková auta a je bohatej jen tak trochu tak mu ten M-packet schvaluju.Mně osobně se 530d s packetem líbí.Jede to 230 a bere směšných 6-8litrů ropy!!! No i 10,ale to musíš jet kládu.Takže kromě zvuku je to in,teda podle mě.
Odpovědět