Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

spotrtovni filtry

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
kavanda

#21 Příspěvek od kavanda »

xxRobertoxx píše:
kavanda píše:
Killca píše:nema to vykonovy vyznam, ma to jen sluchovy vyznam, 4val rve jak favorit ale kdyz je to iso, tak z vyfuku je znatelnejsi riznejsi sportovnejsi zvuk, sestival je trochu vic slyset jak z vyfuku tak motoru

má to význam na výkon,zvláště pak u turba :wink:
Ale jestliže máš zbytek motoru "před smrtí",tak to nemá význam.
Doporučuji se nejprve věnovat zapalování

U turba???????????????? 8O
Turbo si snad natlačí kolik potřebuje né??? jestli je turbo slabé, tak mu nepomůže nic!!!!

Vždyť nepíše,že má turbo,nebo má :?:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Spajky »

mám konus,tak nějak odstíněnej, každý dva měsíce ho profouknu kompresorem, prostříknu olejíčkem a pohoda. Váhu co sem čuměl mám zatim docela čistou,respektive se za ten rok a půl používání konusu se nijak mega víc nezprasila. Rozdíl ve výkonu spíš 0, maximálně možná nahoře lepší odezva na plyn, ale imho placebo, rozdíl ve zvuku 1 :)
jarda

#23 Příspěvek od jarda »

a neexistuje něco po čem bude zvuk motoru hluší, ale nebude hlasitější? :)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
vilejs

#24 Příspěvek od vilejs »

na zigulaku jsem mel sylonkovej filtr,vysoky luxus!to sem ukrad mame kdyz jsem jeste chodil na stredni.v ty dobe nebylo na filtr :D tak to jisty je sportfilter..
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Spajky »

jarda píše:a neexistuje něco po čem bude zvuk motoru hluší, ale nebude hlasitější? :)

no u mě se ta změna projevila naopak...mám koncák od eisenmannu, zvuk byl takovej dole dunivej,nahoře docela ječák a s tim konusem je mnohem víc slyšet mechanickej zvuk motoru, samozřejmě záleží jak moc klapku otevřeš, když jedu normálně, nikdo nepozná,že tam konus mám, aspoň v kabině, takže taky dost záleží na konkrétním vejfucku...další zajímavostí je,že po odstínění se ten zvuk zase trošku změnil,nevím čím to :)
Odpovědět