darmon píše:sam nejsi, ale nikdo jinej se bohudik nehaji "zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!"holt nekdo ma auto na jezdeni a nekdo na divani, jsem rad ze ho mam na jezdeni
btw sam zasterky nemam
brabus píše:darmon píše:sam nejsi, ale nikdo jinej se bohudik nehaji "zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!"holt nekdo ma auto na jezdeni a nekdo na divani, jsem rad ze ho mam na jezdeni
btw sam zasterky nemam
Sem nějak nepochopil...![]()
Já neříkám, že ho mám na dívání, jen že bez nich je to hezčí!![]()
A silně pochybuju, že máš auto jen na ježdění, to pak nechápu, co tu hledáš.![]()
To si tam nedávej ani ALUkola, když je jen na ježdění....
RuDoSh píše:Lukas H. píše:Pises za brachu nebo jste dementi oba?![]()
ne, tomu se rika rozdvojena osobnost.... akorat u nej se obe predhaneji v debilite
gelty píše:RuDoSh píše:Lukas H. píše:Pises za brachu nebo jste dementi oba?![]()
ne, tomu se rika rozdvojena osobnost.... akorat u nej se obe predhaneji v debilite
Kdyby mi neblblo přihlašování a odhlašování, tak se píšu pořád svým nickem!!!!!!![]()
Takže važte slova, které vypustíte ze svých úst!![]()
A nevím, proč kurva se do mě bezdůvod.navážíte, to vam stará nedá, že si to vybíjíte na netu?![]()
Tady může si říct každý svůj názor, tak nevím, proč se vám to nelíbí?![]()
Když vy řeknete svůj názor, tak vás taky nikdo nepošle do prdele, ani nijak neuráží ikdyby to byla sebevětší píčovina, tak držte huby!
gelty píše:RuDoSh píše:Lukas H. píše:Pises za brachu nebo jste dementi oba?![]()
Kdyby mi neblblo přihlašování a odhlašování, tak se píšu pořád svým nickem!!!!!!![]()
A nevím, proč kurva se do mě bezdůvod.navážíte, to vam stará nedá, že si to vybíjíte na netu?![]()
Když vy řeknete svůj názor, tak vás taky nikdo nepošle do prdele, ani nijak neuráží ikdyby to byla sebevětší píčovina, tak držte huby!
RuDoSh píše:Me da "stara" kdykoliv si pomyslim.... bud pravacka nebo levacka.... klidne i 3x hec!
Taky by ses mohl zamyslet nad tim co sem pises, pac z 99% je to "perla"
gelty píše:
Pivson píše:K tem zástěrkám:
1/Zadni jsou taky velky placaky, ty se me nelibej.
2/Navic uz povine nemusej byt.
ovsem u starsich aut, ktere tak svalili do provozu ano. Tudiz mam dojem ze na E32/34/36 by meli byt. Ovsem nevyznam se v tom presne a mozna to tak neni.
voko21 píše: