Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zástěrky---Vy je nikdo nemáte?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od darmon »

sam nejsi, ale nikdo jinej se bohudik nehaji "zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!" :) holt nekdo ma auto na jezdeni a nekdo na divani, jsem rad ze ho mam na jezdeni :) btw sam zasterky nemam
brabus

#22 Příspěvek od brabus »

darmon píše:sam nejsi, ale nikdo jinej se bohudik nehaji "zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!" :) holt nekdo ma auto na jezdeni a nekdo na divani, jsem rad ze ho mam na jezdeni :) btw sam zasterky nemam

Sem nějak nepochopil... :?
Já neříkám, že ho mám na dívání, jen že bez nich je to hezčí! :P
A silně pochybuju, že máš auto jen na ježdění, to pak nechápu, co tu hledáš. :lol:
To si tam nedávej ani ALUkola, když je jen na ježdění.... :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

brabus píše:
darmon píše:sam nejsi, ale nikdo jinej se bohudik nehaji "zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!" :) holt nekdo ma auto na jezdeni a nekdo na divani, jsem rad ze ho mam na jezdeni :) btw sam zasterky nemam

Sem nějak nepochopil... :?
Já neříkám, že ho mám na dívání, jen že bez nich je to hezčí! :P
A silně pochybuju, že máš auto jen na ježdění, to pak nechápu, co tu hledáš. :lol:
To si tam nedávej ani ALUkola, když je jen na ježdění.... :lol:

Pises za brachu nebo jste dementi oba? 8O :)
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od darmon »

lukas: lol :D

ad ten anonym, to sem si chtel napsat sam a ozivit okurkovou sezonu, na to nereagujte, jak vidite tak se mi ani nepovedlo quote

brabus: jo mam ho na jezdeni, a tady kecam o autech a semtam nekomu pichnu s nakym technickym problemem, na aute mam alu co tam dali v mnichove, jsou tam porad origo 15ky a nemam sebemensi duvod to menit, zajimaj mne ciste a jen jizdni vlastnotsi auta, vzhledovy vubec,
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RuDoSh »

Lukas H. píše:Pises za brachu nebo jste dementi oba? 8O :)

ne, tomu se rika rozdvojena osobnost.... akorat u nej se obe predhaneji v debilite :wink:
Anonymous

#26 Příspěvek od Anonymous »

:lol: Sem si málem uchcal, jak jsem to četl.. Gelty/Bambus (či jak) je asi fakt schizofrenik..

A co se týče těch pojistek, tak kamínek nejde uplatnit z nějakýho vozíku. Ten vozík totiž vždycky něco táhne a škoda se pak připisuje autu. Ale to je zbytečný téma, a? je to jak je to. Já to zmínil jen na okraj. Mimochodem za nějakých 500kč si ho můžete připojistit a pak se nemusíte s nikým hádat a nikoho připravovat o bonus. :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od darmon »

jen tak naokraj mne dycky pojistovna rekla ze vinik nehody neni, ze to je skoda zpusobena provozem. Takze zadny pripojisteni skla nebylo treba kdyz mas "vinika"
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Pivson »

K tem zástěrkám:

vzadu nemám, vepředu jo.
A to ciste ucelně, protoze to pěkne omlatilo za ty roky hranu a trosku spodku prahu. Ty predni toho dost uchranej.

Zadni jsou taky velky placaky, ty se me nelibej.

Navic uz povine nemusej byt.
ovsem u starsich aut, ktere tak svalili do provozu ano. Tudiz mam dojem ze na E32/34/36 by meli byt. Ovsem nevyznam se v tom presne a mozna to tak neni.

OKNA:
Je me to buřt, mam pripojisteno 500 kc/rok
Bylo poskrabyny a obouchany. Prasklo, zajel jsem do servisu, nechal vymenit, ukecal je na novy listy kolem. Cena 14 500,- Nic jsem neplatil o nic se nestaral a bohus neztratil. neni co resit :-)

kdyz se bouchne znova, at si to resi pojistovna
gelty
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od gelty »

RuDoSh píše:

ne, tomu se rika rozdvojena osobnost.... akorat u nej se obe predhaneji v debilite :wink:

Kdyby mi neblblo přihlašování a odhlašování, tak se píšu pořád svým nickem!!!!!! :evil:
Takže važte slova, které vypustíte ze svých úst! :twisted:
A nevím, proč kurva se do mě bezdůvod.navážíte, to vam stará nedá, že si to vybíjíte na netu? :lol:
Tady může si říct každý svůj názor, tak nevím, proč se vám to nelíbí? :?
Když vy řeknete svůj názor, tak vás taky nikdo nepošle do prdele, ani nijak neuráží ikdyby to byla sebevětší píčovina, tak držte huby! :twisted:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RuDoSh »

gelty píše:
RuDoSh píše:

Kdyby mi neblblo přihlašování a odhlašování, tak se píšu pořád svým nickem!!!!!! :evil:
A nevím, proč kurva se do mě bezdůvod.navážíte, to vam stará nedá, že si to vybíjíte na netu? :lol:
Když vy řeknete svůj názor, tak vás taky nikdo nepošle do prdele, ani nijak neuráží ikdyby to byla sebevětší píčovina, tak držte huby! :twisted:

Me da "stara" kdykoliv si pomyslim.... bud pravacka nebo levacka.... klidne i 3x hec!

Taky by ses mohl zamyslet nad tim co sem pises, pac z 99% je to "perla"
skautik Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od skautik Čestný člen »

gelty píše:
RuDoSh píše:

hele gelty, kdyz oni nenapisou tolik picovin za rok co ty za tyden :)

RuDoSh píše:Me da "stara" kdykoliv si pomyslim.... bud pravacka nebo levacka.... klidne i 3x hec!

Taky by ses mohl zamyslet nad tim co sem pises, pac z 99% je to "perla"

mno jo, Anca. Taky ji znas? :D
Janis

#32 Příspěvek od Janis »

No jo, je to tak.. Máš připomínky ke všemu, co se tu mihne a pokaždé je to názor jako prase. K tomu připojíš 5 a více smajlíků, jak na nějakých pubertálních chatech...

Nikdo neřekne ani popel, když budeš vyjadřovat své názory, ale nesnaž se být za každou cenu nejchytřejší! :wink:

To Anca dlaňovka: Chlapi, nechte toho, budete mít chlupatý ruky! A navíc, čtou si to i dámy, co si o Vás pomyslí? :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od RuDoSh »

Janis píše:To Anca dlaňovka: Chlapi, nechte toho, budete mít chlupatý ruky! A navíc, čtou si to i dámy, co si o Vás pomyslí? :lol:

Zenska, ktera neonanuje at si mysli co chce... :lol:
Janis

#34 Příspěvek od Janis »

Neonanuje komu? :lol:
psena
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od psena »

RuDoSh píše:
Janis píše:To Anca dlaňovka: Chlapi, nechte toho, budete mít chlupatý ruky! A navíc, čtou si to i dámy, co si o Vás pomyslí? :lol:

Zenska, ktera neonanuje at si mysli co chce... :lol:

Take jsem po letech vyzkumu a testu prisel na to stejne......
darmon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od darmon »

gelty píše:

no a vo tom to je, spravne rikas ze Tady muze kazdy rict svuj nazor, proto muzeme rict ze jsi debil. Nebo snad ne ? tenhle nazor z tohodle pravidla vypadava ? :D lol
Janis

#37 Příspěvek od Janis »

Já to seru... Nechme ho už na pokoji. :lol: Snad se zamyslel.. Snad.
voko21
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od voko21 »

Lukke píše:Taky se mi nelíbí.. ikdyž by zachránily možná hodně kamínků, od kterých mám rozbitý teď zase sklo...

Máš Baworáka, tak toho za kým jedeš předjeď a nebudeš mít pomlácený okno. :lol:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od voko21 »

Pivson píše:K tem zástěrkám:

1/Zadni jsou taky velky placaky, ty se me nelibej.

2/Navic uz povine nemusej byt.
ovsem u starsich aut, ktere tak svalili do provozu ano. Tudiz mam dojem ze na E32/34/36 by meli byt. Ovsem nevyznam se v tom presne a mozna to tak neni.

1/To je vono, ty zadní sou placáky a proto scháním něco decentního, ale aby to plnilo svůj účel. Doufal jsem, že někdo přidá foto zástěrek, které by na E34 nebyly jako "pěst na VOKO".

2/Posledně když jsem byl na technické, tak už tehdy jsem to konzultoval s tím chlápkem (připadal mi jako odborník - což se málokdy vidí! :D ) a ten mi proměřil zadek u auta, zjistil úhel a vzdálenost zadku od zadního bla?áku nebo co a prej na tom autě vůbec zástěrky bejt nemusí. 8)

Ty zástěrky bych tam chtěl hlavně z toho důvodu, že u nás zase tak suprové cesty nejsou (Jako např.Praha) a když namokne, tak je všude sajrajt, který mi za každým kolem nahodí břízolit. :lol:

:!: To PIVSON: O těch předních zástěrkách jsem nevěděl a chci je taky! :wink: :!:

:?: To DARMON: Na E32 se nedělaly zástěrky? :?:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od voko21 »

voko21 píše:

To je taky pro toho, komu se nelíbí smajlíky! 8) Myslím, že jsou užitečné pro zvýraznění nejdůležitější části příspěvku a proto je taky používám.

Např toto :cry: - :evil: - :x - 8O - 8) - znamená: Chtělo se mi srát ale měl jsem zácpu - Nasral jsem se - A šel se vysrat - tlačil jsem ze všech sil - až jsem poulil oči - a hurá povedlo se! :lol:
Odpovědět