Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

klepe motor

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
zyx66

#21 Příspěvek od zyx66 »

Caute chlapi,

este doplnim, ze to moje klepanie sa ozyva aj pri spomalovani zo zaradenou rychlostou. Mate nejaky napad co to moze byt? Dakujem Vam.
zyx66

#22 Příspěvek od zyx66 »

Caute chlapi, viete mi prosim poradit s tym klepkanim pri akceleracii? Ten stav sa pomaly zhorsuje, uz to klepe od nejakych 1800 do 3000 a nie vzdy, castokrat iba pri malej akceleracii alebo ak pri velkej tak len v nizsich otackach. Cital som si tu fora a vzhladom na to, ze je to pri akceleracii a pri ustalenej jazde a volnobehu to nerobi, tak som nasiel par moznych veci ktore to mozu robit, ale nevidim do toho, tak Vas prosim o nazor. Tu su moznosti ktore som nasiel ale prosim Vas o nazor.

- zotrvacnik
- "cidlo klepania" - nieco co nastavuje predstih zapalovania
- ...

motor taha uplne normalne, nic necuka, len pri akceleracii to robi jemne klepkave zvuky, nieco velmi podobne ako typickemu klepkaniu ked je podtoceny motor a snazi sa udrzat si otacky....alebo ked cuvate do kopca a date malo plynu a takmer vam to zdochne ale potom pustite spojku a dostane sa to do volnebehu....neviem presne charackterizovat ten zvuk ale toto mu je najpodobnejsie. Dakujem Vam.
Odpovědět