Velvetek píše:Ještě k dané problematice: a) jak hodně vám to auto vyhřeje?
b) Z čeho bere hodnotu teplotu, dle které se řídí - z hodnoty, jaká se mi ukazuje na displeji (btw: kde je ukryté čidlo/snímač teploty okolí)?
c) A na teplotu, jenž mám nastavenou na topení? To je ale otázek
A)Auto to vyhreje podle toho jake jsou mrazy,ale hlavne to rozmrazi okna,predehreje vodu v motoru a vnitrek auta je prijemne zavlazen (pri velkych mrazech)
B)Z displejem to nema nic spolecneho,proste to hreje a hreje,NT bezi priblizne 30min. Cidlo teploty je u E38 vepredu na prave strane na spodku auta zasazene v plastu..Da se rict,ze mezi mlhovkou a motorem.
C) S topenim na disp. to nema nic spolecneho,stejne to bude topit,kdyz tedy bude venkovni teplota,myslim,ze pod +15 stupnu...nebo +10...
Velvetek píše:Ještě k dané problematice: a) jak hodně vám to auto vyhřeje?
b) Z čeho bere hodnotu teplotu, dle které se řídí - z hodnoty, jaká se mi ukazuje na displeji (btw: kde je ukryté čidlo/snímač teploty okolí)?
c) A na teplotu, jenž mám nastavenou na topení? To je ale otázek
A)Auto to vyhreje podle toho jake jsou mrazy,ale hlavne to rozmrazi okna,predehreje vodu v motoru a vnitrek auta je prijemne zavlazen (pri velkych mrazech) B)Z displejem to nema nic spolecneho,proste to hreje a hreje,NT bezi priblizne 30min. Cidlo teploty je u E38 vepredu na prave strane na spodku auta zasazene v plastu..Da se rict,ze mezi mlhovkou a motorem. C) S topenim na disp. to nema nic spolecneho,stejne to bude topit,kdyz tedy bude venkovni teplota,myslim,ze pod +15 stupnu...nebo +10...
Díky moc, akorat k tomu -A-:
Když to zapneš, topí to cca 30min, jakou teplotu vidíš na teplotě vody? Zajímalo mě, jestli to ohřeje opravdu tak, že se rafička pohne nebo zůstane v modrém poli a za jízdy se zahřeje rychleji, jelikož ta teplota není úplně na nule?
Zustane v modrem ,ale u konce....Take zalezi jake jsou mrazy,ale pres modre jsem to jeste nedostal pres NT...Ale nastartujes a hned to topi...Chce to hlidat tech 30min,protoze to rychle chladne v mrazech..
hajdulak píše:Zustane v modrem ,ale u konce....Take zalezi jake jsou mrazy,ale pres modre jsem to jeste nedostal pres NT...Ale nastartujes a hned to topi...Chce to hlidat tech 30min,protoze to rychle chladne v mrazech..
hajdulak píše:Zustane v modrem ,ale u konce....Take zalezi jake jsou mrazy,ale pres modre jsem to jeste nedostal pres NT...Ale nastartujes a hned to topi...Chce to hlidat tech 30min,protoze to rychle chladne v mrazech..
Kubatt píše:prosím prosím, je někdo kdo by napsal, jak to nastavit na tom displeji 16:9?
Zalezi na tom na co se presne ptas??? Jestli uz mas Funkci NT a nebo jen prihrev???? A to je jen Nezavisle Vetrani....
Jestli uz mas naprogramovane NT tak to jen nacasujes pres disp.
Jestli mas v menu Stand luftung -NV haizung-NT
takže je to standluftung, tudíž větrání. nechápu, ale na co tam jsou ty dva časy. mám to v němčině a té vůbec nehovím. pokud dokážeš poradit co zmáčknout a jak co funguje, byl bych rád za radu. nebo jestli někde je nějaký návod. co jsem se díval do manuálu, tak jsem nic nenašel
Ty casy jsou tam vzdy dva.... Ale Ty mas jen Nezavisle Vetrani....
Mas tam vubec Webasto????? Je kdyztak v podbehu za levym prednim kolem,kdyz odkrejes ten plastovej podbeh... A nebo v motorovym prostoru na mise co v ni drzi tlumic bejva stitek od Webasta. A jestli mas tak musis nechat nakodovat...
hajdulak píše:Ty casy jsou tam vzdy dva.... Ale Ty mas jen Nezavisle Vetrani.... Mas tam vubec Webasto????? Je kdyztak v podbehu za levym prednim kolem,kdyz odkrejes ten plastovej podbeh... A nebo v motorovym prostoru na mise co v ni drzi tlumic bejva stitek od Webasta. A jestli mas tak musis nechat nakodovat...
díky pane. jo štítek od webasta tam mám. jako já jsem v autech docela lama. trvalo mi měsíc než jsem došel jak se topí na čelní ofuk. pročtu to a uvidím
Ahoj, mám takový dotaz, taky vám dělá NT že při ranním příhřevu v něm jakoby "klepe", proste zvuk ktery nejde z motoru ale z podbehu. Vse funguje naprosto normalne ale je slyset unitr klepani, venku ne. casem. to ztichne, nebo kdyz motor vypnu a nastartuju podruhe tak uz to nedela
Jinak jsem narazil na to že má BMW udělaný náfuk na kliky, to je taky normální? docela mě to překvapilo na 9let starý auto, samozřejmě příjemně.-) jedná se o 530D 2001