PPetr píše:Nechci zakládat další téma tak to hodím sem. Snad to neva.
mám e61 s natáčecími bixenony(PŘED FL), ale jak jsem zjistil, jsem jedinej komu při přepnutí ná dálkové svítí jenom bixenon a ne i halogen. Ten svítí pouze při světelné houkačce. Předtím jsem měl e46 po FL a tam byl taky bixenon ale při dálkových to svítilo daleko líp, tam svítilo vše najednou. je to velkej rozdíl a dost mě to štve, v i-drivu jsem to nenašel. Díky za jakékoliv info. Petr
Ahoj, mám stejný problém u své E60 ( mám ji teptrve týden ). Při pčepnutí na dálku se mi přepně pouxe xenon, vnitřní haloge nesvítí, ten svítí pouze jako svtělná houkačka. Dnes jsem ale na STK viděl origo M5, které při přepnutí na dálku se přepnul jak xenon a rozsvítíl se i halogen. Jedná se tedy o nějký typ výbavy? Je to chyba? Přišel jsi na něco či to nějako vyřešil prosím? Díky moc!
To se zda jako nelogická závada. Viděl jsem to jednou rozebrané - pokud je napětí na dálkáči, tak se pomocí elektromagnetu odklopí clonka na xenon reflektoru a tím se z potkávacího stane taky dálkové.
Takže je divné že by se ti jenom překlápěla ta clonka a zároveň se nerozsvítil dálkový halogen, když by měl mít napětí. A jak píšeš tak žárovka musí být OK, když ti funguje svět houkačka.
Ale teda to rozebrané světlo co jsem viděl byla E39, třeba je to tady nějak jinak....