Ta kabeláž je taky určená pro kompletní předělávku na LCI předek + zadek kdy to celý propojíš s LMII. Kdežto ty máš v úmyslu přehodit jen zadek a použít tudíž jen zadní mezikusy, jestli jsem to teda dobře pochopil.
Rozsviť si je doma a uvidíš jak svítěj. Pokud nemáš doma 12V baterii tak si je zkus propojít kablíkama z autobaterie, pokud nepropojíš + s - tak nemůžeš nic zkurvit.
jj, řiď se podle instrukcí MARIho a máš to v klidu...kabeláž si ani nemusel kupovat, jde to i bez ní a je to dokonce i méně náročné bych řekl, protože nemusíš natahovat složitě kabely až pod volant k LM. Já to dělal 2 týdny zpět taky s MARIm a paráda! Jediná investice krom světel byla koupení konektorů, které mi nakonec došly i se světlama ,protože to maník ucvaknul z auta a konektory nechal ve světlech. Takže kdyby někdo chtěl konektory na světla v blatníkách tak mám...je to díl 7
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=20
jinak ty dvě diody mají svítit červeně současně s proužky...
ale pořád jsme na tom lépe než naší US kolegové. Ti houfně kupujou na tuto přestavbu kabeláž od borce z anglie za téměř 8000 kč
http://www.mironics.com/index.aspx?page ... id=7931252 kupuje to tam snad každý a o jiných návodech co jsem alespoň četl fóra, tak vůbec nevědí...
Až tak to jsem nevěděl že když koupím ten svazek že ho budu tahat až dopředu.No tak to jsem zvedavej jak to dopadne.Nejraději bych to nechal někoho udělat.
Tady dal někdo ty návody. Myslím, že v tomhle vlákně jsou návody na montáž s kabeláží i bez, tak se na to mrkni. S kabeláží musíš tahat z každého světla (nebo páru, teď nevím) jeden drát až do řídící jednotky světel, tedy pod volant...bez kabeláže to je jen o výměně konektorů a ty drátky co bys měl vést pod volant se napíchavají k jednomu drátku z SPZ...
odkud seš?
Pokud už máš tu kabeláž doma, tak na tom vůbec nic není. Jen připojíš mezi každé světlo ty přechodky ze sady a ty čtyři drátky z každého světla napojíš do řídící jednotky LM...je to tam pěkně popsané...
sedyvlk6 píše:Já ten návod Ještě nestudoval ale jak jsem te pochopil tak jen nacvakam a 4 dráty natahnu do jednotky. Žádny pájení,prepinovaní?
Pájení ne...ale přepinování je u řídící jednotky LM...nějaké piny se tuším přepinují a místo nich se zacvaknou ty z těch světel...
ale přečti si ten návod když už ho máš je to jako bavit se o tom, že Tě nebaví se dívat na film, když jsi ho ještě ani neviděl...