Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Renovace xenonů e39 FL

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Petersson

#21 Příspěvek od Petersson »

Chtěl bych vymenit štelovací tyčky na E39 po FL.Bohužel si na toto ale netroufám.Můžete mi doporučit někoho dobrého v okolí Brna???

Díky.
Petersson

#22 Příspěvek od Petersson »

Petersson píše:Chtěl bych vymenit štelovací tyčky na E39 po FL.Bohužel si na toto ale netroufám.Můžete mi doporučit někoho dobrého v okolí Brna???

Díky.

Nikdo mi neporadí??
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#23 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

K0BLICH píše:http://www.youtube.com/watch?v=gyRL25OucQo Americké řešení problému! :-D

to je vcelku slusnej oddil, vetsi odvaz uz je jen vystrikat to montazni penou nebo posvazovat kablbindrama (ale verim, ze i to byla jeho pracovni verze)
“Ability is what you're capable of doing.”
filini28

#24 Příspěvek od filini28 »

K0BLICH píše:Auto mám z roku 03, takže kdybych měl světla z roku 01 byl bych asi velký klikař...problém je vtom, že kdyz odstraním veškerej silikon z vrchní části, dovnitř se nedostanu...bojim se že až zato zaberu praskne sklo :(...už mě napadlo vzít to i strunou, ale nemám jí kudy provléct. Zatim furt válčím...dávám tomu ještě maximálně dvě hodiny a jestli to nepujde...obvolávám vrakáče. Méďa: Kdybych si chtěl jenom vyleštit sklo...vyprdnu se nato, ale mám přelámaný i ty stabilizační tyčky a to bez rozdělání světla prostě nevyměním. Jinak jsem otevřený jakémukoliv nápadu a radě o pomoc.

Proč bys měl kvůli tyčkám odlepovat sklo???
Mně je měnili v servisu i bez toho,dírou :)
Dettektorr

#25 Příspěvek od Dettektorr »

Protože přes díru jde jenom jedna tyčka, druhá ne.
caknakis

#26 Příspěvek od caknakis »

Petersson píše:
Petersson píše:Chtěl bych vymenit štelovací tyčky na E39 po FL.Bohužel si na toto ale netroufám.Můžete mi doporučit někoho dobrého v okolí Brna???

Díky.

Nikdo mi neporadí??

Tak cca jednou za 14 dní jezdím do Mohelna. To máš půl hodinky z Brna. Není problém to udělat na počkání, pokud máš r.v. do 2002. Pokud máš novější, musel by jsi mi světla nechat přes víkend (půjčil bych ti druhé) tzn - v pátek přijet a v neděli by jsi měl hotovo.

Kdyžtak mi zavolej 725 587 352
cachota

#27 Příspěvek od cachota »

Donkey píše:kdyz pockate max 2 mesice tak budu vyrabet ty stelovaci tycinky z duralu.Kdo by chtel tak PM na cene se domluvime

Ahoj, jak to vypadá s těma duralovejma tyčkama? Jsou k mání?
Petersson

#28 Příspěvek od Petersson »

Caute,

Musím se s Vámi podělit o zkušenosti s repasí světel od CAKNAKISE:

Tento pán mi ze světel udělal v podstatě nová světla, která svítí neuveřitelným způsobem (už konečně večer pořádně vidím :D ),pokud chcete někdo repas světel tak pouze u tohoto člena,který ví co a jak.

Ja jsem jel původně jen na výměnu tyček v E39,ale po rozebrání světel mi bylo jasné, že je nechám předělat na bixenony tak jak mi doporučil Caknakis.

Abych to vše shrnul co repas obsahoval:
- výměna štelovacích tyček
- vyčištění světel
- nové čočky a paralaboly
- předělání světel na bixenon
- a nakonec rozleštění plexi krytů světel (caknakis má kvalitní výbavu od 3M=krásně čirá plexi)

Repas od Caknakise mohu jen doporučit,je to velice ochotný člověk,který vám poradí co a jak se světlama a hlavně odvede kvalitní práci za dobrý peníze.

Díky Caknakis!!!
cachota

#29 Příspěvek od cachota »

Ahoj, taky mě renovace čeká a nemine, proto jsem se chtěl zeptat jestli to není tajné na kolik to včetně upgradu na bixenony od Caknakise přišlo?
Petersson

#30 Příspěvek od Petersson »

cachota píše:Ahoj, taky mě renovace čeká a nemine, proto jsem se chtěl zeptat jestli to není tajné na kolik to včetně upgradu na bixenony od Caknakise přišlo?

Ahoj, napis primo Caknakisovi o cenu,jelikoz jak tady on pise vys, tak cena je
ruzna podle toho v jakem jsou svetla stavu,tak nechci tady uvadet svoji cenu,aby to pak nebylo matouci.Ja jsem mel pred rozebranim svetel uplne jinou cenu nez byla finalni,protoze az se svetla rozeberou tak teprve pak zjistis v jakem jsou skutecne stavu.Doufam ze to chapes.
Odpovědět