Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

další rada s koupí e61 535d

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
mikmen95

#21 Příspěvek od mikmen95 »

Tak jak tak koukám hoši, tak asi do ní jdu... budu mu volat koncem tejdne. Nepředpokládám že za tyhle peníze zmizí za tejden... a když jo, tak najdu něco jinýho. Ale chtěl bych ho stáhnout aspoň o tu 20ku... abych moch ihned ten Mpaket koupit :D :twisted:
A vejdu se do toho půl míče. Jinak to bude moje první e61. Takže se budu asi hodně učit... dinamic drive ani nevim jak funguje a panorama jsem taky neměl. Jinak jestli to klapne, tak pude ihned polepit do fólie. Ta barva je hrozná :!: :!: :lol:
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od PPetr »

1) M packet optik = jsi blázen ale to musí každý zjisitit sám, podvozek M packet = jsi blázen, bohužel nejezdíme v SRN :-D
2) Dynamic drive jestli se nepletu tak jsou to aktivni stabilizatory, měl jsem to na te starší, svezení super, nenaklání se to ale oprava resp výměna je prý cca 30,- a opravit to prý nejde. Ale bylo to o trochu tvrdší
3) Barva je super, moc jich není, černou nebo stříbrnou má každej...., tohle je zvláštní a nenápadný, nikdo od toho takový kladivo na čarodejnice čekat nebude... :-D
peco1111

#23 Příspěvek od peco1111 »

Tu barvu jsem měl na předchozí e60 a můžu Ti říct, zamiluješ si ji, na živo je luxusní a hlavně nevšední! ;)
535d mám, sice ne facelift, ale je to skvělé svezení. Panorama je taky super, vše je o zvyku a v dalších autech mi chybí, ale také jsem četl o problémech s ní, většinou se shodují, že je to problém, když se používá, když mrzne. Jsou tam nějaké plastové součástky, které to nevydrží, když to taháš přes zamrlé těsnění. Takže ji nepoužívám, když je nevlídno ;)

Pokud chceš investovat tuto částku do auta, tak bych se k této volbě přikláněl, výbava super, vizuálně také krásné, teď už jen na přímo zhodnotit technický stav a vzhůru si užívat radosti z jízdy ;)
mikmen95

#24 Příspěvek od mikmen95 »

Takze s tou panoramou je to jako s el. oknama na peugeotu? :D nepouzivat v zime, protoze prasknou takovy plastovy zmrdi co usmernujou lana ne? Problem vyresen... nepouzivat v zime :evil: :banan:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od matiz »

No nevim co je to za napady otevirat primrzlou panoramu... Na druhou stranu jakmile se zatopi, tak pokud ma nekdo fakt potrebu otevirat si tu strechu v zime, tak za chvili se prohreje, odmrzne a otevrit jde bez problemu.
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od HuNTeR »

Já si taky myslim že otevírat jí v zimě je blbost.Já už jí neotevírám teď ... :ja_nic:
Radis

#27 Příspěvek od Radis »

Hlavne si vem sebou nekoho s dobrou diagnostiku a nech si to vsechno poradne prolizt a kdyz koupis tak si dobre precti co podepisujes! Mluvim z vlastni zkusenosti s timhle typkem
sedyvlk6

#28 Příspěvek od sedyvlk6 »

Radis píše:Hlavne si vem sebou nekoho s dobrou diagnostiku a nech si to vsechno poradne prolizt a kdyz koupis tak si dobre precti co podepisujes! Mluvim z vlastni zkusenosti s timhle typkem

zkus být konkrétnější?
Radis

#29 Příspěvek od Radis »

Kupoval jsem od nej taky auto vzhledove krasny nacpany vybavou serviska taky byla ne teda az do konce ale jinak auto bylo krasny neco slevil tak jsem ho vzal. Cirka po dvou tisicich km zacali vyskakovat chybovi hlasky vesmes tykajici se budiku, tak jsem to zacal samozdrejme resit a dospelo se k tomu ze budiky byli vyskubli venku a opravdu ,,profi" stoceny. Coz znamena ze auto hlasi ze chce nakodovat budiky coz bohuzel nejde, reseni je koupit nove budiky cca 17tis. A nejlepsi je ze rozdil mezi stavem km na budikach a realnym stavem je ani ne 20 tis. km proste na zabiti!! No a ta kupni smlouva co ti dava k podpisu ta je opravdu k smichu :D jako ze jsou tam nejaky nesmyslny a protipravne stanoveny pokuty v radech snad deseti tisicu kdyz odstoupis od smlouvy nebo tak neco uz si to presne nepamatuju co to chtel podepsat a vystavena na nejaky uplne fantasmagoricky jmeno jako prodavajici.
Radis

#30 Příspěvek od Radis »

Ale kdyz si tohle vsechno poradne ohlidas tak treba to bude dobry a auto bude super :) Minimalne budes o neco chytrejsi kdyz se tam na to pojedes podivat
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od PPetr »

Stačit auto o 20 tis km tak to už je vizitka opravdového vola. Proto jsem si pro mazlíka pekne dojel sám přímo k dealerovi v De a aspoň si myslím ze mám jistotu. Možna by stalo za to si teda vzít svoji kupní smlouvu bez těch jeho levaren.
Tecto

#32 Příspěvek od Tecto »

Dovolte mi přispět do tohoto fóra.
- u toho človíčka jsem osobně byl (kvůli jinýmu autu), nakonec jsem ho nevzal, protože na fotce vypadalo jak ze škatulky, ale pak bylo kde co lakovaný. Takže každopádně hodnotit na místě !!!
- ten člověk mi přišel celkem seriózně, živí se konkrétně tím, že vozí BMW, údajně ze Saska
- tohle už je několikátá E61 (taky jsem pásl jen po kombi, kolik dovezl E60-tek nevím).
- diagnostika a diagnostika je opravdu rozdíl. Když jdu do KP Design Blažovice, tak najdou i kdy jsem v autě svačil, ale univerzálky třeba Bosch najdou tak maximálně typ auta a možná motoru. Km jsou zapsaný ve více jednotkách a pochybuju, že na parkovišti se to podaří vyšpiónit
- každopádně je jednoznačně PRIMÁRNÍ CELKOVÝ STAV než najeté km
- je důležité projet si to a hlavně sám řídit!
- při jízdě poslouchej každý pazvuk, klepání, jak to staruje za studena, za tepla (u LCI někdy klepe starter), jak to drží otáčky na vonoběh, jak táhne automat, mrknout se na gumy - Runflety jsou fakt ze dřeva . . . :mad:
- a hlavně NECH SI NA TO HOOOODNĚ ČASU A NESPĚCHEJ!!!

Já jsem hledal to svoje víc jak půl roku a stejně doteď vychytávám nějaké muchy. Je jedno, jestli máš jako já 530i na 535d, každý auto mělo předchozího pána a ten mu určil osud. Pokud to byl slušný řidič, tak to na autě určitě poznáš, pokud to bylo prase, tak to může být dobře zamaskovaný, ale je potřeba se dobře dívat.
Pak nám sem napiš, jak ses rozhod a jestli jsi ho koupil.
Za mě bych do toho šel, cena je vyšší než obvykle - zkusil bych to o cca pade sklepat. Ale fakt záleží na stavu, těžko radit od stolu.
GOOD LUCK :D
Radis

#33 Příspěvek od Radis »

To stebou souhlasim ze km bych az tak zasadne neresil. Proto ikdyz serviska v mem pripade nebyla az do konce ale auto bylo fakt netkli proto jsem ho taky vzal. Ale ze toho vola napadne to stacet a jeste takle profi a o par tis. km coz melo akorad za dusledek ze ted resim celi budiky me opravdu zcela normalni neprijde! Nebo nevim treba mu krivdim a on to nestacel to uz ted tezko rict.
Odpovědět