Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

trepe porad volant kluci poradte!!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

A jak moc ten volant třepe, zkus to popsat nějak dopodrobna. Vůle ve volantu při řízení / zatáčení je teda novýma silákam odstarněná? hm.. zvláštní, asi je to pokažený :/

Jinak mám taky 323i sedan, vůle celkem ne, silentbloky ramen zatím asi zdravé, kola 205/R15. Ale co zjišťuju při delší jízdě, že mě brnějí ruky od volantu. Když vystoupím po hodině a půl, ten 2,5i motor má docela vybrace do volantu, řadičky. Asi se to řeší taky nějakýma silentblokama uložení motoru, nebo převodovky, že? Zajímalo by mě jaké to je u takové M3 /3,2 motor/..? Máte s tím zkušenosti.
sklar

#22 Příspěvek od sklar »

Taky jsem se takhle trápil. Vyměnil jsem dvakrát kotouče, na podvozku vše ok a nakonec to bylo ložiskem.
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od shade120l »

Taky mi to dělá ale jsou to brzdy páč mi to dělá jen když brzdim
petto

#24 Příspěvek od petto »

Totic píše:A jak moc ten volant třepe, zkus to popsat nějak dopodrobna. Vůle ve volantu při řízení / zatáčení je teda novýma silákam odstarněná? hm.. zvláštní, asi je to pokažený :/

Jinak mám taky 323i sedan, vůle celkem ne, silentbloky ramen zatím asi zdravé, kola 205/R15. Ale co zjišťuju při delší jízdě, že mě brnějí ruky od volantu. Když vystoupím po hodině a půl, ten 2,5i motor má docela vybrace do volantu, řadičky. Asi se to řeší taky nějakýma silentblokama uložení motoru, nebo převodovky, že? Zajímalo by mě jaké to je u takové M3 /3,2 motor/..? Máte s tím zkušenosti.

to nebude od motoru, řadovy šestivály jsou nejlip vyvaženy motory....když postavíš na nastartovanej r6 skleničku s vodou, hladina se ti skoro nehne :wink: a vo vo vo tom to je
beann

#25 Příspěvek od beann »

petto píše:
Totic píše:A jak moc ten volant třepe, zkus to popsat nějak dopodrobna. Vůle ve volantu při řízení / zatáčení je teda novýma silákam odstarněná? hm.. zvláštní, asi je to pokažený :/

to nebude od motoru, řadovy šestivály jsou nejlip vyvaženy motory....když postavíš na nastartovanej r6 skleničku s vodou, hladina se ti skoro nehne :wink: a vo vo vo tom to je

du to nahodit a sklenicku beru sebou :lol:
castro
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od castro »

jestli jsi na nový kotouče šel naplno, taky jsi je mohl pekne zku*it. Musejí se nejdřív zajet...
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od honzibmw »

castro píše:jestli jsi na nový kotouče šel naplno, taky jsi je mohl pekne zku*it. Musejí se nejdřív zajet...

tak musis je 500 km zajizdet.Zimmerman mam take a spokojenost(ale nestacej je vylames na nich noze a akorat udelas nerovnosti)zKUS NECHAT VYVYZIT KOLA DO GRAMU ME TO POMOHLO JAK MAM VELKE LIMCE
castro
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od castro »

ja ted přehodil kola zezadu dopředu a teprv ted jsem zjistil co je to za šišky... to třepe strašně... ale ne jen při brždění.
dcat
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od dcat »

CO řízení? 8)
soraxcz

#30 Příspěvek od soraxcz »

typuju kotouce.. museji se zajizdet a staci to jednou zahamstnout a je to hned v pi...e...
hc72

#31 Příspěvek od hc72 »

nevim jestli jeste potrebujes nazor ohledne trepani volantu, ale mne to delalo a bylo to alu koly, vymackaly se mi stredove krouzky a kola nesly presne usadit,
Odpovědět