No me to brzdilo taky na Ho...no ale od te doby co jsem dal nove desky a nechal udelat kotouce tak mam pohodu a abs se neozvalo ani nepamatuji . Predtim 60-0 km/h kazdou chvilku .
jo jo, já to urobil vymenil som platničky aj obloženie poriadne odmastil injekčnou striekačkou premastil valčeky vymenil brzdovu kapalinu a musím povedať že super. ABS začalo pracovať až keď malo a to som tvrdil že je to chyba E36-stiek. Takže to teraz brzdí ako drak
kark píše:vymenil som platničky aj obloženie poriadne odmastil injekčnou striekačkou premastil valčeky Takže to teraz brzdí ako drak
platničky=pakny? obložení=? premastit si valčeky=?úplně se bojím zeptat ne, ber to v klidu... ale tohle je vážně jinej případ... tohle brzdí jak drak, ale auto jede dál )))
Cus, taky mi při dobržďování cvaká jemně ABS. Jak se to opravit, mám koupit nový čidla a nebo to prostříkat konatktním olejem, popř. vyčistit ty ozubený kola u kotoučů? Zksuím všechno a jestli to nepůjde, jediný co mě napadá je, že to odpojím, když tu čtu že to na funkci brzd nemá účinek.