Na benešov bych se vy....,raději uděláme nějakou parádní jízdu po ostravě,ale to nesmíme být tři.Tak uvidíme.Ja bavko nemám hotové,ale budu dělat všechno abych přijel v emku.
takze na ryby jedu dnes....tak kdyz se zitra vratim brzo a nebudu mit velkou kocovinu tak dofrcim.....ted jsem tri hodiny lestil auto, na interier uz nemam silu..... ....no kdyz se divam na oblohu tak to s tim pocasim nevipada nejak slibne.......od severu jsem tahnou mraky.....
na 70% dojedu...... (30% - bud mi bude blbe nebo zacnem tahat 14 kilove kapry a dvoumetrove sumce) kdyztak dohodnete nejakou tu spolecnou cestu na Mimon nebo na nejaky jiny sraz.......
Originál zaslal Bombarder [B]na nedeli hlasi pro severni moravu max 18stupnu. snad to odpoledne nebude jeste horsi nez dopoledne..
V neděli může být jak chce. Stejně budu čumět jak Montoya nakope prdel křivohubě ve Francii. Sraz je v sobotu, takže na Mošnově mám objednaný počasí tak akorát. Ani horko, ani zima, a bez deště. Budu tam přesně v 16:00.
vim ze v nedeli muze byt jak chce, ale reagoval jsem na to odpoledni pocasi. kdyz ma byt v nedeli hnusne, tak jen tezko se bude v sobotu odpoledne vyjasnovat..
Přes Studénku směr na Příbor. Za křižovatkou na Bartošovice (rovně)200metrů další křižovatka doleva na Albrechtičky. Projedete Albrechtičkama, na kopci ve vesnici doleva a pak se držte po pravé straně až dojedete k takové té věži co je na ni koule co by zásobárna vody. Od té věže po úzké asfaltce asi půl kiláku a pak už to uvidíš po prave straně. Ta druhá fotka je z příjezdové cesty. Kdyby jste bloudili cinkněte na 602406248. Budu někde poblíž.
Sice se nad Ostravou udelal veliky mrak,ale snad to do 16:00 prejde...V nejhorsim se presunem do podzemek treba ke carefouru....Jdu umyt karu a vystrizlivet u toho (chlastam nonstop od stredy )