nety píše:Hradec ! A co takhle pardubice? to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac
Na Malšáku tím myslíš parkoviště u lízátek? Tam jsem ho měli teď. Kdyby to bylo v HK, tak bych místo neměnil. Ale nebráním se i jinému městu. Pokud je tam příhodné místo a ten kdo to tam zná sem dá třeba popis nebo mapku...
a co HK a pak prejezd treba do PU ... to by mohlo bejt taky gut
nety píše:Hradec ! A co takhle pardubice? to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac
Na Malšáku tím myslíš parkoviště u lízátek? Tam jsem ho měli teď. Kdyby to bylo v HK, tak bych místo neměnil. Ale nebráním se i jinému městu. Pokud je tam příhodné místo a ten kdo to tam zná sem dá třeba popis nebo mapku...
mno to jsem myslel a v pardubicích je plac za bejvalou teslou a nebo ještě větší je bejvalí kasárna na hůrkách je to na kraji pardubic u výpadovky na holice
mno to jsem myslel a v pardubicích je plac za bejvalou teslou a nebo ještě větší je bejvalí kasárna na hůrkách je to na kraji pardubic u výpadovky na holice
Tak to klidne muzeme udelat tam. Necht se ostatni vyjadri. Zatim to vypada na termin 21/5. To, ale ja neprijedu. Jdu den pred tim pochod Praha-Prcice a do HK nepojedu Ale uvidime, treba se hlasovani jeste zvrtne jinam.
Pavel H píše:[quote="nety"]Hradec ! A co takhle pardubice? to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac
Tak to klidne muzeme udelat tam. Necht se ostatni vyjadri. Zatim to vypada na termin 21/5. To, ale ja neprijedu. Jdu den pred tim pochod Praha-Prcice a do HK nepojedu Ale uvidime, treba se hlasovani jeste zvrtne jinam.[/quote]
tak mapka mi nešla udělat ale předběžně je to když pojedete z pardubic směrem na holice. Když minete značku konec pardubice tak po leve straně budete mít vyšší oranžové budovy mezi něma je vjezd do areálu(bývalá kasárna hůrka) a hned uvidíte velký plac tam to je ale nevim jestli to tam udělat nechci nic zvorat ale já tam jezdím kravit
nety píše:[quote="Pavel H"][quote="nety"]Hradec ! A co takhle pardubice? to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac
Tak to klidne muzeme udelat tam. Necht se ostatni vyjadri. Zatim to vypada na termin 21/5. To, ale ja neprijedu. Jdu den pred tim pochod Praha-Prcice a do HK nepojedu Ale uvidime, treba se hlasovani jeste zvrtne jinam.[/quote]
tak mapka mi nešla udělat ale předběžně je to když pojedete z pardubic směrem na holice. Když minete značku konec pardubice tak po leve straně budete mít vyšší oranžové budovy mezi něma je vjezd do areálu(bývalá kasárna hůrka) a hned uvidíte velký plac tam to je ale nevim jestli to tam udělat nechci nic zvorat ale já tam jezdím kravit[/quote]
hod odkaz z mapy.cz ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
jasny cim vic tim lip .... jen prosim nekoho mistniho aby zorganizoval nejakej ten spanilej prejezd do nejaky pekny putiky kde si dame neco dobryho u velkyho stolu a pokecame !!! popr. neco zajednal ... kdo se hlasi dobrovolne ??
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:jasny cim vic tim lip .... jen prosim nekoho mistniho aby zorganizoval nejakej ten spanilej prejezd do nejaky pekny putiky kde si dame neco dobryho u velkyho stolu a pokecame !!! popr. neco zajednal ... kdo se hlasi dobrovolne ??
pokud jde o Trutnov, tak putiku klidne zaridim jen ten plac sice tu jsou markety, ale..
tak na srazu BMW jsem ještě nebyl ale už ted se těším a ten Hradec s vejletem do Pardubic nemá chybu. Tam by se to dalo zaparkovat zase třeba u Hypernovy ?? Tak šup šup at už je to dohodlý