Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Druhý východočeský sraz

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
nety

#21 Příspěvek od nety »

patras píše:
Pavel H píše:
nety píše:Hradec ! A co takhle pardubice? :roll: to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac

Na Malšáku tím myslíš parkoviště u lízátek? Tam jsem ho měli teď. Kdyby to bylo v HK, tak bych místo neměnil. Ale nebráním se i jinému městu. Pokud je tam příhodné místo a ten kdo to tam zná sem dá třeba popis nebo mapku...

a co HK a pak prejezd treba do PU ... to by mohlo bejt taky gut :)

mno jasný to bylo nejvíc
nety

#22 Příspěvek od nety »

Pavel H píše:
nety píše:Hradec ! A co takhle pardubice? :roll: to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac

Na Malšáku tím myslíš parkoviště u lízátek? Tam jsem ho měli teď. Kdyby to bylo v HK, tak bych místo neměnil. Ale nebráním se i jinému městu. Pokud je tam příhodné místo a ten kdo to tam zná sem dá třeba popis nebo mapku...

mno to jsem myslel a v pardubicích je plac za bejvalou teslou a nebo ještě větší je bejvalí kasárna na hůrkách je to na kraji pardubic u výpadovky na holice
Pavel H

#23 Příspěvek od Pavel H »

nety píše:
Pavel H píše:

mno to jsem myslel a v pardubicích je plac za bejvalou teslou a nebo ještě větší je bejvalí kasárna na hůrkách je to na kraji pardubic u výpadovky na holice

Tak to klidne muzeme udelat tam. Necht se ostatni vyjadri. Zatim to vypada na termin 21/5. To, ale ja neprijedu. Jdu den pred tim pochod Praha-Prcice a do HK nepojedu :-( Ale uvidime, treba se hlasovani jeste zvrtne jinam.
Bobra2

#24 Příspěvek od Bobra2 »

pro mě best 28.5. protože bude po všem (ve středu dělám maturitu :mad: )
nety

#25 Příspěvek od nety »

Pavel H píše:
nety píše:
Pavel H píše:[quote="nety"]Hradec ! A co takhle pardubice? :roll: to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac

Tak to klidne muzeme udelat tam. Necht se ostatni vyjadri. Zatim to vypada na termin 21/5. To, ale ja neprijedu. Jdu den pred tim pochod Praha-Prcice a do HK nepojedu :-( Ale uvidime, treba se hlasovani jeste zvrtne jinam.[/quote]

tak mapka mi nešla udělat ale předběžně je to když pojedete z pardubic směrem na holice. Když minete značku konec pardubice tak po leve straně budete mít vyšší oranžové budovy mezi něma je vjezd do areálu(bývalá kasárna hůrka) a hned uvidíte velký plac tam to je ale nevim jestli to tam udělat nechci nic zvorat ale já tam jezdím kravit
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od patras Čestný člen »

nety píše:
Pavel H píše:
nety píše:[quote="Pavel H"][quote="nety"]Hradec ! A co takhle pardubice? :roll: to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac

Tak to klidne muzeme udelat tam. Necht se ostatni vyjadri. Zatim to vypada na termin 21/5. To, ale ja neprijedu. Jdu den pred tim pochod Praha-Prcice a do HK nepojedu :-( Ale uvidime, treba se hlasovani jeste zvrtne jinam.[/quote]

tak mapka mi nešla udělat ale předběžně je to když pojedete z pardubic směrem na holice. Když minete značku konec pardubice tak po leve straně budete mít vyšší oranžové budovy mezi něma je vjezd do areálu(bývalá kasárna hůrka) a hned uvidíte velký plac tam to je ale nevim jestli to tam udělat nechci nic zvorat ale já tam jezdím kravit[/quote]

hod odkaz z mapy.cz ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Pavel H

#27 Příspěvek od Pavel H »

Predpokladam, ze je to zde:
Pokud ne, tak to opravim.
Přílohy
Pardubice LET.jpg
Pardubice LET.jpg (78.61 KiB) Zobrazeno 1620 x
Pardubice ZAK.jpg
Pardubice ZAK.jpg (33.72 KiB) Zobrazeno 1620 x
Pavel H

#28 Příspěvek od Pavel H »

Tak koukam, ze to zatim vypada na toho 28.5. Ale jen sedm lidi?? To se Vam to nehodi nebo se Vam nechce?
toretto

#29 Příspěvek od toretto »

Pavel H píše:Tak koukam, ze to zatim vypada na toho 28.5. Ale jen sedm lidi?? To se Vam to nehodi nebo se Vam nechce?

ja pravdepodobne pojedu a je mi jedno kdy, takze nehlasuju.. chybi tam jeste jedna moznost "je mi jedno kdy to bude - pojedu" :)
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Sice už jsem hlasoval, ale taktéž je mi jedno která neděle to bude. A asi od nás pojedou dvě, možná i více aut.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od patras Čestný člen »

me je to taky putna .. 28 jsem na seci, tak se tam asi ukazu cestou Z5 :)
toretto

#32 Příspěvek od toretto »

tak.. a uz mi to jedno neni.. tenhle vikend musim sluzebne pryc, takze jedine 28 :?
Pavel H

#33 Příspěvek od Pavel H »

No vida. Tak co to uzavrit :-) Dal bych to na 28/5 a v tech Pardubicich. Co to misto? Je to to na te mape nebo ne?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od patras Čestný člen »

Pavel H píše:No vida. Tak co to uzavrit :-) Dal bych to na 28/5 a v tech Pardubicich. Co to misto? Je to to na te mape nebo ne?

souhlasim !!! v kolik 18:00?????
Pavel H

#35 Příspěvek od Pavel H »

patras píše:
Pavel H píše:No vida. Tak co to uzavrit :-) Dal bych to na 28/5 a v tech Pardubicich. Co to misto? Je to to na te mape nebo ne?

souhlasim !!! v kolik 18:00?????

Ano. 18:00 28/5 na parkovisti u byvalych kasaren v Pardubicich. viz obrazek vyse...
toretto

#36 Příspěvek od toretto »

a priste ten Trutnov :D :potlesk: :lol: :rock:
..aneb poznavame vychodocesky kraj :wink: 8)
Rejchy Moderátor
Moderátor

#37 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Tak to já zkusím taky dorazit :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od patras Čestný člen »

jasny cim vic tim lip :D .... jen prosim nekoho mistniho aby zorganizoval nejakej ten spanilej prejezd do nejaky pekny putiky :) kde si dame neco dobryho u velkyho stolu a pokecame !!! popr. neco zajednal ... kdo se hlasi dobrovolne ??
toretto

#39 Příspěvek od toretto »

patras píše:jasny cim vic tim lip :D .... jen prosim nekoho mistniho aby zorganizoval nejakej ten spanilej prejezd do nejaky pekny putiky :) kde si dame neco dobryho u velkyho stolu a pokecame !!! popr. neco zajednal ... kdo se hlasi dobrovolne ??
pokud jde o Trutnov, tak putiku klidne zaridim ;) jen ten plac :( sice tu jsou markety, ale..
jura31
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od jura31 »

tak na srazu BMW jsem ještě nebyl ale už ted se těším a ten Hradec s vejletem do Pardubic nemá chybu. Tam by se to dalo zaparkovat zase třeba u Hypernovy ?? Tak šup šup at už je to dohodlý :wink:
Odpovědět