Posledne jsme se shodli, ze budeme delat nedele, protoze to nenarusuje tak vikend a prijede tim padem vice lidi. Jeste je tady otazka kde to bude tentokrat. Me se to parkoviste u lizatek libilo. Byl tam klid a je to velke. Jinak to klidne muzeme dat i na drivejsi hodinu a jet nekam spanilku treba do Pardubic...
Pavel H píše:Posledne jsme se shodli, ze budeme delat nedele, protoze to nenarusuje tak vikend a prijede tim padem vice lidi. Jeste je tady otazka kde to bude tentokrat. Me se to parkoviste u lizatek libilo. Byl tam klid a je to velke. Jinak to klidne muzeme dat i na drivejsi hodinu a jet nekam spanilku treba do Pardubic...
jo souhlas
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Tak snad neni problem se pak nekam premistit at si ten sraz uzijeme i nejakou jizdou. Ten kratky presun do Carrefouru byl sice pekny, ale kratky. Ale pokud nekdo bude mit lepsi napad, tak sem s nim.
nety píše:Hradec ! A co takhle pardubice? to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac
Na Malšáku tím myslíš parkoviště u lízátek? Tam jsem ho měli teď. Kdyby to bylo v HK, tak bych místo neměnil. Ale nebráním se i jinému městu. Pokud je tam příhodné místo a ten kdo to tam zná sem dá třeba popis nebo mapku...
nety píše:Hradec ! A co takhle pardubice? to asi neprojde co? já bych věděl o plácku ale trutnov ne V hradci na malšáku tam je plac
Na Malšáku tím myslíš parkoviště u lízátek? Tam jsem ho měli teď. Kdyby to bylo v HK, tak bych místo neměnil. Ale nebráním se i jinému městu. Pokud je tam příhodné místo a ten kdo to tam zná sem dá třeba popis nebo mapku...
a co HK a pak prejezd treba do PU ... to by mohlo bejt taky gut
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
a co HK a pak prejezd treba do PU ... to by mohlo bejt taky gut