JFK píše:Budme realisti, kazda vterina je uz voser, tipuju 1:54 s new prevodovkou a slickama ve predu Jinak hosi s ferkama a GTckama nechapali i tak, tvlast kdyz nekoho z nich das o kolo
To jo ale vem si kolik si musel ztratit vterin nez se to na tu trojku z te male rychlosti rozjelo,s novejma zadnima brzdama to bude taky brzdit lip a se slickama i ve predu... S takovejma problemama by bylo zlepseni o 3s o nicem..
pomahal jsem si se spojkou, rychle proslapnuti a hned to slo rychleji do tocek... Jinak kdyz to neni problem vic jak 3 vteriny u casu 1:57 tak to za mesic prijed predvezt
JFK píše:Budme realisti, kazda vterina je uz voser, tipuju 1:54 s new prevodovkou a slickama ve predu Jinak hosi s ferkama a GTckama nechapali i tak, tvlast kdyz nekoho z nich das o kolo
To jo ale vem si kolik si musel ztratit vterin nez se to na tu trojku z te male rychlosti rozjelo,s novejma zadnima brzdama to bude taky brzdit lip a se slickama i ve predu... S takovejma problemama by bylo zlepseni o 3s o nicem..
pomahal jsem si se spojkou, rychle proslapnuti a hned to slo rychleji do tocek... Jinak kdyz to neni problem vic jak 3 vteriny u casu 1:57 tak to za mesic prijed predvezt
Ja se bavim o 7s pokud mas nejaky problemy ktery muzes odstranit (coz ty jsi mel), jinak jsou 3s samo hrozne moc o tom se ani nemusime bavit..
Lukas H. píše:[quote="JFK"]Budme realisti, kazda vterina je uz voser, tipuju 1:54 s new prevodovkou a slickama ve predu Jinak hosi s ferkama a GTckama nechapali i tak, tvlast kdyz nekoho z nich das o kolo
Ja se bavim o 3s pokud mas nejaky problemy ktery muzes odstranit (coz ty jsi mel), jinak jsou 3s samo hrozne moc o tom se ani nemusime bavit.. [/quote]
psal jsem ze se hodlam zlepsit o 3 vteriny kdyz bude vse ok, tobe se to zda malo tak o co ti zase jde?
JFK píše:ty uz ani nevis co pises, jednou tri vteriny , jednou si to v prispevku upravis na sedum vterin... nechapu
Hehe jsi me s tema 3 vterinama zmatnul, kdyby jsi nebyl rychlej jak prujem tak by jsi cetl 7s... Ja jsem si to uvedomil az kdyz jsem to odeslal a videl jsem to na monitoru.. Co nechapes? To ze pokud se musis rozjizdet z hovno rychlosti na trojku, mas ko zadni brzdy a jedes na obyc pneu tak je zlepseni o 3s o nicem? Jo to si myslim..
jizdu jsem prizpusobil stavu auta... takze kdyz mi klouzal predek tak sem se do zatacky nehrnul jak kokot ale jel jsem vzdy ciste tak aby jsem neztracel diky tem gumam... a to same plati i o tech dvou zatackach ktere se projizdi normalne na dvojku... najel jsem si vic ze siroka horsi stopu aby jsem neztratil moc rychlost a projel to na trojku s tim ze jsem si pomahal spojkou... dvakrat do ni kopnes a hned je to v otackach (pokud mas spojku ktera to pobere) takze v tom nevidim takovou ztratu, max ty 3 vteriny coz je i tak hodne...
Ja myslim ze vysledek je to vic nez dobrej i tak jak to je ted .. svuj cas bych vodhadoval pri svym setupu ( dlouhej diferak, totalne nedostacujici brzdy, sjety gumy na takovejch 2:05-2:06 maximalne )
LOPOLO píše:Ja myslim ze vysledek je to vic nez dobrej i tak jak to je ted .. svuj cas bych vodhadoval pri svym setupu ( dlouhej diferak, totalne nedostacujici brzdy, sjety gumy na takovejch 2:05-2:06 maximalne )
uvidime za mesic... odhadovat muzes, realita je pak uplne jina, treba budes prekvapenej kolem 5.7.2006 je dalsi akce... a driftovani je tabu, me za to vyhodili z okruhu
PS: M3 E46 a E36 bez slicku zajizdi prumer cca 2:10, ted v Moste meli vsichni slicky nebo poloslicky kdo zajel lepe nez 2:08
LOPOLO píše:Ja myslim ze vysledek je to vic nez dobrej i tak jak to je ted .. svuj cas bych vodhadoval pri svym setupu ( dlouhej diferak, totalne nedostacujici brzdy, sjety gumy na takovejch 2:05-2:06 maximalne )
uvidime za mesic... odhadovat muzes, realita je pak uplne jina, treba budes prekvapenej kolem 5.7.2006 je dalsi akce... a driftovani je tabu, me za to vyhodili z okruhu
Jak rika robert tenhle cas mozna tak na slickach...
opet se konal Most Challenge, tentokrat 7/2006... Cecil treti plac, presne casy jeste nevim, ale bylo to kolem 1:53-54 ! u M3 cas nevim... ucast podobna jako minule... prvni a druhe misto Ferrari Challenge...
JFK píše:opet se konal Most Challenge, tentokrat 7/2006... Cecil treti plac, presne casy jeste nevim, ale bylo to kolem 1:53-54 ! u M3 cas nevim... ucast podobna jako minule... prvni a druhe misto Ferrari Challenge...
jeste musis dodat ze si jel jen jedine merene kolo