JFK píše:Dnes jsem byl na jedne povedene akci zajezdit v Moste... Ferka (asi 10 kousku, byla tam i Modena Challenge, Porsche (asi 10 kousku, treba GT3 RS, GT (!!!) par GT2 Turbo atd), Lancery, STi-cka, Ultima Can Am, Kaipany, BMW (asi 10 kousku, M6, M3 E30-46) atd... asi 50 aut... Jel jsem poprve s M3 na suchu v Moste a cas 1:57,7... Predjel jsem o jedno kolo par Moden, Porschaku a M3... To Porsche GT3 RS jsem predjel a frajer me nemohl dojet (na cilovce zlehka dojizdel, v zatackach jsem mu ukazoval paaa-paaa)![]()
![]()
Nevim jaky zajel on cas ale az dojdou casy do mailu tak to sem hodim... Jinak prevodovku mam porad puvodni (kdo nevi o co go tak uz pred DriftChallenge jsem mel KO treti kvalt-sinchron) a kdyz jsem tam tu trojku po nekolika vterinach narval takl tam zase pro zmenu nesla dat dvojka... Takze retarder na konci cilovky za tri a vracak taky za tri...(normalne druhej kvalt)... Predni pneu normal, vzadu slicky... Pry jsem zajel druhy best cas jejich akci se seriovym BMW
Lepsi cas zajela nejaka M3 GTR verze (aspon tak to mel hosik pojmenovane... V8, zavodni auto) CSL a M6 byla pomalejsi... Kdo zna Sytnanskeho (M3 E30 2.5l, vse karbon, max brzdy, podvozek, vaha 1050kg, 280PS) tak ten byl o 2 vteriny za mnou
Takze max spokojenost...!!!
Priste to bude za 1:54
![]()
bond píše:Ahoj,BMW M3 GTR co jezdila v Mostě má seriový motor M3 3.2 s Hamann airboxem bez jiných uprav(myslím tím na motoru).Jinak je to komplet odlechčené s homologovaným rámem uvnitř.Auto jsem koupil na podzim a přes zimu jsme to s kamarádama ladili do dnešní podoby.Jediná závada co mi ještě brání zajet lepší čas jsou brzdy.Koupil jsem 8pístkové brzdy od tuzemského výrobce a nefungují jak měly.To by se mělo do příští akce v Mostě odstranit a doufám,že bude značka BMW zase o něco lepší než jako včera na 4.místě mezi ostatními auty co se zučastnili.Včerejší nejlepší kolo bylo 1:53.159,tak bych si přál příště 1:50-51.Jinak fotky z letošní první akce jsou na http://www.butzi.cz nebo na autoweb.cz a idnes.cz z té včerejší jsem zatím nikde nenašel.
JFK píše:bond píše:Ahoj,BMW M3 GTR co jezdila v Mostě má seriový motor M3 3.2 s Hamann airboxem bez jiných uprav(myslím tím na motoru).Jinak je to komplet odlechčené s homologovaným rámem uvnitř.Auto jsem koupil na podzim a přes zimu jsme to s kamarádama ladili do dnešní podoby.Jediná závada co mi ještě brání zajet lepší čas jsou brzdy.Koupil jsem 8pístkové brzdy od tuzemského výrobce a nefungují jak měly.To by se mělo do příští akce v Mostě odstranit a doufám,že bude značka BMW zase o něco lepší než jako včera na 4.místě mezi ostatními auty co se zučastnili.Včerejší nejlepší kolo bylo 1:53.159,tak bych si přál příště 1:50-51.Jinak fotky z letošní první akce jsou na http://www.butzi.cz nebo na autoweb.cz a idnes.cz z té včerejší jsem zatím nikde nenašel.
gratulace, nekdo mi rikal ze v tom je V8jinak ta vaha je jasna, ja s tema 1500 kg hejbat nehodlam, mam to na bezne jezdeni leto/zima
za mesic kdyz bude prat pocasi planuju 1:54...
JFK píše:Budme realisti, kazda vterina je uz voser, tipuju 1:54s new prevodovkou a slickama ve predu
Jinak hosi s ferkama a GTckama nechapali i tak, tvlast kdyz nekoho z nich das o kolo
![]()
![]()
![]()