Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Drift King - belgie

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
lupik

#21 Příspěvek od lupik »

mapa F1
Přílohy
hotelF1.jpg
hotelF1.jpg (42.03 KiB) Zobrazeno 1980 x
lupik

#22 Příspěvek od lupik »

cesta
Přílohy
cesta.jpg
cesta.jpg (23.43 KiB) Zobrazeno 1976 x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

sumachr píše:kdo se domluvil ze vic jak v sesti nejedem?

ja sem ted zjistil s lupikem ze do ted jeste neni vubec nic domluvene a ani nezname presnou cenu niceho jen ze vstupne stoji asi 17eu a to mi jeste nikdo ani neumi rici zdali to plati a nebo ne a zdali je to na jeden den ci dva :lol:

jinak k ubytovani lupik ma neco za 10eu :wink:

Mluvili sme o tom v Radotine .. za soucasnyho pocasi dokonce uvazuju, ze bych jel svym autem .. bez klimy bych mozna chcipnul :-)
.... jakou presnou cenu chces znat? ... 300 euro ti musi stacit na vsechno uplne pohodlne
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od sumachr »

LOPOLO píše:
sumachr píše:kdo se domluvil ze vic jak v sesti nejedem?

ja sem ted zjistil s lupikem ze do ted jeste neni vubec nic domluvene a ani nezname presnou cenu niceho jen ze vstupne stoji asi 17eu a to mi jeste nikdo ani neumi rici zdali to plati a nebo ne a zdali je to na jeden den ci dva :lol:

jinak k ubytovani lupik ma neco za 10eu :wink:

Mluvili sme o tom v Radotine .. za soucasnyho pocasi dokonce uvazuju, ze bych jel svym autem .. bez klimy bych mozna chcipnul :-)
.... jakou presnou cenu chces znat? ... 300 euro ti musi stacit na vsechno uplne pohodlne

no stim autem mas recht jen se to uz prodrazi za cestu, jinak ja v radotine nebyl takze vasi domluvu sem neslysel,tudiz nevim tedy zadne info jen sem zaslechl ze mozna stoji vstup 17 a nikdo nevi jestli na den ci dva proste ja osobne sem zadne info nedostal :roll:
Misa Moderátor
Moderátor

#25 Příspěvek od Misa Moderátor »

Případně hotel o kategorii vejš ... pokud by cena byla na dvoulůžko, je to dobré ...
http://www.ibishotel.com/ibis/fichehote ... otel.shtml
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

já nepojedu, nemám dovolenou. Jsem rád, že jsem se utrhl na dnešní most, kterej byl super.
Misa Moderátor
Moderátor

#27 Příspěvek od Misa Moderátor »

Misa píše:Případně hotel o kategorii vejš ... pokud by cena byla na dvoulůžko, je to dobré ...

Takže opravdu 65EU za dvoulůžák, což je good price ... bohužel na rezervaci je třeba udat číslo své kreditní karty, což se mi teda po netu fakt nechce ...

BTW ještě bližší (23 km) IBIS hotel je ve Francii - http://www.ibishotel.com/ibis/fichehote ... otel.shtml
Cena 49EU :!:
ex E36 316iCompact
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od sumachr »

Misa píše:
Misa píše:Případně hotel o kategorii vejš ... pokud by cena byla na dvoulůžko, je to dobré ...

Takže opravdu 65EU za dvoulůžák, což je good price ... bohužel na rezervaci je třeba udat číslo své kreditní karty, což se mi teda po netu fakt nechce ...

BTW ještě bližší (23 km) IBIS hotel je ve Francii - http://www.ibishotel.com/ibis/fichehote ... otel.shtml

he to se ted nedavno stalo me tchyni jak nadiktovala cislo sve karty kdyz si objednavala hotel na dovolenou a kdyz se vratila a prisel ji vypis celkem se nestacila divit :roll: :cry:
Misa Moderátor
Moderátor

#29 Příspěvek od Misa Moderátor »

sumachr píše:
Misa píše:

he to se ted nedavno stalo me tchyni jak nadiktovala cislo sve karty kdyz si objednavala hotel na dovolenou a kdyz se vratila a prisel ji vypis celkem se nestacila divit :roll: :cry:

Tak kluci, je tu nějaký dobrovolník, co to rezervne na svoji kreditku? :lol: jinak pojedeme asi na blind ...
ex E36 316iCompact
stealth
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od stealth »

tak to vemte na sumachrovo tchyni, kdyz uz s tim ma zkusenost, ne ? :wink:
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od sumachr »

stealth píše:tak to vemte na sumachrovo tchyni, kdyz uz s tim ma zkusenost, ne ? :wink:

ty to slusne vygumovali to by nebylo ani na beno
Misa Moderátor
Moderátor

#32 Příspěvek od Misa Moderátor »

Moje účast je ohrožena :cry: dnes ráno jsem skončila ve stejným báru jako Lopolo po tatarákách - http://www.edcdental.cz/?level=0&lang=cz

Uvidíme, kritický to prej bude do pátku do večera, když do tý doby nedostanu horečky nebo tak, tak to prej bude dobrý ...

A bacha na Pavla, páč je tajnej agent týhle kliniky, vykládá vám jak to bylo boží a nakazí vás bolestí zubů :lol: ... né vážně Pavle díky za tip, byl tam moc milý a šarmatní Francouz, asi začnu pravidelně chodit na prevenci :smich:
ex E36 316iCompact
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Misa píše:Moje účast je ohrožena :cry: dnes ráno jsem skončila ve stejným báru jako Lopolo po tatarákách - http://www.edcdental.cz/?level=0&lang=cz

Uvidíme, kritický to prej bude do pátku do večera, když do tý doby nedostanu horečky nebo tak, tak to prej bude dobrý ...

A bacha na Pavla, páč je tajnej agent týhle kliniky, vykládá vám jak to bylo boží a nakazí vás bolestí zubů :lol: ... né vážně Pavle díky za tip, byl tam moc milý a šarmatní Francouz, asi začnu pravidelně chodit na prevenci :smich:

Ja uz taky jinam nepachnu a za 10 let me tam maj znovu :-) .. hlavne se nejak domluvte s tou cestou .. mam pocit ze se to zacina lehce hroutit
Misa Moderátor
Moderátor

#34 Příspěvek od Misa Moderátor »

Domluva je především na pánech Alpovi, Lupikovi a Šumachrovi ...

Prosím vyjádřete se definitivně k navrhovaným scénářům:
#1 - odjezd z Prahy (všichni v boxeru) v pátek řekněme 9 ráno a přenocování v hotelu
#2 - odjezd z Prahy v pátek večer příjezd na místo v soboru ráno, ale bez Lopola, ten jede v každým případě přes den.

Já osobně se přizpůsobím oboum variántám, navíc nevím jestli pojedu kvůli tomu zubu, tak do toho kecat nechci, je to na vás.
ex E36 316iCompact
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Misa píše:Domluva je především na pánech Alpovi, Lupikovi a Šumachrovi ...

Prosím vyjádřete se definitivně k navrhovaným scénářům:
#1 - odjezd z Prahy (všichni v boxeru) v pátek řekněme 9 ráno a přenocování v hotelu
#2 - odjezd z Prahy v pátek večer příjezd na místo v soboru ráno, ale bez Lopola, ten jede v každým případě přes den.

Já osobně se přizpůsobím oboum variántám, navíc nevím jestli pojedu kvůli tomu zubu, tak do toho kecat nechci, je to na vás.

Pokud ho nechas chvili otevrenej Miso tak ti nic nehrozi ... to bude ok, neboj. S Lupikem jsem dnes rano mluvil a rikal ze by jel radeji rano .. ale urcite se jeste vyjadri sam.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Speedy píše:Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě :-)

Ja bych rek ze treba Lupik to taky nemeni :-)
lupik

#38 Příspěvek od lupik »

zítra v 9:00AM bych vyrazil a nabral Pavla, pak Alp a Míša a nakonec Petr
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#39 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

alp píše:ja jsem byl od zacatku pro to jet v patek vecer a zbytecne neutracet ... dokazu si za ty prachy predstavit dulezitejsi veci .... ale samozrejmne se prizpusobim vetsine. Koneckoncu uz takhle to bude stat majlant, protoze z puvodnich 8mi lidi zustali ctyri, takze cestovne 2x drazsi, pritom uplne zbytecne, stacilo se nad tim zamyslet tak aby to vyhovovalo vsem .... darmo mluvit .... a predevsim se domluvit drive predem a ne den pred odjezdem se handrkovat ....

mimochodem stale jeste nevim v kolik teda chcete odjizdet .... docela by se mi tahle info hodila, mam zejtra jeste praci ....

Pokud se nepletu jde tady o cca 900 korun ceskych .. za to se da jiste poridit krome slusnyho odpocinku v beznym hotelu i rada dulezitejsich veci jak pises. Domluveny je to v podstate od zacatku ale jak sem tu psal a rikam furt, je mi v zasade jedno jak se domluvite .. ja na noc nejedu a vim proc. ( kdyz to tak bude vyhovovat vsem krome me ) V tomhle duchu sem to taky navrhnul ridici a probral to s nim jako s nejdulezitejsim clenem posadky.
Misa Moderátor
Moderátor

#40 Příspěvek od Misa Moderátor »

lupik píše:zítra v 9:00AM bych vyrazil a nabral Pavla, pak Alp a Míša a nakonec Petr

:cool2: snad budu provozu schopná ... momentálně mám sto chutí jít ke kamarádce veterinářce nechat se utratit ...
ex E36 316iCompact
Odpovědět