Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Drift King - belgie
alp píše:Btw kdo mate chvilku casu, zkuste najit nejake to ubytovani, aby se mohl zamluvit plac ....
Bavil sem se o tom s Lupikem a shodli sme se, ze si za lepsi odpocinek radi priplatime a vememe normalni hotel misto nocleharny ..
tady jsou linky na ubytovani z pozvanky
http://www.a1tourism.com/belgium/chimay ... agnes.html
http://www.hoteldefrancbois.be
http://www.chimay.com/www/chimay/site8/ ... ameset.htm
alp píše:LOPOLO píše:alp píše:kdyz tak na to koukam, ma vyznam tam bejt v patek ? nepojedeme radsi rovnou na sobotni rano ?
vyjel bych v patek a na miste jemne zakalil a radne si voddachnul po ceste aby sme byli v sobotu pekne fresh .. ty chces usetrit za nocleh nebo jak to myslis?
spis usetrit dovolenou))) ... navic ne pro kazdeho ze zucastnenych je to financne nenarocne ....
mno nevim ... tak se muzeme rozdelit na prespavace v aute a pojidace tlustejch chlebu namazanejch z domova a lidi, kterejm nevadi utratit pro svy pohodli o par euro navic ...
Ja spat pred sobotou na miste rozhodne chci abych nebyl vyrizenej a poradne si to uzil ...
lupik píše:LOPOLO píše:alp píše:kdyz tak na to koukam, ma vyznam tam bejt v patek ? nepojedeme radsi rovnou na sobotni rano ?
vyjel bych v patek a na miste jemne zakalil a radne si voddachnul po ceste aby sme byli v sobotu pekne fresh .. ty chces usetrit za nocleh nebo jak to myslis?
Jim???![]()
![]()
Znas snad jinou dobrou volbu?

-
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:alp píše:LOPOLO píše:[quote="alp"]kdyz tak na to koukam, ma vyznam tam bejt v patek ? nepojedeme radsi rovnou na sobotni rano ?
spis usetrit dovolenou))) ... navic ne pro kazdeho ze zucastnenych je to financne nenarocne ....
mno nevim ... tak se muzeme rozdelit na prespavace v aute a pojidace tlustejch chlebu namazanejch z domova a lidi, kterejm nevadi utratit pro svy pohodli o par euro navic ...
Ja spat pred sobotou na miste rozhodne chci abych nebyl vyrizenej a poradne si to uzil ...[/quote]
nechci spat zas jako naposled na driftchalange
chci HOTEL ***** nejmin

Spát v autě nechci a pojídat chleby maximálně první den, pak chcu pořádný jídlo
ale na hotel 100 EU za noc prostě nemám ... vzhledem k tomu, že stejně přijdem unavený, vyřízený, případně vykalený a padnem do postele a usnem, stačí mi jakejkoli dvoulůžák s možností sprchy ...

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:Spát v autě nechci a pojídat chleby maximálně první den, pak chcu pořádný jídloale na hotel 100 EU za noc prostě nemám ... vzhledem k tomu, že stejně přijdem unavený, vyřízený, případně vykalený a padnem do postele a usnem, stačí mi jakejkoli dvoulůžák s možností sprchy ...
tenhle bude tak za 10

alp píše:...
4PM – 5PM : King of Europe Grand Final :
2005 Best 4 (J.Sleath, L.Lodi, S.Gustafsson, I. Hook)
Stealthe, nějak ti zkomolili jméno

Lopolo: co zas máš, jen se snažím seriozně debatovat o vážné věci

ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:alp píše:...
4PM – 5PM : King of Europe Grand Final :
2005 Best 4 (J.Sleath, L.Lodi, S.Gustafsson, I. Hook)
Stealthe, nějak ti zkomolili jméno
Lopolo: co zas máš, jen se snažím seriozně debatovat o vážné věciSrandičkama si můžeme krátit cestu v dodávce
Ouukej .. udelej teda nejakej fun harmonogram .. ale dej tam dost prestavek na seriozni diskuze o vybijeni plejtvaku, misi na mars, vynosech brambor na vysocine a fotbalu

-
- Kontaktovat uživatele:
vemte si sebou notase a celou cestu muzete s timhle relaxovat http://www.c4rlos.borec.cz/blbosti/krecci/krecci.htm 

Takže v současné době je stav posádky:
Lupik
Lopolo
Alp
Misa
Sumachr
(možná Speedy)
Domluvili jsme se, že víc než v šesti nejedem. Radek nech? se vyjádří, a? se případně najde další zájemce.
Ubytování: máme dvě možnosti - buď teďkon pobrousit web a najít hotel přijatelné kvality a cenové hladiny (vesměs jsme se shodli na 100EU za dvoulůžák) nebo jet tzv. "na blind". Já mám bohužel v práci šílenýho fofra, tak se toho nemůžu zhostit. Je tu nějaký dobrovolník nebo dojde na druhou variantu?
Lupik
Lopolo
Alp
Misa
Sumachr
(možná Speedy)
Domluvili jsme se, že víc než v šesti nejedem. Radek nech? se vyjádří, a? se případně najde další zájemce.
Ubytování: máme dvě možnosti - buď teďkon pobrousit web a najít hotel přijatelné kvality a cenové hladiny (vesměs jsme se shodli na 100EU za dvoulůžák) nebo jet tzv. "na blind". Já mám bohužel v práci šílenýho fofra, tak se toho nemůžu zhostit. Je tu nějaký dobrovolník nebo dojde na druhou variantu?
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
-
- Kontaktovat uživatele:
Misa píše:Takže v současné době je stav posádky:
Lupik
Lopolo
Alp
Misa
Sumachr
(možná Speedy)
kdo se domluvil ze vic jak v sesti nejedem?
ja sem ted zjistil s lupikem ze do ted jeste neni vubec nic domluvene a ani nezname presnou cenu niceho jen ze vstupne stoji asi 17eu a to mi jeste nikdo ani neumi rici zdali to plati a nebo ne a zdali je to na jeden den ci dva

jinak k ubytovani lupik ma neco za 10eu