100RM píše:Hovado slovensky asi radit nebude, pretoze tyzden pred tym je sraz na Slovensku a to asi po sebe nedam. Ale uvidime.
hehe ty máš určitě strach že budeš muset umejt tu benzinku když se ukážeš v Hradci co

tukan píše:já jsem ti pomoc nabízel už vloni neozval jsi se tak si nestěžuj evidentně chcete zase zorganizovat spanilku která dopadne jako vloni no ale jak říkáš jsi jeden z hlavních pořadatelů tak asi víš co děláš
honzino píše:tukan píše:já jsem ti pomoc nabízel už vloni neozval jsi se tak si nestěžuj evidentně chcete zase zorganizovat spanilku která dopadne jako vloni no ale jak říkáš jsi jeden z hlavních pořadatelů tak asi víš co děláš
K M5 ti gratuluji.
K tomu že jsi mi vloni psal,tak to se omlouvám ale musel jsem to přehlídnout,okolo srazu je vždycky lítání 2měsíce a stovky telefonátů,emailů,sms,takže není těžký něco přehlídnout.
A k tomu pořádání a spanilce samotný,vloni to podělal někdo uprostřed kdo jel rovně na kruháku v Sezemicích na Pardubice a strhl sebou půlku toho ocasu vzadu,ti chytří jeli za náma,ve předu i vzadu jsme si to jistili vysílačkama a neustále zjišťovali situaci,když myslíš že jsi lepší,směle do toho,ano já jsem hl. pořadatel který to všechno páchá s širším týmem a myslím že tobě by se z vlastní kapsy asi nechtělo utrácet každoročně za dje,letos kapelku a ještě pití a občerstvení bavičoj,když nejsou sponzoři a navíc sehnat 100aut z půlky český republiky,nikoliv slova,ale činy mají váhu.Já dělám sraz pro lidi aby se bavili,a jestli mi to jde z vlastní kapsy útrata za kapelu nebo tak mi je fuk,srdce mám velký a na správným místě,ale jde mi o to aby se lidi bavili.Spanilku jedem promyslet dnes večer do Sépie,bude nás tam 10-20od BMW tady z klubu,taková větší valná hromada,vyzýváme Tebe i všechny ostatní kdo zrovna budou po 8/9té večer dneska v Týništi ať přijedou přispět svým chytrým nápadem nebo aspoň pokecat.Není to prdel,ale sorry motokáry na regionál.Spanilku ti klidně přenecháme ať si určíš když se inteligentně domluvíáme a samozřejmě si moc vážíme toho že bys zařídil ty benga,protože to jde vždycky o průser