Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
díly z bouračky iso coupé E36
-
- Kontaktovat uživatele:
John112 píše:Ori píše:John112 píše:[quote="Ori"][quote="John112"]Čau, potřeboval bych motůrek a stahovačku levýho okna. Kolik za ni? Je ok?
čauky..doufám že je ok..zkouknu ji..takže řidičovy dveře?? bych to viděl tak 600 komplet..
Jj řidičovy dveře. Dej to za 600 i s dobírkou. Díky
když já nevim jak se sundává ze dveří..

Je to jen přinýtovany, stačí ty nýty odvrtat a mělo by so spadnout.

Tady jsme našel fotku jak to vypadá, máš doufám tenhle moturek? Radeji ho vyfot, dělaly se 2 typy konektoru.

na odrazku jsou šrouby, ja tam mam nýty, nevim jak je to u tebe. Chybý tam jeste 2 čast ty stahovačky, ale tam jsou taky jen nyty (šrouby) Takže myslím, že by to mělo jit sundat bez problemu.[/quote]
jj, mám s tím taky zkušenost, jak říká John112, stačí odvrtat a spadne to

-
- Kontaktovat uživatele:
koki píše:John112 píše:Ori píše:[quote="John112"][quote="Ori"][quote="John112"]Čau, potřeboval bych motůrek a stahovačku levýho okna. Kolik za ni? Je ok?
čauky..doufám že je ok..zkouknu ji..takže řidičovy dveře?? bych to viděl tak 600 komplet..
Jj řidičovy dveře. Dej to za 600 i s dobírkou. Díky
když já nevim jak se sundává ze dveří..

Je to jen přinýtovany, stačí ty nýty odvrtat a mělo by so spadnout.

Tady jsme našel fotku jak to vypadá, máš doufám tenhle moturek? Radeji ho vyfot, dělaly se 2 typy konektoru.

na odrazku jsou šrouby, ja tam mam nýty, nevim jak je to u tebe. Chybý tam jeste 2 čast ty stahovačky, ale tam jsou taky jen nyty (šrouby) Takže myslím, že by to mělo jit sundat bez problemu.[/quote]
jj, mám s tím taky zkušenost, jak říká John112, stačí odvrtat a spadne to

Jo ještě něco, kdyby si tam měl místo těch nýtu šrouby, tak mi je prosim schovej a pošli s tou stahovačkou. Měl bych jednodušší montáž.

-
- Člen Klubu
ironpipi píše:Interiér má stejnej jako já a má ho fakt v super stavu, tapecy nevytahaný sedačky sice obyč ale krásný, je to taková tmavě šedá látka se vzorem...Kdyžtak zítra nafotím a hodím to sem pro představu...
Jo já jsem měl zájem o loketku, černej tunel potřebuju facelift. Ale kolega neodpovídá, tak si říkám jestli tam nějaká vůbec je.
-
- Kontaktovat uživatele:
Koukam, že jsem se do toho pustili, co ta stahovačka. Omlouvam se , že tak nalehám, ale ve čtvrtek se mi zaseklo okno v pulce a musel jsem ho vytahovat skoro ručně, takže bych se nerad dožil toho, aby se zaselo a musel sem ject v Budějic do Tábora se staženym oknem, v tyhle zimě. Tak se na to prosim prosim kokni, de do tuhyho.