Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
rotpredam dily z M3 E36 3.0 FOTO
Lion píše:To Protan: Díky moc za doručení. Pak dám vědět jestli se povedlo vše zrepasovat.
Pro ostatní: Velice doporučuji, je to férový člověk.![]()
Ok.A koukal si ci mas tu malou rj?

tu este nejake foto
http://img199.imageshack.us/slideshow/w ... 70112f.jpg .
.
-
- Kontaktovat uživatele:
Lion píše:Pro ostatní: Velice doporučuji, je to férový člověk.![]()
Bohužel, nemůžu moc souhlasit. Ale to je tak všechno co s tím můžu a chci dělat. Biju se do hlavy, že jsme od něj koupil komplet všechny brzdy za cenu kterou řekl.
Do telefonu sliboval jak jsou všechny kotouče nové ani trochu jeté jen pár jízd a proto je cena navýšená. No jsem kokot, ani šupleru jsem si nevzal pač jsem zase věřil, že kdo by mi lhal, že... Zadní kotouče byly na oko jeté z jedné strany. OK stočili je. Jenže jsou stočené o 1.5mm pod minimum. Přední jsem radši neměřil. Tímto se pasuju na debila, pač si na takové věci fakt dávám pozor, jen teď jsem to bral flegmaticky. A vám gratuluju ke skvělému obchodu. Hlavně míň takových, jako vy......
EDIT:
Už spolu řešíme kompenzaci. Doufám že měl Lion pravdu:-)
Ahoj. Dival som sa na fotky na ten supersprint a podla mna mas od nich len stredovu cast a ten koncak je seria alebo nieco podobne. Kazdopadne so supersprintom to podla mna moc spolocneho nema. Mne slo hlavne o tu koncovu cast. Stred uz mam.
Inak cena noveho koncaku je aktualne 13500czk s DPH.
Alex.
Inak cena noveho koncaku je aktualne 13500czk s DPH.
Alex.