JayFader píše:Můžu se zeptat, jaký ročník máš? Kde si kupoval? Najeto máš málo, takže jsi si ho zajel?
Trochu jsem rozhodil sítě a v ČR zatím žádný kousek není (ani 330i, po kterém taky koukám), v DE by se něco našlo, ale případný dovoz se mi zatím řešit nechce.
Někdo tu zmínil servis, pohybuju se mezi Prahu a Táborem. Pokud by jste mohl nějaký doporučit, budu rád.
Jinak pojištění mě taky trochu zarazilo. Simulace na 130i 2007, nějakých 100tis najeto, to ceníkově vychází na cca 55tis/rok - je to povinné s havarijním plus sklo, all risk, 5% spoluúčast. Dostal jsem se se slevama na cca 20 tis, ale i to není málo, ale už by se to dalo.
* Pojištění mě s bonusy u kooperativy stojí 17500 (bonusy 40procent) ,čelní sklo, all risk, 5%
* zajeté auto nemám, kupoval jsem z ČR , v roce 2011 najeto 30tis, v paradním stavu, s kompletní servisní historii (vybíral jsem téměř rok...)
Podle mě nezáleží na bazaru, prostě občas se někde auto s majitelem kterej se stará najde...
t.č. servisuji v ČB - ve spec. servisu autoimport mach - ale jsou to jen kontroly, olej apod. Po zimě budu dělat komplet brzdy, ještě přesně nevím kde, ale jsou jednotlivci, kterí se tomu věnují, to je na dýl, taky zatím mam jen jednu zkušenost.
* na autoscout.de se vždy nějaké 130i najdou, dovozu bych se nebál - hezkej výlet ve všední den a přijedeš rovnou stotřicítkou

jen prostě počítej, že je to auto s cenou zcela jinde než ostatní jedničky